Şimdi Ara

Özel Oyun Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok seçici bir pc oyuncusuyum. Öyle her oyun kolay kolay sarmaz.. Siz değerli üyelerden tavsiye istiyorum. İstediğim oyunun özellikleri:

1. Mistik bir hava..
    2. Kesinlikle sürükleyici olmalı
    3. Grafikler vasatın üstü olmalı tabi.
    4. Alıp götürmeli seni ya.. Kaybolmalısın, saatin nasııl geçtiğini anlamak istemiyorum.
    5. Oyun ayırt etmem kesinlikle( tür ayırt etmem manasında).. İlginç olan her şeye kabulüm... Güzel bir hikayesi olsun oyunun...

Son olara size favori oyunlarımı söyleyeyim belki yardımcı olur. Age of Empires hastasıyım, hala oynarım. Assasin Creed 1. oyun beni çok etkilemişti 2 sıradan geldi gözüme... başka da oyun etkilemedi beni...
    Her türlü öneriye açığım, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gagoil -- 21 Şubat 2014; 0:02:48 >

• gagoil kullanıcısına yanıt
    Öncelikle şunu belirtmeliyimki kendinle çelişkiye giriyorsun... Hem diyorsunki çok seçici bir pc oyuncusuyum hemde "oyun ayırt etmem kesinlikle."
    Sürükleyici oyun istiyorsan:

Far Cry 3
    Skyrim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Natsu Dragneel -- 20 Şubat 2014; 23:47:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Natsu Dragneel

Öncelikle şunu belirtmeliyimki kendinle çelişkiye giriyorsun... Hem diyorsunki çok seçici bir pc oyuncusuyum hemde "oyun ayırt etmem kesinlikle."
    Sürükleyici oyun istiyorsan:

Far Cry 3
    Skyrim

hocam çok güzel tespit. :) hemen açıklığa kavuşturayım. Kesinlikle seçiciyim. Ayırt etmem derken, kastım: Tarz ayırt etmem olacaktı özür dilerim. Yani özellikleri olursa yarış oyunu da oynarım, fps de oynarım, online oyun da oynarım. O manada ayırt etmem dedim :) düzeltiyorum.
  • Bioshock
  • Tomb raider son modeli
    The walking dead super bi oyun bittiginde baya uzulmustum
    Farcry 3 bencede oynamalisin
    Fear serisi eski bi seri oynamadiysan kesinlikle oyna ben yeni basladim guzel oyun daha once neden oynamamisim diyom kendime
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xanthochroid

Bioshock

kuzende var. bir gerçekdışılık var. itici bir gerçekdışılık. hoşuma gitmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

Tomb raider son modeli
    The walking dead super bi oyun bittiginde baya uzulmustum
    Farcry 3 bencede oynamalisin
    Fear serisi eski bi seri oynamadiysan kesinlikle oyna ben yeni basladim guzel oyun daha once neden oynamamisim diyom kendime

zombie'li oyunları pek sevmiyorum hoca :) Fear da sanırım korku fps idi. Pek ilgimi çekmiyor. Tomb Raider hakkında bir şey diyemicem. Ama Far Cry hoş bir oyuna benziyor deneyeceğim sanırım.
  • Mistik bir hava istemişsin. Hem de gerçekdışı diye Bioshock istememissin. Kesinlikle Infinite yi oyna. Witcher 2 yidene. Muazzam bir oyundur. İlk başlarda zorlanırsin sonra keyfine varırsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: safa34

Mistik bir hava istemişsin. Hem de gerçekdışı diye Bioshock istememissin. Kesinlikle Infinite yi oyna. Witcher 2 yidene. Muazzam bir oyundur. İlk başlarda zorlanırsin sonra keyfine varırsin.
    Far cry 3 beni sarmadı gta gibi bişey olmuş. cod ghost ve battlefield 4 oynamalısın. birde sykrim.
  • Far cry 3 -Gta ? ne alaka dostum :)

Mistik havamı istiyorsun , çekici grafikler --------> L.A. Noire
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreDFace

Far cry 3 -Gta ? ne alaka dostum :)

cod gibi değil köyde bir ay geçirsen geçirirsin beğenmedim belki cod gibi oyunlara alıştığım içindir. oyuna başlıyorum silah alıp gidip hayvan falan öldürüyorum
  • Çok hayvansever gördüm seni :)
  • quote:

Çok hayvansever gördüm seni :)
    Tavsiye edeceğim oyun, Fallout serisi.

Özellikle 3D takıntımız yoksa, izometrik zamanalrından Fallout I, II 'den başlamanızı tavsiye ederim.
    Ama illaki 3D olsun derseniz Fallout 3 ve New Vegas'ı oynayın.

Fallout'un da kendine has müthiş bir havası vardır. Hayali bir nükleer savaşın sonrası bir dünya ancak bu kadar güzel işlenebilir.
    İnsan şöyle bir anlığına nükleer bir çölde yaşamayı ister mi... Fallout bunu yaşatıyor işte.
    1900'lerin ortalarından esintilerle, 2000'lerin kendine zor yeten teknolojilerin bu kadar güzel harmanlanması inanılmaz.

Ha yok ben ısrarla kadim çağlardan birşeyler istiyorum derseniz, o zaman Skyrim'e başlayın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Totomushen

Tavsiye edeceğim oyun, Fallout serisi.

Özellikle 3D takıntımız yoksa, izometrik zamanalrından Fallout I, II 'den başlamanızı tavsiye ederim.
    Ama illaki 3D olsun derseniz Fallout 3 ve New Vegas'ı oynayın.

Fallout'un da kendine has müthiş bir havası vardır. Hayali bir nükleer savaşın sonrası bir dünya ancak bu kadar güzel işlenebilir.
    İnsan şöyle bir anlığına nükleer bir çölde yaşamayı ister mi... Fallout bunu yaşatıyor işte.
    1900'lerin ortalarından esintilerle, 2000'lerin kendine zor yeten teknolojilerin bu kadar güzel harmanlanması inanılmaz.

Ha yok ben ısrarla kadim çağlardan birşeyler istiyorum derseniz, o zaman Skyrim'e başlayın...

çok hoşuma gitti oyun.İyi de pazarladınız açıkçası :D Sanırım onu deneyeceğim. Şu ana kadar iki şey yattı kafama. Far Cry ve bu oyun.

• quote:

o oyun nedir hocam ? biraz bilgi verir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: safa34

Mistik bir hava istemişsin. Hem de gerçekdışı diye Bioshock istememissin. Kesinlikle Infinite yi oyna. Witcher 2 yidene. Muazzam bir oyundur. İlk başlarda zorlanırsin sonra keyfine varırsin.

Witcher 2.. çok övülüyor. Bir kaç videosuna bakayım merak ettim.
  • Borderlands
  • quote:

Orijinalden alıntı: gagoil

quote:

Derya gibi hikayesi var dostum ,kısaca yazmak gerekirse dedektifsin ve cinayetleri çözüyorsun.Türkçe yamasınıda netten bulabilirsin.Hiçbir oyunun fanatiği filan değilimdir.16 yıldan fazla oyun geçmişim var, oynamdığımda oyun kalmamıştır.çok net şunu söyleyebilirim.Hayatımda oynadığım en iyi senaryo.Oynadıkça bana hak vereceğini düşünüyorum.Biraz netten araştır konusunu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gagoil

quote:

Derya gibi hikayesi var dostum ,kısaca yazmak gerekirse dedektifsin ve cinayetleri çözüyorsun.Türkçe yamasınıda netten bulabilirsin.Hiçbir oyunun fanatiği filan değilimdir.16 yıldan fazla oyun geçmişim var, oynamdığımda oyun kalmamıştır.çok net şunu söyleyebilirim.Hayatımda oynadığım en iyi senaryo.Oynadıkça bana hak vereceğini düşünüyorum.Biraz netten araştır konusunu

kesinlikle ilgimi çekti :D grafikler nasıl hocam ? A.C. serileri, Max Payne 3'ler görmüş bünyelere memnuniyetsizlik vermez umarım...

• gagoil kullanıcısına yanıt
    Yapımcı Rockstar Games dostum , grafik konusunda da seni tatmin edecek , özellikle diyaloga girdiğin insanların mimiklerini izle :) tam bir devrim.Bunu şuan bile hiçbir oyunda göremezsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.