Şimdi Ara

Mezun olarak milli kutuphaneye uye olmak ANKARALİLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üyeliğim benim hala suruyor Ekim ayinda felan suresi bitecek yinelemem gerekiyor fakat bi arkadaşım üye olmak istiyor diplomasinida aldi okuldan uyelik için neler gerekli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben 3-4 gün önce gittim kayıtlar ekimde başlıyor lise grubu için dedi

• Diploma ve kimlik yetiyordu sanırım. 3-4 lira istiyolardı birde. Arayıp sor ben öyle yapmıştım. Milli kütüphane açılana kadar kocatepe camisinin altındaki kütüphaneye gidebilirsiniz. Milliden daha çok orada çalışmıştım ben. Eskiden eski masa ve sandalyeler vardı ki eski halini daha çok severdim şimdi bayağı yenilediler, modern bi kütüphane oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • erotikbrokoli kullanıcısına yanıt
    Biliyorum biliyorum yeni hali nasildir bilmiyorum ama eski hali çok kötüydü ses gürültü sikayet edemiyorsun bir sey diyemiyorsun felan ama bu dedidigim 1 sene önce şimdiki halinden hicbilgim yok

• üni liyim ama sınava hazırlanacam halide edip salonunda tus için hazırlananlarla hard kasmayı planlıyorum bakalım nasıl olacak
  • Milli kütüphaneyi sadece 7.caddeye gitmek için kullanıorum hocam

• hocam bende milli kütüphane gideceğimde mezunum ben normal lise grubunun dışında dieğr salonlara girebliyormuyum lise grubunda 4 5 saat sıra bekliyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: neworldgames

Biliyorum biliyorum yeni hali nasildir bilmiyorum ama eski hali çok kötüydü ses gürültü sikayet edemiyorsun bir sey diyemiyorsun felan ama bu dedidigim 1 sene önce şimdiki halinden hicbilgim yok

Çok değişti. Eskiden ortadaki masalar ortaktı şuan yeni masalar dörde bölünmüş halde. Herkes bireysel istediği gibi çalışabiliyor. Ben behzatın videolarını açıp dinliyordum orada. Laminantından ışıklardırmasına kadar değişmişti.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comolokko97 -- 28 Ekim 2020; 23:47:46 >
  • up

• hafta içi okuldan dolayı bu yil hiç gidemedim ama hafta sonu tam bir rezillikti anca 3 hafta falan gittim özellikle pazar günleri upuzun bir sıra kuyrugu oluyor ve 7de gelip kuyruğa girmek zorundasın yoksa yer kapamazsin bide sıra sana gelince salon doldu yazısını gormek evlat acısı gibi. Sihhiye acı dersanesinin kütüphanesine giden arkadaşlarım vardı baya verimli ve güzelmiş kimse sen bu dersanedemisin diyede sormuyomus yani giriş rahatmis gayet aklınızda olsun

• alternatif baska kutuphane kullanan oldu mu arkadaslar ?

• Dr.Foreman kullanıcısına yanıt
    Kalem Cafe var, içeri girip aşağıya inmeniz yeterli. Geniş masalar, güzel sandalyeler var. Ders çalışmak için gayet uygun ben çok gittim tavsiye ederim
  • benim kartım yoktu arkadaşın peşine giriyordum hep kpss den sonra boş oluyo
  • erotikbrokoli kullanıcısına yanıt
    Hocam tam olarak nerede oluyor kocatepe camiinin oradaki

• Dostum kocatepenin altında beğendik market var. beğendikin ana girişini tam karşına alınca soldaki yolun ilerisinde. Dediğim sol tarafta akparti il merkezi mi ne var. Büyük bi bina. O bina ile karşı karşıya sayılır. O binayı 20-30 metre geçince sağ tarafında kütüphanenin girişini görürsün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bengülü

Kalem Cafe var, içeri girip aşağıya inmeniz yeterli. Geniş masalar, güzel sandalyeler var. Ders çalışmak için gayet uygun ben çok gittim tavsiye ederim

kalem kafe nasıl tam olarak internetten felan araştırdım çok dikkatimi çekti sen istediğin gibi ders çalışabiliyor musun internette biri şey demiş birisi herkes rahat rahat sohbet edebilir bir yandan herkes ders çalışabilir istediğin kadar oturabilirsin kimse bir şey demez gibisinden ama orda ders çalısırken gürültü cok mu oluyor onu merak ettim kocatepenin kütüphanesini biliyorum milli kütüphaneye gitmeden once hep oraya giderdim fakat oranin yeri bana biraz ters kalıyordu ters değilde metrodan cıkınca bildiğiniz gibi cok yürüyorsunuz bide yokuş kalem kafe daha mantıklı geldi yeri felan :) orayı az anlatırsanız çok sevinirim :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.