Şimdi Ara

Özel psikyatrist e nabizda gözükür mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
17.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Özel Psikyatristin e-Nabız'da Görünmesi

Özel muayenelerde alınan sağlık hizmetleri, e-Nabız sisteminde görüntülenebilir. Ancak, bu durum tüm özel sağlık kuruluşları için geçerli değildir.

Özel kliniklerin e-Nabız sistemine entegre olup olmadığı, kurumun kendisine bağlıdır. Bazı özel klinikler, hasta kayıtlarını e-Nabız ile paylaşmayı tercih ederken, bazıları ise bu hizmeti sunmayabilir.

Özel hastanelerin çoğunluğu e-Nabız sistemine entegredir. Bu sayede, özel hastanelerde alınan reçeteler de e-Nabız üzerinden görüntülenebilir.

Özel psikiyatri hizmetleri, diğer sağlık hizmetleri gibi, e-Nabız sisteminde görüntülenebilir. Ancak, bu durumun hasta-hekim gizliliği kapsamında bazı istisnaları olduğunu unutmamak gerekir.

Psikolog hizmetleri ise genellikle e-Nabız sisteminde görüntülenmez. Bunun nedeni, psikologların tıp doktoru olmamasıdır.

E-Nabız sisteminde hangi özel sağlık kuruluşlarının hizmetlerinin görüntülendiğini öğrenmek için e-Nabız hesabına giriş yapmalı ve "Kuruluşlar" sekmesini kontrol etmelisin. Bu sekmede, entegre olan kuruluşların bir listesi yer alır.

Eğer özel bir sağlık kuruluşunun hizmetleri e-Nabız sisteminde görünmüyorsa, kurumla doğrudan iletişime geçerek bu konuda bilgi alabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bilen yok mu

• Görünür

• SM01_VXG kullanıcısına yanıt
    Randevu alip gitmesem nolur sisteme yine geçer mi özel muayenehane

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CD88C7FAD

Randevu alip gitmesem nolur sisteme yine geçer mi özel muayenehane
    E nabızda sadece tanı ve ilaç görünüyor. Randevu görünmüyor ki. Randevu görünmez

• quote:

Orijinalden alıntı: SM01_VXG

E nabızda sadece tanı ve ilaç görünüyor. Randevu görünmüyor ki. Randevu görünmez

Alıntıları Göster
    Teşekkürler hocam bilgi için

Aslinda ciddi bir şeyim yok akıl hastası filan değilim depresyon sorunum var. Sırf bu yüzden fislenmek istemiyorum

• SM01_VXG kullanıcısına yanıt

Emin misiniz hocam hastane başvuruları da gözüküyor diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • akıl hastası değilsen neden korkuyorsun?
  • Özel muayenesine gidersen e nabizda görünmez alakasız şeyler.

• Ben bilmeden devlette muayene oldum e nabızda gözüküyor ama profilimden gizledim kafama çok takılıyor ileride sıkıntı olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: dikenlikaktüs

akıl hastası değilsen neden korkuyorsun?
    Psikiyatri muayenesi bazı yerlerde sıkıntı çıkarabiliyor. Dikkat ettiyseniz "hastalığı" bile demedim sadece muayene olmuş olmak yeterli. Yani muayene olup sağlam alsanız bile sorun çıkartacak yerler var.

• ne gibi yerler mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: drowze

Ben bilmeden devlette muayene oldum e nabızda gözüküyor ama profilimden gizledim kafama çok takılıyor ileride sıkıntı olur mu?

Hocam merak edip açıp baktım benim zaten var mesela devlet hastanesinde psikyatri genel muayene kaydı var. Neden var dersen sağlık mülakatına girmiştim, urolojiden psikolojiye bütün klinikleri dolaşıyorsunuz. Hepsinden sağlam aldim.

Hasta olmadıkça bir şey olmaz herhalde.

Belki mülakat için girince kodu modu farklıdır bilmiyorum zaten sağlam raporu almıştım, bugüne kadar hiçbir sorun yasamadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CD88C7FAD -- 9 Mart 2021; 16:15:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Graviton G

Özel muayenesine gidersen e nabizda görünmez alakasız şeyler.

Randevu alirken isim soyisim aliyor ama

Sirf psikyatri değil mesela özel dahiliye doktorunun kendi muayenehanesine gitsem yine mi gözükmüyor sağlık bakanlığıyla paylasmalari zorunlu değil mi

Daha önce hiç özel muaynehaneye gitmedigim icin bilmiyorum

Teşekkürler cevap için

• E-Nabızda randevular geliyor, telefonada sms olarak geliyor. Randevular kısmında o hastanenin veya dojtorun gözükmesi zorunlu diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3B02C0FA0

E-Nabızda randevular geliyor, telefonada sms olarak geliyor. Randevular kısmında o hastanenin veya dojtorun gözükmesi zorunlu diye biliyorum.
    Ozel muayenehanede de böyle mi gittiyseniz e nabiziniza bakabilir misiniz

• Hocam sen sağlık raporu almak için muayene olmuşsun, ben küçük rahatsızlıklarım için gidip 6 ay küçük ilaçlar kullanmıştım. inşallah bir sıkıntı olmaz olursada yapacak bir şey yok.

• Önemli olan doktora gitmen değil, doktor sana bir tehşis koyduysa, bunu e nabıza kaydettiyse gözükür.

Aslında buna sen bakabilirsin. E nabıza git neler gözüküyor bak senin göremediğin bir şeyi kimse göremez zaten.
  • Depresyon akıl hastalığı değil mi ? Aklımız hasta olunca psikiyatriye gitmez miyiz ? Kafamda deli sorular

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.