Şimdi Ara

Özel plakanın bir değeri var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
8.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arasıra gördüğüm bir caddy de can plaka var batıkent civarında sanırım
  • Bende çok görüyorum da almam lazım yani 1 ay içinde araba alacağım plakamın öyle bir şey olmasını çok istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yns 

Trafikte çalışan yakınım istediğim plakayı verebileceğini söyledi.Şuanda 06 plaka Eskişehirde olduğu için 26 çıkacak.

En iyisi ne olur sizce ? (satarken) 26 PLT 99, 26 BJK 03, 26 GS 1905, 26 FB 1907 benim aklıma bunlar geliyor.Aracın değeri 7.000 felan...

o plakaları coktan vermislerdir ve oyle trafikte çalışanın verebileceği türden plaka değil. 26 FB 1907 yi verse zaten çalışmasına gerek kalmaz. O plakadan alacağı para hayatını kurtarır. Bu plakaların hangısını alırsan al köşe olmaya adaysın
  • Bence aracın değerini arttırmaz aksine düşürür.. nasıl mı?

misal 34 fb xxx veya 34 bjk xxx gibi bir plakanız varsa öfkeli bir karşı takım taraftarının her zaman sizin aracınızı çizme riski vardır, gider bide kaputtan çizerse al sana 4 bin tl zarar aracı satarken
  • quote:

Orijinalden alıntı: KediQ

Siz siz olun gs fb bjk mhp akp vs gibi plaka yapmayın..bi kaç tanıdğımın arabası bilincsiz fanatikler ve parti yandaşları tarafından özellikle bu plakalı arabaları görüp cizmişlerdi..

arkadaşımın bjk plakalı golf ü ile bir işim vardı ara sokaktan geçerken 5-6 tane genç tezaurata başladı ooooo beşiktaş diye ( ben galatasaraylıyım bu arada) selam verdim geçtim böyle hoşluklarıda oluyor ama sizin dediğinizde olası
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

quote:

Orijinalden alıntı: KediQ

Siz siz olun gs fb bjk mhp akp vs gibi plaka yapmayın..bi kaç tanıdğımın arabası bilincsiz fanatikler ve parti yandaşları tarafından özellikle bu plakalı arabaları görüp cizmişlerdi..

arkadaşımın bjk plakalı golf ü ile bir işim vardı ara sokaktan geçerken 5-6 tane genç tezaurata başladı ooooo beşiktaş diye ( ben galatasaraylıyım bu arada) selam verdim geçtim böyle hoşluklarıda oluyor ama sizin dediğinizde olası

Bu durumda plaka seni kurtarmış lakin o sokaktan geçenler gsli olsaydı senin galatasaraylılığın sizi kurtaramazdı

edit: ben takım tutmam, verdiğim örnekler adına boş yere polemik yaratmayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edilhan -- 24 Nisan 2010; 19:03:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yns 

Özel plaka aracın değerini ne kadar arttırır? Yada arttırır mı? 26 BJK XX gibi...

Artıran plaka olabileceği gibi benim gözümde 5000 aşağıda verselerde almayacağım plakalar var;15 gün önce mersindeydim 2 adet 33 ASS XX plakalı araç gördüm,birisi beyaz astra h dı yanılmıyorsam,şaka yapmıyorum.Adamlar ingilizce bilmiyorlar mı kimsedemi söylemiyor anlamadım.Tescilde bana bu plakayı teklif edecek adamada dalarım o da ayrı konu
  • 1.500 TL´ye Plaka masallah. Bizim burada kendine Özel Plaka ayirtirsan 12 €uro tutuyor Plakayi alinca 50-60 €uro para ödüyorsun
  • 35 mhp xxx diye bir plakayı doğan slx arabada gördüm.
  • Hatta tv de göstermişti baya oluyor o haber ama kadıköyde gs plakalı araç geçerken fb taraftarları saldırmıştı.O günde derbi mi ne vardı baya oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: VW_Passat

1.500 TL´ye Plaka masallah. Bizim burada kendine Özel Plaka ayirtirsan 12 €uro tutuyor Plakayi alinca 50-60 €uro para ödüyorsun

sizin orası deyince dedim bir an
  • Ben de 34 YRK XX diye bir plaka görmüştüm. Aslında plakada sorun yok fakat plakanın üzerinde manidar resimler vardı.
  • Benim araçta da var özel plaka .bu plakayı ayrıca satabilme gibi bir imkan var mı arkadaşlar?Benim bildiğim yok galiba ama yinede bilen varsa açıklayıcı bilgi verirse memnun olurum.
  • haberin asparagas olduğunu düşünüyorum ama bugün gazetelerde ve internet sitelerinde yer aldı...

http://www.gurbetport.com/spor/galatasaray/4228-arda-turan-in-sinem-kobal-icin-50000-euro-luk-plaka-aski.html
     Özel plakanın bir değeri var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: beyaz002

onu bunu bilmemde arabada plakada 10 numara:
    http://www.sahibinden.com/hatasiz_7_45i_---_car_zone_----43WQQaXQQ23921986WQQpXQQdisplayitem

Fevkaledenin fevkinde
    70 bin liraya manyak bir araç ve plaka

quote:

Orijinalden alıntı: thoca

haberin asparagas olduğunu düşünüyorum ama bugün gazetelerde ve internet sitelerinde yer aldı...

http://www.gurbetport.com/spor/galatasaray/4228-arda-turan-in-sinem-kobal-icin-50000-euro-luk-plaka-aski.html

Bu haberturk.com haberi
    bu kadar iğrenç ve saçma sapan bir site olamaz
    onlardan da iğrençleri var ama haber sitesini yönetenler kör cahil resmen.

Cern'de "çarpışma" bi kaç saat geciktiği zaman
    çarpışmanın gerçekleştiği sıralarda haber yapmışlardı

Cern'de "patlama" olmadı ileri tarihe ertelendi...

Sabah siirtte bir tecavüz vakası haberi yaptılar iğrençdi...
    ve olay 1 sene önce olmuş...

zaten otomobil v.s. haberlerinden söz etmiyorum bile!

webmasterın canı sıkıldımı bi kaç araç fotosu toplayıp
    en lüks araçlar en pahalı araçlar v.s. diye albümler yapıyor

azdığı zamanlar kim kardashian resimleri toplayıp onları albüm yapıyor falan

• birde ego patlaması yaşayan bazı insanların mavi zemine yazılmış özel isimli plakaları var. açıkçası bende tiksindirmeden başka bir etki bırakmıyor.

bunun gibi..

• quote:

haberin asparagas olduğunu düşünüyorum ama bugün gazetelerde ve internet sitelerinde yer aldı...

yazık verilen paraya bir gün ayrılırlarsa ne olcak

• quote:

Orijinalden alıntı: Dupp

quote:

yazık verilen paraya bir gün ayrılırlarsa ne olcak

süper espri

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.