Şimdi Ara

Özel okul mu devlet okulu mu (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Smoke34

öyle bişiy yok, en kral ikinci özel okuldan mezunum üsküdar amerikan. lisede devlet daha iyi.
    Dershaneleri kapatamazlar çünkü o zaman herkes 0 çeker.

Üsküdar amerikan derken amerikan kültür kolejimi çünkü bende geçersem sivas amerikan kültür kolejine gecicemde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlet okulunda kal, özele vereceğin parayı dershaneye verirsin. Yeni açılmış olan hiçbir işletmeden hayır gelmez.
  • Zenginsen koleje git. Ama yeni açılmış bir yerden hayır bekleme adı sanı duyulmuş eğitim iyi olan bir yer seçmen lazım. Yoksa devlette kal.
  • Okul yeni ama hocalar falan hep eski deneyimli kişiler okulda zaten amerikan kültür koleji tükiye de birçok okulu var

Buarada dershaneler kapanıyor

• Hocaları iyi olan başka bir devlet okuluna gidebilirsin.Özel diye iyi olacak hali yok.Okulun seviyesini belirleyen içindeki hocalardır bence.
  • İlk okulu özelde okudum liseyi devlette kesinlikle özel derim.
  • Özel ama yeni acıldığı için hocalarını araştır derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi willbean -- 6 Eylül 2013; 23:15:28 >
  • Hocaları iyi olan fen lisesi var onu da kazanamadım

Kararsızım en geç salı günü karar vericem

Hocaları eski dershane hocası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnci6 -- 6 Eylül 2013; 23:17:05 >
  • İnci6 İ kullanıcısına yanıt
    Bak şöyle diyim lise artık türkiyede geçiş yeri gibi bir şey.4 senede iyi bir üniversiteye kapak atmaya çalışacaksın.475 ile alan anadolu lisesiy benimki hocalar cemaatçi iyi hoca 1-2 dir ha kardeşim fen lisesinde onlardada durum bizimkiyle aynı.Ama özele gitsen hocalar yine çok daha iyi oluyorlar devamsızlık sıkıntısı olmuyor hem ingilizcenide 4. sınıfa kadar iyice ilerletirsin.

İmkanın varsa kesin özele git öğrencilerin çalışkan olması falan hikaye çalışırsan özel okulda senle özel ilgilenirler vs...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

Bak şöyle diyim lise artık türkiyede geçiş yeri gibi bir şey.4 senede iyi bir üniversiteye kapak atmaya çalışacaksın.475 ile alan anadolu lisesiy benimki hocalar cemaatçi iyi hoca 1-2 dir ha kardeşim fen lisesinde onlardada durum bizimkiyle aynı.Ama özele gitsen hocalar yine çok daha iyi oluyorlar devamsızlık sıkıntısı olmuyor hem ingilizcenide 4. sınıfa kadar iyice ilerletirsin.

İmkanın varsa kesin özele git öğrencilerin çalışkan olması falan hikaye çalışırsan özel okulda senle özel ilgilenirler vs...

Bende kararsız kaldım en geç salıya vericem kararımı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.