e nabız a kaydetmiş doktor hocam psikiyatrik muayene tanısı diye ben kendimden gizledim sadece ama bakanlık görebiliyor yine de. |
Özel psikyatrist e nabizda gözükür mü (2. sayfa)
-
-
Merak etme hiçbir şey olmaz hocam merak etme. Görselerde deli muamelesi yapamazlar yani. Depresyon vs ise sorun yok, şizofreni gibi akıl hastalığına giden bir rahatsızlığınız varsa belki sorun olabilir.
-
Ben annemin ilaçlarını bile bazen kendi adıma yazdırıyorum hocam çok da takmamak lazım
-
Benim de birkaç kere kaydım var iş sürecinde falan sorun olur mu öyle diyenler var -
Daha ömür boyu bi yere giremezsinquote:
Orijinalden alıntı: brhmlpy
Benim de birkaç kere kaydım var iş sürecinde falan sorun olur mu öyle diyenler var -
Bana rapor dahi yazmıştı ama önemli bir şey değil. Hiçbiryerde bunun için özel muamele görmedim. Askerlikte bile açık açık kendin söylemezsen sorun olmuyor. -
Hocam ufak tefek şeylerdi, keşke araştırma yapıp öyle gitseydim ben sadece konuşuruz rahatlarım diye gittim ama psikoloğa gitmişiz oda sisteme işledi. Özele de gidemezdim.
Kullandıklarım selectra 25 mg abizol 5 mg idi.
-
:( :(
-
gözükmesine gözükürde öyle iş yerlerine falan girmede sıkıntı olamaz. aşağı yukarı artık herkes psikiyatriye gittiği için kimse takmıyor bile zaten. hiç bir yerde sıkıntı olacağını zannetmiyorum. ben özel güvenlik sertifikası aldım üstelikte psikolojik muayeneyede kendileri çağırıyorlar zaten bir sıkıntım yok dedim sağlık raporunu aldım. daha önce çok gitmiştim halbuki psikiyatriye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entel Maganda -- 15 Temmuz 2021; 21:44:48 > -
Söylememek gerekiyor bir yerde. Taş devrinden kalma sistemimiz tedirgin olabiliyor yoksa
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X