< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logan1990 -- 24 Kasım 2016; 12:36:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Opel ASTRA K 1.6 cdti-otomatik test ettim.
-
-
Elinize sağlık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: egelidost
Elinize sağlık.
Teşekkürler hocam.:)
Vw golf 1.6 tdi dsg highline varken cop
quote:
Orijinalden alıntı: Cagatay cago
"Vw golf 1.6 tdi dsg highline varken cop"
"Vw Golf, 1.6, TDI, DSG daha iyi bir seçenek." demek istediniz herhalde. Böyle yaşamak zor olmuyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: egelidost
quote:
"Vw Golf, 1.6, TDI, DSG daha iyi bir seçenek." demek istediniz herhalde. Böyle yaşamak zor olmuyor mu?
aynen astra hiç de çöp diye b.k atılacak bir araba değil. manuel alınacaksa astra, otomatik alınacaksa golf daha iyi olur bence. -
astra herzaman sınıfının en iyi 3 aracından biri olmuştur zaten.yılda 20 bin km civarı yapmıyorsanız benzinlisi ideal.. -
quote:
Meslek çöpçülük mü kardeş?
Arabaya bir km bile sürmeyi geçtim içine bile binmeden böyle yorum yazmanız gerçekten komik oluyor. Dsg nin geçişleri iyi olabilir ama bence otomatikte de kesinlikle astra tam otomatiğin sorunsuzluğundan dolayı. -
Eline sağlık arkadaşım,
2014 de manuel Golf 1.4 Highline almıştık, sıklıkla kardeşim kullanıyor. Son zamanlarda aracı Astra 1.4 otm ile değişmek istiyor ama kararsızız, en iyisi makyajı beklemek galiba, Vw gibi Opel de motorları 1.4 den 1.5 e değiştirebilir çünkü.
Exellence donanımda geri görüş kamerası standart. Büyük ihtimal enjoy plus veya Dynamic paket kullanmışsınızdır.
Herşey çok iyi çok güzel de j kasayı daha çok seviyorum ben şekil olarak.
quote:
Orijinalden alıntı: esmerce
Eline sağlık arkadaşım,
2014 de manuel Golf 1.4 Highline almıştık, sıklıkla kardeşim kullanıyor. Son zamanlarda aracı Astra 1.4 otm ile değişmek istiyor ama kararsızız, en iyisi makyajı beklemek galiba, Vw gibi Opel de motorları 1.4 den 1.5 e değiştirebilir çünkü.
Teşekkürler hocam,astra makyaj gelse bile 2,3 seneyi bulur bence..araç daha çok yeni.1.4 te vergi olarak 1.5 ten avantajlı..golf daha az yakabilir yarı otomatik olduğu için..biz 1.4 tsi dsg kullanıyoruz şehir içi 9 litre civarı yakıyor..kullanımda kafama göre:)
quote:
Orijinalden alıntı: YasiN®
Exellence donanımda geri görüş kamerası standart. Büyük ihtimal enjoy plus veya Dynamic paket kullanmışsınızdır.
Teşekkürler hocam,dynamic paketmiş:)
quote:
Dizel alacaksam Vw nin 1.6 çöp traktör motorunu asla almam. Hele keriz gibi 15.000 patlak dsg farkını hiç vermem. Azıcık mantıklı konuşun.
Astra kabin sessizliği, iç mekan kalitesi haricinde golf ün gerisinde değil. Motor olarak ise içinde 2 tur atıp öyle geçer 1.6 110luk tdi ı. -
iyi ve objektif bir inceleme olmuş. -
Bu arabayı dizel değilde Exellence 1.4 Turbo Manuel alacaksın.Çok keyifli olur -
Güzel bir anlatım...Emeğinize sağlık... -
Wv tdı traktör sesi deyip bok atacağına 20 bn kmde triger zincir sesi yapıp şangır şungur çalışan 1.6 cdtı sütten çıkmış ak kaşık değil özellikle km ilerledikçe tdı dan daha sesli çalişiyor servisler triger zincir kronık arızasını üstlenmemesi fahiş paralar istemesi vb. İnanmayan şikayet sitesine bakar ayrıca gm6t45 tam otomatik şanziman (eski nesil bir şanzıman chevrolet cruze 2012 de kullandım) tork konvertörlü tam otomatik olmasına rağmen 60-70 bnde patlayan yokmu?? Golf ile asta arasında dağlar kadar fark var ayrıca artık cdtı motoru da yok psa artıkarı ile idare ersin çakma alaman.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alc34 -- 3 Mart 2022; 22:38:7 >
Öncelikle 5 yıllık mesajı cevapladığın ve konuyu hortlattığın için tbrkler.
Triger sesi yapan Astra yok değil ama çok çok nadir. Çevremde 1 taneye bile raslamadım. Arızalı aracı normal araçtan daha sesli çalışıyor diye adletmekte ne bileyim
DSG si patlak golf bisiklete geçiliyor mu diyelim bizde buna mukabil .
60-70 binde patlayan tork konvektörlü şanzıman muhakkak vardır ama 1000 de bir dir. DSG ile mukayese bile edilemez.
1.6 cdti yok 1.5 bluehdi var. VW grupta ne var. 2.0tdi. Alabiliyorsan al.
Şimdide mazot benzini geçti der
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
"Vw Golf, 1.6, TDI, DSG daha iyi bir seçenek." demek istediniz herhalde. Böyle yaşamak zor olmuyor mu? |
Meslek çöpçülük mü kardeş?
Arabaya bir km bile sürmeyi geçtim içine bile binmeden böyle yorum yazmanız gerçekten komik oluyor. Dsg nin geçişleri iyi olabilir ama bence otomatikte de kesinlikle astra tam otomatiğin sorunsuzluğundan dolayı. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X