Bildirim
ARABA İLE TÜRKİYE TURU
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Kanki benude almaycanmi?Samsundsyim geçerken benide al gngiii
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar konu açılmışken, cidden böyle tur yapanlar var mı? Daha önce burda okumuştum, peugeot 308 aracı ile karadeniz turu yapan bir arkadaş vardi 4000 km falan yol yapmıştı ve de detaylıca anlatmıştı çok güzeldi . sizce de zaman oldukça her bölge için yapılamaz mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murattekno -- 7 Mart 2016; 1:51:44 >
Ben gecenlerde Marmara Denizini turlamistim Bursa-Yalova-Kocaeli-Istanbul-Edirne-Canakkale-Bursa seklinde 230 TL yakit giderim oldu
Güneşe göre yola çıkın.Bildiğim kadarıyla arabanız klimasız ve söyleyebileceğim tek şey bu.Doğal klima(açık cam) filan işe yaramaz,30 saniye ışıklarda dursanız sırılsıklam oluyorsunuz.Şimdiden iyi yolculuklarquote:
Orijinalden alıntı: murattekno
Arkadaşlar konu açılmışken, cidden böyle tur yapanlar var mı? Daha önce burda okumuştum, peugeot 308 aracı ile karadeniz turu yapan bir arkadaş vardi 4000 km falan yol yapmıştı ve de detaylıca anlatmıştı çok güzeldi . sizce de zaman oldukça her bölge için yapılamaz mı -
quote:
Orijinalden alıntı: 9888
Güneşe göre yola çıkın.Bildiğim kadarıyla arabanız klimasız ve söyleyebileceğim tek şey bu.Doğal klima(açık cam) filan işe yaramaz,30 saniye ışıklarda dursanız sırılsıklam oluyorsunuz.Şimdiden iyi yolculuklar
klima var araçta dci 2004 model -
Ordu'dan Artin'e kadar sahilnyolu üzerinden(Giresun-Trabzon-Rize-Artvin) kesin yapın.Gerisi için bilgili arkafaşlar bekleniyor.Aslında Artvinden sonra Kars'da eklenebilir.
Karıştırmışım hocam kusura bakmayın. Uzun yol hakkında bilgim maalesef yok. -
Kismetse ben anlatirim bu yaz
Ben istanbuldan başlayıp...
Balıkesir-ediremit-akçay- ayvalık- izmir- çeşme- kuşadası- marmaris- muğla-fethiye- antalya...
Şeklinde doğaçlama tur yaptım. Zaman mekan para hesabı olmadı.
Gittiğim yerlerde uğradığım benzinlik veya otellerde gezilecek yerleri sordum.
Telefonu sık sık kullandım gittiğim bölgedeki gezilecek yerleri görmek için.
Tahminen 4.000i geçti sanırım.
Yeri geldi tır parkı- benzinlik gibi yerlerde araçta uyuduğum oldu.
Gittiği yere ladar kullanıp yorulunca çekiyordum kenara, vuruyorduk kafayı nişanlımla.
Yaza nikah var. Karadeniz tarafını aynı şekilde gezeceğim.
Yalnız tura çıkanlar plan yapmayın. İster istemez planın dışına çıkabiliyorsunuz.
Doğaçlama takılın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Arkadaşlar konu açılmışken, cidden böyle tur yapanlar var mı? Daha önce burda okumuştum, peugeot 308 aracı ile karadeniz turu yapan bir arkadaş vardi 4000 km falan yol yapmıştı ve de detaylıca anlatmıştı çok güzeldi . sizce de zaman oldukça her bölge için yapılamaz mı
türkiye'nin bölge bölge her iline gittim, anlatma işi zor arşiv falan ama gezmek hakikaten çok güzel. babamgile gittiğimde bir bakayım ne varmış paylaşılacak, bir konu da bizden çıkar belki. -
ege akdeniz yapılırquote:
Orijinalden alıntı: Umut T.quote:
türkiye'nin bölge bölge her iline gittim, anlatma işi zor arşiv falan ama gezmek hakikaten çok güzel. babamgile gittiğimde bir bakayım ne varmış paylaşılacak, bir konu da bizden çıkar belki.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Baba Naber
Ben istanbuldan başlayıp...
Balıkesir-ediremit-akçay- ayvalık- izmir- çeşme- kuşadası- marmaris- muğla-fethiye- antalya...
Şeklinde doğaçlama tur yaptım. Zaman mekan para hesabı olmadı.
Gittiğim yerlerde uğradığım benzinlik veya otellerde gezilecek yerleri sordum.
Telefonu sık sık kullandım gittiğim bölgedeki gezilecek yerleri görmek için.
Tahminen 4.000i geçti sanırım.
Yeri geldi tır parkı- benzinlik gibi yerlerde araçta uyuduğum oldu.
Gittiği yere ladar kullanıp yorulunca çekiyordum kenara, vuruyorduk kafayı nişanlımla.
Yaza nikah var. Karadeniz tarafını aynı şekilde gezeceğim.
Yalnız tura çıkanlar plan yapmayın. İster istemez planın dışına çıkabiliyorsunuz.
Doğaçlama takılın.
aynı şekil doğaçlama bir yolculuk düşünüyorum yaza ailemle. Hedefim Antalya/Adrasan koyu ikametim Tekirdağ :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Hocam konunun linkini var mi ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
istanbula gel ulvim gözün gönlün açılsın finduğu bol getir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam Kesinlikle muglaya ugramadan gitmeyin . Harika bir yer Köyçeğiz kral mezerları orda tekne turuda yaparsınız muhtesem manzaraya karsı ben eve gelmek istememistim. Bu yaz bidaha gidicem bu sefer ölü denizede gitmeyi dusunuyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: redbul_540
Çok boş konuşuyon seni arabaya alsam yol boyu döverim
quote:
Orijinalden alıntı: eren15935
Hacı abi sana 308 alıyo muyuz bu yaz?
antalya olympos - adrasan herkes lütfen bir kere hayatında gitsin demedi demeyin üzlürsünüz...quote:
Orijinalden alıntı: kartalusquote:
Orijinalden alıntı: eren15935
Hacı abi sana 308 alıyo muyuz bu yaz?
Alıntıları Göster
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Çok boş konuşuyon seni arabaya alsam yol boyu döverim |
|
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/ic_reply.png)
![](https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/536269/e42273c8dfbf8e4940468c33f04c2e02_cropped_64.jpeg)
Baba Naber demiş ki;
Mesajı Yerinde Gör
Ben hanıma yolda yatıcaz desek sanırım bıçaklar beni. |
Benzer içerikler
- kırmızı ışıkta 3 saniye kuralı
- noter satışından sonra gelen trafik cezası
- otomatik araba kullanmak zor mu
- trafik cezası tebliğ tarihi öğrenme
- ehliyette kan grubu yanlış yazılmış
- uçan araba fiyatları
- trafik cezası itiraz dilekçesi
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X