Şimdi Ara

ÖZEL PLAKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
2
Favori
104.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

iyi giderdi aslında bea
  • Ankara da plaka tahsis web sayfasından işlem yaptıran; tecrübeli olan ya da net bilgisi olan arkadaşlar; bir başka forumda sadece Çankaya ikametgahlı Ankara dakiler için bu tahsisin geçerli olduğuna dair bir yazı okudum.Ne derece doğrudur?Ben Etimesgut tayım; buradan plaka alırken plaka tahsis hizmetini kullanamıyor muyuz acaba??illa ki emniyetin verdiğine mi mahkumuz??
  • en son aldıgımız plakada 500 lira fazla vermiştik isim ve soyismimizin baş harfleri oldugu için
  • bende söyle plaka almak istiyorum bana kaca patlar cok özele girmez umarım

34 YAS 53
  • aracı almadan plaka alabiliyor muyuz desem
  • quote:

Orijinalden alıntı: fremdsprache

aracı almadan plaka alabiliyor muyuz desem

Alamıyoruz diye biliyorum ama tescil şubede tanıdığınız varsa istediğiniz plakayı bir süreliğine sizin için ayırabiliyor sanırım...
  • benim motorun plakasında 07 BMV 95 gariban bmv motorda sürünüp gidiyor
  • 100 TL "bağış" ve tanıdık olunca genelde plaka sorun olmuyor, fakat serisi gelmemiş plaka için Valinin, Belediye Başkanının, Kaymakamın ya da Emniyet Müdürünün oğlu da olsan imkan yok, bekleyeceksin.

4 Ay önce "BAL" plakası istemiştim, ancak 100 TL çalışınca ve Şükriye Ablanın selamını söyleyince oldu, kurşun kalemi aldı, ayırtmış ama parasını ödememiş olan bir başkasının adını sildi, benim adımı yazdı.

Bu arada yazmadan da edemeyeceğim...;

Soruyu soran forum üyesinin Dell marka bilgisayara sahip olduğunu hemen anlamıştım. İki tane masaüstü klavye eskittim, ikisinde de "K" harfi basmıyordu, "Dilek Köşker" yerine "Dile Öşer" gibi yazım hatalarım (typo) çok olmuştur, hele yaptığım iş bir de noterde tasdiklenmişse ayıkla pirincin taşını...

Arkadaşımızın Dell marka bilgisayarının da "Y" ve "R" harfleri tam basmıyor anlaşılan.

Edit: Klavye yazım hatası ... (bu bilgisayar da emekliliğini istiyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taner Göde -- 26 Eylül 2011; 22:35:51 >

• Adana trafikten 01 xx şeklinde ki plaka alırken tanıdık olunca sorun çıkarmıyorlar ben 3 aracıma da alırken zorluk çıkarmadılar saolsunlar ama 01 xxx hakkında bilgim yok onlar özele giriyor olabilir
  • Yanlız konuyla alakasız olacak ama yazmadan da geçmek istemiyorum .

Ey konu sahibi arkadaş ;

Şu imzanızdakileri gösterince mutlu mu oldunuz anlamadım.Sahip olunan seyler de bu kadar insanın gözüne sokulmaz ki.Lütfen dikkat edin biraz daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Yanlız konuyla alakasız olacak ama yazmadan da geçmek istemiyorum .

Ey konu sahibi arkadaş ;

Şu imzanızdakileri gösterince mutlu mu oldunuz anlamadım.Sahip olunan seyler de bu kadar insanın gözüne sokulmaz ki.Lütfen dikkat edin biraz daha.

Konu 2006'da açılmıştır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: millercoholic

quote:

Ey konu sahibi arkadaş ;

2006 da açıldı diye o imza hala kullanılmamakta mı ?

• quote:

quote:

quote:

Ey konu sahibi arkadaş ;

2006 da açıldı diye o imza hala kullanılmamakta mı ?

Onu demek istemedim,konuyu hortlatan konun sahibi değil ve konuyu açan arkadaş uzun yıllardır otomobil genel konusuna mesaj yazmamış,yani sizi duyacağını pek sanmıyorum...

• Sevgili Millercoholic ;

En azından belki görür diye yazdım.Görürse ne ala.
  • quote:

Adana trafikten 01 xx şeklinde ki plaka alırken tanıdık olunca sorun çıkarmıyorlar ben 3 aracıma da alırken zorluk çıkarmadılar saolsunlar ama 01 xxx hakkında bilgim yok onlar özele giriyor olabilir

Geçen hafta 01 BGH ** veriyorlardı, 01 XX *** için 100 TL çalışır (rakam ve harf grubu fark etmez). 01 XXX 01 için 200 TL ödemen gerek. 01 BBB 01 için herhalde 500 TL gibi bir rakam ödenmiştir.

Aracımı değiştirme arefesindeyim. 01 SS *** veya 01 BB *** için sıradayım. Sayı olarak da 001, 500, 666 veya 750, gibi kombinasyonlar olabilir. Neyse ki Şaban Başkomiseri tanıyan bir tanıdık var...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fremdsprache

aracı almadan plaka alabiliyor muyuz desem

Alamıyoruz diye biliyorum ama tescil şubede tanıdığınız varsa istediğiniz plakayı bir süreliğine sizin için ayırabiliyor sanırım...

Hmm...O zaman ben internette arama yaparken gördüğüm eski mesajlarda bir dönem aynı ilde plaka değiştirilmediği durumunun devam ettiğine inandırayım kendimi, daha iyi olacak sanırım Tek korkum, 2. el bir araç beğenip, plakası hiç istemediğim harfler olursa diye, yoksa hepsi makbuldür

• Geçen sene 26 .. 999 internetten ücretsiz ayırtıp aldım.Fakat daha sonra hiç böyle plaka denk gelmedi.Zaten emniyetteki memur 3 ayda 1 tane bunun gibi plaka koyuyoruz internete dedi.Diğerleri bağış parasıyla veriliyor anlaşılan..Yeni araç aldım 20 gündür plaka bulamadım doğru düzgün gidip sıradan alacam..
  • tlg plaka 1 mılyar:D
  • Trafikten aldığım "23.mayıs.2012" tarihli yeni bilgi ile özel plaka sadece ilk sıfır araç alındığında bir kereye mahsus 7.000 TL veriliyor. Araç satılısıya kadar bu plaka sende..
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk_ay -- 29 Mayıs 2012; 8:18:26 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.