Şimdi Ara

Özel Minibüsle Bu Yaz Avrupa Turu Yapmak İsteyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar daha önce yurtdışına çıkmış biri olarak bu yazda orta avrupa turu yapmak niyetindeyiz. Şu anda 3 kişiyiz.Wolkswagen 2016 ve 17 kişilik araçla 12-13 kişi(minübüste rahat gitmek açısından) tur yapmak niyetindeyiz.Sorun çıkarmayacak ve uyumlu arkdaşlar arıyoruz :)

Toplamda 10 gün sürecek bir rota araç sahibi bu turlarda defalarca yurtışına öğrenci öğretmen götürmüş biri.Arakdaşlardan biride erasmus projeleriyle yurtdışına defalarca çıkmış ingilizce öğretmeni.
    Booking.com'dan otellerimiz en az 3 ve 4 yıldızlı olacak şekilde birçok otel (odalar 2 kisilik,istegenize bagli 3 veya 4 kisilikte olabilir 3 yada 4 kisi konaklamada fiyat biraz dusebilir.) baktık her şehir için ve bir otel taslağıda çıkardık.(malum gün boyu gezip rahat otelde konaklamak isteyeceğizdir.)

TOPLAM MALİYET :4.500 TL İLE 5.000 TL arasında olacağını tahmin ediyoruz kişi başı.(OTEL KONAKLAMA,OTELLERDE SABAH KAHVALTISI ŞOFÖR ÜCRETİ,DİZEL YAKIT ÜCRETİ DAHİLDİR.)Ancak tecrübemle söylüyorum evden poğça,börek,sarma,kurabiye bi kaç kosnerve ile öğle akşam yemeklerini 5-6 gün geçirebilrsiniz.)
    Özel Minibüsle Bu Yaz Avrupa Turu Yapmak İsteyenler
    Bizim cebimize tek kuruş girmeyecek tek amacımız bu turu gerçekleştirebilmek ve farklı ülkeler şehirler görmek isterseniz otellerin fiyatlarını yakıt ücretini şoför ücretini hesaplayıp size atabilirim.

Tur Programız şöyle arkdaşlar:

Balıkesir 21:00 çıkış ertesi sabah Belgrad varış gün boyu belgrad turu 1 gece konaklama.

Sabah 09:00 belgrad çıkış 14:00 budapeşte 1 gece konaklama 08:00 çıkış.

11:00 Bratislava 2 saat mola 13:00 bratislava çıkış 1.30 saat viyana 15:00 viyana varış.Konaklama Viyana.

Viyana tam gün konaklama viyana.

Sabah 09:00 viyana çıkış 14:00 prag varış.Prag gezi konaklama.

Prag tam gün konaklama.

Prag 08:00 çıkış 11:00 cesky kromlov varış 3 saat mola 14:00 çıkış 3 saat sonra saat 17:00 salzburg varış.Salzburg turu.Gece Salzburg konaklama.

Salzburg 09:00 çıkış 3 saat hallstad varış 12:00. 3 saat mola 15:00 hallstad çıkış. 18:30 bled varış.2 saat mola.20:30 bled çıkış.21:30 otele varış(lübyana yakınlarında).

09:00 otelden çıkış lübyana turu 13:00 zagrebe hareket. 16:00 zagrep varış.Zagrep turu.Konaklama zagrep.

09:00 zagrep çıkış.molalarla 21:00 filibeye varış.konaklama filibe.

09:00 filibe çıkış mola ve gümrük saatlerini dikkate alınarak 19:00 Balıkesir.

(Bu tur ücreti euro kuru 7,66 tl iken yapılmıştır.) Özel Minibüsle Bu Yaz Avrupa Turu Yapmak İsteyenler

• 17 kişilik aracı doldurman imkansız.

bak ben 3 sene izmir den bulgaristan ın bansko kayak merkezine bu tarz organizasyon yaptım. ki hedef kitle belli. yarıyıl tatili, sezon kısa. buna rağmen saç baş yoldum. herkesin bi kabrisi, tarihleri uymamssı. biridaha az biri daha fazla kalmak istemesi. oteli beğenmemesi dha ucuzunu isteyeni. anlayacan sıkıntılı bi süreç...

sana tavsiyem kendi aracınla 4 kişi olun. istediğiniz gibi takılın çadırda kalın. oh miss
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuni.

17 kişilik aracı doldurman imkansız.

bak ben 3 sene izmir den bulgaristan ın bansko kayak merkezine bu tarz organizasyon yaptım. ki hedef kitle belli. yarıyıl tatili, sezon kısa. buna rağmen saç baş yoldum. herkesin bi kabrisi, tarihleri uymamssı. biridaha az biri daha fazla kalmak istemesi. oteli beğenmemesi dha ucuzunu isteyeni. anlayacan sıkıntılı bi süreç...

sana tavsiyem kendi aracınla 4 kişi olun. istediğiniz gibi takılın çadırda kalın. oh miss
    Zaten 12 yada 13 kişi en fazla.Gitmeden tüm otel isimlerini yazacağız.kaç gün kalınacağını yukardaki gibi programda değişiklik olmazsa buna uyulacak ancak farklı fikirler varsa değerlendirebiliriz sonuçta tarihi ve bazı gezilecek yerleri beraber kararlaştırırız.
    araçlada olsa dediğiniz gibi pek maliyet yakıt ücretinden dolayı artacak bizim için.

• Ben gelebilirim gibi hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • varmı gelecek
  • Çok güzel programı vermişsiniz fakat konaklanacak yer bilgileri de olmuş olsa daha hoş olurdu.Sonuçta şehirde olduğumuz tam gün veya gün de neler yapılacak, eğer bireysel gezilecekse konaklanacak yer hangi bölgededir? Bu bilgiler önceden alınması ve planlama yapılması için gerekli olduğu düşüncesindeyim. Saygılar...
  • otellerin bi kaci disinda digerleri sehir merkezine 10 15 km.Ancak altimizda minubus var otelden beraber cikip sehir merkezinde bizi birakacak ister grupca ister bireysel gezilebilir su an 5 kisiyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARABA İLE TÜRKİYE TURU
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bir kaç arkadaşıma iletiyorum bu konuyu hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.