Şimdi Ara

Özel Oyun Tavsiyesi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: EmreDFace

Yapımcı Rockstar Games dostum , grafik konusunda da seni tatmin edecek , özellikle diyaloga girdiğin insanların mimiklerini izle :) tam bir devrim.Bunu şuan bile hiçbir oyunda göremezsin.

çok ilgimi çekti gerçekten... steam'dan temin edilebiliyor mu ?
  • Steam de mutlaka vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam'de 1-2 ay önce 3$ a inmişti. Şimdide 10-15$ arasında birşeydir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Natsu Dragneel

Steam'de 1-2 ay önce 3$ a inmişti. Şimdide 10-15$ arasında birşeydir.

Hmmm :/ kötü olmuş.. bir daha ki indirim kim bilir ne kadar sürer :S
  • Bak kardeşim sana şunu söyleyeyim ben bugüne kadar birçok oyun oynayıp bitirdjm Cod serisi Battlefield serisi Far Cry serisi Tomb Raider serisi hitman absolution spec ops the line vs.... hepsini oynayıp bitirdim ama birtek oyuna kendini en cok kaptirdim o oynadığım vito karakteriyle birlestirdim adeta sanki kendimi hikayede o kadar guzel mi Mafia 2. Mafia 2 gercekten oyun dunyasinda hikaye vs. Bakimindan en sevdigim oyun oldu ve grafikleride gayet iyi. Birde oyunceviri.com dan turkce yamasinoli indirdi mi deme keyfine. Kesinlikle kesinlikle Mafia 2 yi öneriyorum iyi bir oyuncu olarak sana. Senaryo bolumlerini vs. Hemen geçme senaryolari izleyince daha fazla kaptırıyorsun kendini oyuna. Birde Alan Wake oynadim oda hikaye bakimindan gayet guzel bir oyun, Mafia 2 den sonrada onu denemelisin belkide 2 oyunu da oynamissindir bilmiyorum. Kesinlikle ve kesinlikle Mafia 2'yi oynamadan geçme derim tekrar.

• quote:

Orijinalden alıntı: PcProf.

Bak kardeşim sana şunu söyleyeyim ben bugüne kadar birçok oyun oynayıp bitirdjm Cod serisi Battlefield serisi Far Cry serisi Tomb Raider serisi hitman absolution spec ops the line vs.... hepsini oynayıp bitirdim ama birtek oyuna kendini en cok kaptirdim o oynadığım vito karakteriyle birlestirdim adeta sanki kendimi hikayede o kadar guzel mi Mafia 2. Mafia 2 gercekten oyun dunyasinda hikaye vs. Bakimindan en sevdigim oyun oldu ve grafikleride gayet iyi. Birde oyunceviri.com dan turkce yamasinoli indirdi mi deme keyfine. Kesinlikle kesinlikle Mafia 2 yi öneriyorum iyi bir oyuncu olarak sana. Senaryo bolumlerini vs. Hemen geçme senaryolari izleyince daha fazla kaptırıyorsun kendini oyuna. Birde Alan Wake oynadim oda hikaye bakimindan gayet guzel bir oyun, Mafia 2 den sonrada onu denemelisin belkide 2 oyunu da oynamissindir bilmiyorum. Kesinlikle ve kesinlikle Mafia 2'yi oynamadan geçme derim tekrar.

ikisini de oynamadım açıkçası :) Alan Wake'i duydum.. belli ki çok etkilemiş seni dostum :D araştırıcam mutlaka...

• Takippp

• quote:

Orijinalden alıntı: PcProf.

Bak kardeşim sana şunu söyleyeyim ben bugüne kadar birçok oyun oynayıp bitirdjm Cod serisi Battlefield serisi Far Cry serisi Tomb Raider serisi hitman absolution spec ops the line vs.... hepsini oynayıp bitirdim ama birtek oyuna kendini en cok kaptirdim o oynadığım vito karakteriyle birlestirdim adeta sanki kendimi hikayede o kadar guzel mi Mafia 2. Mafia 2 gercekten oyun dunyasinda hikaye vs. Bakimindan en sevdigim oyun oldu ve grafikleride gayet iyi. Birde oyunceviri.com dan turkce yamasinoli indirdi mi deme keyfine. Kesinlikle kesinlikle Mafia 2 yi öneriyorum iyi bir oyuncu olarak sana. Senaryo bolumlerini vs. Hemen geçme senaryolari izleyince daha fazla kaptırıyorsun kendini oyuna. Birde Alan Wake oynadim oda hikaye bakimindan gayet guzel bir oyun, Mafia 2 den sonrada onu denemelisin belkide 2 oyunu da oynamissindir bilmiyorum. Kesinlikle ve kesinlikle Mafia 2'yi oynamadan geçme derim tekrar.

Aynen 2 öneriyede kesinlikle katılıyorum 2side çok güzel senaryosu olan oyunlardır.

• luganoguz kullanıcısına yanıt
    Özellikle Mafia 2 beni çok etkiledi. Yani o oynadığın Vito karakteriyle eşleşiyorsun kendin o oluyorsun sanki. Bilen biliyor bak. Alan Wake'te güzel ama Benim Mafia 2 gibi oynadığım karkaterle eşleştiğim bir oyun olmadı. Elimden geldiğince yardım etmeye çalıştım. :)
  • Cryostasis: The Sleep of Reason konu ve atmosfer çok iyi bu oyunda tavsiye ederim tr yamasıda vardı sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okinkurt

Cryostasis: The Sleep of Reason konu ve atmosfer çok iyi bu oyunda tavsiye ederim tr yamasıda vardı sanırım.

korku-fps sevmiyorum hocam ya.. :/
  • Bioshock infinite

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuzende bir iki defa oynadım. hoşuma gitmedi :/
  • L.A Noire ve The Saboteur'u önerebilirim. Noire Rockstars Games yapımı. Grafikleri hoş. Asıl hoş olan kısmı ise senaryosu. The Saboteur da hoş bir oyun. 2.Dünya Savaşı Fransasında geçiyor ve o istediğin havayı vereceğini düşünüyorum.
  • L.A. Noire'da zaten karar kıldım. Çok hoşuma gitti gerçekten. Diğer oyunun hikayesi ve türü tam olarak nedir hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gagoil

L.A. Noire'da zaten karar kıldım. Çok hoşuma gitti gerçekten. Diğer oyunun hikayesi ve türü tam olarak nedir hocam ?

The Saboteur'da TPS olarak oynuyoruz. Sean adında İrlandalı bir elemanı yönetiyoruz. Nazilerin Fransa işgalini sallamıyoruz önce. Bir arkadaşımız Naziler tarafından öldürülünce biz de olaya dahil oluyoruz sabotajlar vs. düzenliyoruz. Direkt saldırı yapmak yerine gizli saldırılar önemli oyunda. Güzel ayrıntılar var. Mesela tamamen Nazi kontrolündeki bir sokağa girdiğimizde oyun tamamen siyah beyaz oluyor, Nazi askerlerinin kolundaki kırmızı bant hariç. Onların gücünü o bölgede zayıflattıkça bölgenin rengi yerine gelmeye başlıyor. Nöbet tutan askeri öldürüp onun kıyafetini giyerek sızma vs. şeyler yapıyoruz. Çatışmaya girdiğimizde tek olmuyoruz Fransız direnişçi dostlarımız da bizimle birlikte savaşıyor Assasins Creed tarzında biraz underrated bir oyun bana göre. Kesinlikle denemelisiniz.

Son bir ekleme yapayım oyunun müzikleri gerçekten harika. Bazen menüde dakikalarca kalıp menü müziğini dinlediğimi bilirim. Araç kullanırken çalan müzikler de çok hoş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-43316ACAF -- 25 Şubat 2014; 19:34:17 >

• Benim çok çok önemli: Diller orijinal mi ? Yani orijinal Fransızca ve Almanca var mı ? Ve Türkçe yaması var mı ? (altyazı olarak)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.