Şimdi Ara

Özel plakanın bir değeri var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
8.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özel plaka aracın değerini ne kadar arttırır? Yada arttırır mı? 26 BJK XX gibi...

• çok ama çok arttırır Hatta plakayı arabadan daha pahalıya bile satabilirsin. İstanbul için bjk plaka 99 adet olduğu için çok az bulunuyor. 34 plt bjk aga akp mhp chp gibi plakalar. Zaten bunlarıda bulman çok zor
  • Arttırmaz(.)
  • chp mhp akp gibi plakalar verilemiyor diye biliyorum ama aklıma deniz baykalın chp plakasının olduğu geldi. Belki sadece siyasi liderlere veriliyordur
  • Aracın değerinden bağımsız olduğundan artırmaz. Kendisi iyi para edebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osasuna

Aracın değerinden bağımsız olduğundan artırmaz. Kendisi iyi para edebilir.

ya kardeşim herşey öyle göründüğü gibi değil örneğin arabanın ederi 20.000 TL 20.000 tl + özel plaka tutarı tabi alıcısı bulunursa ayrıca siyasi plakalar satılıyo geçen bi sitede 34 akp xx plakası satılıyodu 17.000 mi ne istiyodu bulabilirsen kaçırma
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cottonmurat -- 4 Ocak 2016; 4:24:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya bir de 34 BMV XX plaka kullanan BMW sahiplerı var. Aynı 34 JAG XX plaka kullanan Jaguar sahıplerı gıbı

Sorun şu ki, Türkçe'de W harfi olmadığından BMV plakalar komik kaçıyor

Bir kaç ay önce Maltepe E-5 civarında 34 GTR 01 plakalı Nissan GT-R marka araç görmüş ve çabasına çok saygı duymuştum.. (tabi araç harika idi) Buradan o arkadaşa selamlar...
  • Bir arkadaş aracının plakasının 34 plt olması dolayısıyla gördüğü ilgiyi yazmıştı.Çok ilginçti.
  • Plakada isminin harfleri olsun diye 1500tl harcayan akrabam var.Para varsa gerisi hikaye
  • GEçenler arkadaşım ismi ile ilgili 34 plaka almak için araştırdı.1500 lira gibi bir rakam istiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seka_1905

chp mhp akp gibi plakalar verilemiyor diye biliyorum ama aklıma deniz baykalın chp plakasının olduğu geldi. Belki sadece siyasi liderlere veriliyordur

35 chp... gördüm

araç elantra idi
  • Pendik CHP ilçe adayının geçen seçimlerde 34 CHP XX plaka no'lu siyah renault megane aracı vardı.

quote:

Orijinalden alıntı: Sound of Freedom

quote:

Orijinalden alıntı: Seka_1905

chp mhp akp gibi plakalar verilemiyor diye biliyorum ama aklıma deniz baykalın chp plakasının olduğu geldi. Belki sadece siyasi liderlere veriliyordur

35 chp... gördüm

araç elantra idi

• quote:

Orijinalden alıntı: kurnugea

ya bir de 34 BMV XX plaka kullanan BMW sahiplerı var. Aynı 34 JAG XX plaka kullanan Jaguar sahıplerı gıbı

Sorun şu ki, Türkçe'de W harfi olmadığından BMV plakalar komik kaçıyor

Bir kaç ay önce Maltepe E-5 civarında 34 GTR 01 plakalı Nissan GT-R marka araç görmüş ve çabasına çok saygı duymuştum.. (tabi araç harika idi) Buradan o arkadaşa selamlar...

34 JAG 01 mesela
  • arkadaşım almıştı bjk plaka golf idi fark vermedi araçla geldi plaka sonra sattı aynen fark vs almadı

galiba duruma göre değişiyor adamını bulup para ettirmek mesele
  •  Özel plakanın bir değeri var mı?

• s2000 iyiymiş

• evo 10 lar ilk çıktığında sahibinden de satılık vardı bitane plakası da evo 10 du
  • Trafikte çalışan yakınım istediğim plakayı verebileceğini söyledi.Şuanda 06 plaka Eskişehirde olduğu için 26 çıkacak.

En iyisi ne olur sizce ? (satarken) 26 PLT 99, 26 BJK 03, 26 GS 1905, 26 FB 1907 benim aklıma bunlar geliyor.Aracın değeri 7.000 felan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YnsTz -- 23 Nisan 2010; 20:40:57 >
  • Siz siz olun gs fb bjk mhp akp vs gibi plaka yapmayın..bi kaç tanıdğımın arabası bilincsiz fanatikler ve parti yandaşları tarafından özellikle bu plakalı arabaları görüp cizmişlerdi..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.