Şimdi Ara

Ozel Okul Kayit

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gecen hafta okula gidip ozel okulda okumak istedigime dair dilekce imzaladik.Baska yapmamiz gereken bisey var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hadi hayırlı olsun bu yıl özel okulların yılı herkes özel okul tercih ediyor neredeyse bir ben devlet okulunda karar kıldım sanırım hepimiz hakkında hayırlısı

• myloxyloto kullanıcısına yanıt
    Sagol.Sebebi birazda puanlarin yukselmesi.Sehrimdeki fen lisesi bile 8 puan yukseldi.

Bu arada lise 1 whatsapp grubu kurmayi dusunuyorum.Katilma istersen isim ve numarini pmden atabilirsin

• myloxyloto kullanıcısına yanıt
    Bende özel okula yazıldım ancak huzursuzum...Neden özel okuldan vazgeçen tamamen vazgeçiyor?Devlet okulundan daha çok imkanı olması ve yabancı dil eğitimi gibi konularaçıkça daha iyi olduklarını düşündürüyor bana ayrıca öğretmenlerin bazı sınavlar ve mülakatlar sonucu seçiliyor olması daah iyi öğretmenler olduğunun da göstergesi bana göre ancak bunlara rağmen karşıt görüşlerde mevcut 453 gibi düşük bir puanım olduğu için iyi bir devlete gidemezdim bu yüzden öyle liselerin öğretmenleri vs hakkında herhangi bir fikrim yok ancak kesinlikle iyi bir puanım olsa devlete gideridm fakat bu gerçekleşmediği için gidebilcieğim devlet liselir ve özelleir karşılaştırarak özeli seçtim ancak hata mı yaptım?bursu elimde tutmak için gireceğim sitersi de düşünerek hata yapmmış olduğum düşüncesi ağır basıyor ama emin değilim sen ne düşüyorsun?benim yerimd eolsan napardın?neden özel değilde devlet?eğer yüksek bir puan aldıysan sorumun cevabı benim yükske bir puana sahip olsaydım kesinlikle devlete giderdim fikrimdekiyle aynı olacaktır ancak kendini benim yerime koymanı istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Büşra458

Bende özel okula yazıldım ancak huzursuzum...Neden özel okuldan vazgeçen tamamen vazgeçiyor?Devlet okulundan daha çok imkanı olması ve yabancı dil eğitimi gibi konularaçıkça daha iyi olduklarını düşündürüyor bana ayrıca öğretmenlerin bazı sınavlar ve mülakatlar sonucu seçiliyor olması daah iyi öğretmenler olduğunun da göstergesi bana göre ancak bunlara rağmen karşıt görüşlerde mevcut 453 gibi düşük bir puanım olduğu için iyi bir devlete gidemezdim bu yüzden öyle liselerin öğretmenleri vs hakkında herhangi bir fikrim yok ancak kesinlikle iyi bir puanım olsa devlete gideridm fakat bu gerçekleşmediği için gidebilcieğim devlet liselir ve özelleir karşılaştırarak özeli seçtim ancak hata mı yaptım?bursu elimde tutmak için gireceğim sitersi de düşünerek hata yapmmış olduğum düşüncesi ağır basıyor ama emin değilim sen ne düşüyorsun?benim yerimd eolsan napardın?neden özel değilde devlet?eğer yüksek bir puan aldıysan sorumun cevabı benim yükske bir puana sahip olsaydım kesinlikle devlete giderdim fikrimdekiyle aynı olacaktır ancak kendini benim yerime koymanı istiyorum

Puanın 457 düşük bir puan değil ki? 450 tabanlı iyi bir liseye gidebilirdin bence eğer devlet istiyorduysan. Sadece 480,490 tabanlı liseler iyi diye bir kural yok.

• InTheFaint I kullanıcısına yanıt
    ben oldukça düşük olduğunu düşünüyorum özellikle de bu kadar çalıştıktan sonra...önemli olan yüzdelik dilimdi gerçi ama yüzdelik dilimimle girebilceğim lise benim daha aşağısına asla gitmek istemediğim bi liseydi yani sınırdaydı bu durumda oraya bile giremeyebilirdim sadece boşuna sters olacağını düşündüm ama dediğim gibi içim pek rahat etmedi hem en mantıklısını yaptım gibi hemde yanlış birşey yaptım gibi hissediyorum

• quote:

Yüksek puanlı lise doğru lise anlamına gelmeyebiliyor benim 500 yep puandı puanıma göre tercih yapsaydım bahçeşehir fentek yada gsl yazardım mutemelen ikiside bu yıl tam yapanları alıcak hiç özel lise düşünmedim tam bursartı kıyafet kitap bursu artı para bursuda verenler oldu istemedim ailem kararıma saygı duydu iel ifl arasında kararsızdım istediğim ünüversite başarısına beni ifl daha kolay ulaştırır düşüncesiyle iflyi yazdım özel lise devlet lisesi kişsel tercihdir bana gör devletin öğretmnelri daha başarılu yalnız reklam sıkıntıları olmadığı içim öğrenciyle tam ilğilenmiyorlar özelde ilgi alaka daha iyi ama sen başarmak istiyorsan devlet okulundaki öğretmende destek oluyor öğrenci belirleyici unsur sana kalmış özelden barajıda geçemeyebilirsin devlette tıp fakültesinede girebilirsinyeterki iste

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

ben oldukça düşük olduğunu düşünüyorum özellikle de bu kadar çalıştıktan sonra...önemli olan yüzdelik dilimdi gerçi ama yüzdelik dilimimle girebilceğim lise benim daha aşağısına asla gitmek istemediğim bi liseydi yani sınırdaydı bu durumda oraya bile giremeyebilirdim sadece boşuna sters olacağını düşündüm ama dediğim gibi içim pek rahat etmedi hem en mantıklısını yaptım gibi hemde yanlış birşey yaptım gibi hissediyorum

İçini tam huzura kavuşturacak kararı ver bence. Yine de önyargısız yaklaşmayı dene. Sen ne kadar inanmasanda 457 çok güzel bir puan.

• *453 zaten arık devletle özeli karşılaştırmak benim işime yaramaz anladım...dediğin gibi önyargılı yaklaşmamam @InTheFa gerek teşekkür ederim
  • quote:

*453 zaten arık devletle özeli karşılaştırmak benim işime yaramaz anladım...dediğin gibi önyargılı yaklaşmamam @InTheFa gerek teşekkür ederim

Rica ederim Puanını yanlış yazmışım ama yorumunu 453'e göre yapmıştım. Hakkında en iyisi değilde en hayırlısı olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.