Şimdi Ara

ÖZEL PLAKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
2
Favori
104.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kastalia

belli bir oranda daha fazla para veriyorsun tabiki .Seri olan ve güzel plakalar emniyet tarafınday ayrılıyor diğer plaka masraflarının haricinden bir bedel daha ödüyorsun bu plakaları almak için

+1
  • Hiç bir fazla bir yasal masrafı yok. Ancak böyle bir plaka almak için polise rüşvet vermek zorundasın bunu da genelde takipçiler aracılığıyla yapıyorsun. Ancak tanıdığın varsa istediğin plakayı seçip alabilirsin. Ben kendi aracıma gurbette görev yaptığım için memleketimin plakasını aldım.
  • Arkadaşım ben Bursada oturuyorum ve ikinci el aldığımız megane aracımız 72 plakaydı
    ve istediğimiz plakalar AA AS AH idi bunları boş bulabilseydik 5 kuruş fazla vermeden alacaktık ama kalmamış babamda ne varsa ver dedi ve herkezde olan K serisinden verdiler
    16 K 0752
  • İstanbul'da istediğiniz plaka alabilmek için, ikamet ettiğimiz ilçe mi önemli? Ben mesela SK veya SER li plaka almak isterim. Bunlar da Üsküdar' a ait. Üsküdar la ilgim yok benim. Bilgisi olan arkadaş var mı acaba?
  • ankara konusundaki bilgilendirme için saolun +11111111111
    bakalım kalır bize ii bişiler..
  • İstanbul'daki plakalar içinwww.iem.gov.tr adresine bakabilirsiniz... Ankara'daki kadar ayrıntılı ve anlaşılabilir deil ama en azından plakanın hangi ilçeye ait olduğunu gösterio...
  • peki bu 33 ali veli xD 58 gibi plaka kaç kuruş a maal oluyor yıllığı :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: mur4t3358

peki bu 33 ali veli xD 58 gibi plaka kaç kuruş a maal oluyor yıllığı :S

İyi hortlattın konuyu

Ayrıca plakanın yıllığımı olur ne diyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: MackaLi6161

quote:

Orijinalden alıntı: mur4t3358

peki bu 33 ali veli xD 58 gibi plaka kaç kuruş a maal oluyor yıllığı :S

İyi hortlattın konuyu

Ayrıca plakanın yıllığımı olur ne diyon

Evet özel plakalar vardır.Onların ücretleri yıllıktır Ör. 61 Trabzonspor 1967 Gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lacano

Evet özel plakalar vardır.Onların ücretleri yıllıktır Ör. 61 Trabzonspor 1967 Gibi.

34 Maçkalı 61 istiyorum , yıllık kaça patlar
  • quote:

quote:

Hevesini Kırmak gibi olmasın ama...

Ad ve/veya Soyad veya Ticari Unvan ihtiva eden Özel Plakalar, kayıt tescil tarihi itibariyle yıllık sürenin sona erdiği tarihte yürürlükte olan, memur maaş katsayısı x 10.000 + KDV (%18) şeklinde hesaplanmaktadır.

Kayıt tescil tarihi itibariyle yıllık süre sona erdikten sonra bir ay içinde plaka ücretini yatırmayanlar için Amme Alacakları Tahsili Hakkındaki Kanun hükümlerine göre aylık gecikme cezası uygulanmaktadır.

• quote:

quote:

quote:

Hevesini Kırmak gibi olmasın ama...

Ad ve/veya Soyad veya Ticari Unvan ihtiva eden Özel Plakalar, kayıt tescil tarihi itibariyle yıllık sürenin sona erdiği tarihte yürürlükte olan, memur maaş katsayısı x 10.000 + KDV (%18) şeklinde hesaplanmaktadır.

Kayıt tescil tarihi itibariyle yıllık süre sona erdikten sonra bir ay içinde plaka ücretini yatırmayanlar için Amme Alacakları Tahsili Hakkındaki Kanun hükümlerine göre aylık gecikme cezası uygulanmaktadır.

Hayırlı akşamlar arkadaşlar , sayıları ve sıfırları fazladan görüyorum sanırım. Yatıp uyusam iyi olucak

• Emniyete bağış diye bir miktar ödemek gerekiyor.Sadece harf/rakam ya da ikisi birden olması durumuna göre fiyat değişir
    Bu arada 3 yıllık konu iyi hortlamış ...

• 10.000

Dostum sıfırları göremiyorsan yazı ile yazak On bin TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lacano -- 30 Kasım 2009; 0:24:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

Emniyete bağış diye bir miktar ödemek gerekiyor.Sadece harf/rakam ya da ikisi birden olması durumuna göre fiyat değişir
    Bu arada 3 yıllık konu iyi hortlamış ...

Burda bu konu hakkında sağlam bir başlık vardı hepsinin detaylı bilgisini yazmışlardı. Ama keşke yazmasalardı da içimdeki şu 35 BRK aşkı sönmeseydi

• # Masraflara Gelince :

Örnekler ve Fiyatları ( Ortalamadır. )

# 34 YY XXXX ( 2 Harfli ) 150, 200TL

# 34 Y XXXX ( tek harf ) 200 250 tl

# 34 YYY XX ( 3 Harfli tek harf) 1000 TL

# 34 BRK XX ( 3 Harfli isim ) 1000~2000 TL

# 34 CEM XX ( 3 Harfli tam isim ) 2000TL ~ 3000 TL

# 34 FB XXXX ( Takım ) 600~1000 TL

Bu fiyatlar ilçeye , muameleciye , firmaya , adamla aranızdaki dostluğa kadar birçok farklı unsurlara değişkenlik gösterebilir ama genelde forumda soru soran arkadaşların tanıdığı olmadığını ve canı özel plaka istedi ne kadar ödeyeceğini düşünürsek yukarıdaki tablo aynen geçerlidir.

tabii istanbul 3-4 katına çıkıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi handsome bob -- 30 Kasım 2009; 10:21:26 >
  • 34 CEM 05 Amasya ETAŞ Nin Sahibindedir.
  • 500 tl istemişlerdi bizden özel plaka için bizde vazgeçmiştik 34 BC 8690
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasd

50 ytl talep ettiler,trafik vakfına bağış yapılıyormuş

yok öyle birşey, bunun tek bir ismi vardır; rüşvet.. öyle görünmesin diye uydurulmuş kılıflar bunlar
  • 01 ANL 01 kaça patlar ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi connectgücü -- 24 Şubat 2010; 11:33:30 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.