Bildirim
özel servis
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Şimdi özel servislerde genelde yeni nesil araçların parçaları konusunda sıkıntı yaşanıyor ama büyük şehirde böyle bir problem olacağını düşünmüyorum. Yine de orijinal parça almak isterseniz size PM.den özel mesaj gönderdim. Taksitli alabilirsiniz.
Artık bunları bir özel serviste rahatlıkla ekonomik olarak aracınıza uygulatabilirsiniz. -
ben bakım için gerekli tüm parçaları aksaraydaki parçacılardan temin ettim mesela yakıt filitresi serviste 85 ytl idi bunu 55 ytl ye aldım servis cok kazıklıyor ve işcilikte cok para tutuyor 30 bin bakımı ,enjektör temizligi ve sag rot kolunun degişimi ile 460 ytl tuttu arabaya rot balans yapıldı ayar tutmadı servise üç defa gittim yine olmadı bu arada ön arka lastiklerde yer degişmişti araç 120-150 arası titreme vardı balanssızlıgını yapamadılar piyasada baska rot balançıya tavsiye üzerine gittim tek ayarda işimi halletti ve sökülen rot kolundada herhangi bir boşluk bulamadık yani ticari bir zihniyet var -
30.000 km.de enjektör bakımı yapılmasına niçin ihtiyaç duyuldu merak ettim doğrusu. Yani tabi normal dışı bir durum olabilir sizde. Birde enjektör bakımında ne yapıldı? Motor üst kapağı sökülüp silindir blokları falan temizlendi mi yoksa sadece sorun tespit edilen enjektörler mi elden geçti? -
Enjektör bakımı servisin tavsiyesi üzerine yapıldı herhangi bir problem yoktu ayrıca PM özel mesajınız gelmedi -
Şimdi iyice merak saldı beni dostum.
Enjektör bakımında araca ne gibi bir işlem yapıldığını gördün mü ya da söylediler mi? Tam bir ticari zihniyet o servisin tavsiyesi. Bence bir daha kapısının önünden geçme. Kaliteli yakıt kullandıktan sonra enjektörler kolay kolay arıza vermez. Hele ki temiz yakıtla birlikte yakıt katkısı kullanıyorsan kurum temizliğe dahi 150.000 km.den önce ihtiyaç olmaz. Zaten önemli bir problem olsa servis ışığı yanar, uyarı verir araç.
Örneğin : Air pollution fault ya da depollution system faulty gibi. -
enjektör bakımında aracı bir cihaza bagladılar yaklasık yarım saat kadar araç rolantide çalıştı bu esnada yakıtı araç kendi deposundan degil bu baglanan cihazdan aldı anlıyacagın kardesim düdüklendim o servisi artık kullanmam piyasadan bakıcam -
Carbon clean işlemi yapmışlar yani. Yazık bu adamlara gerçekten. İnsanları yanlış yönlendirmek, sadece ticari zihniyetle hareket etmek kendilerine uzun vadede asla yarar sağlamaz.
Mümkünse bir ustadan ziyade özel Citroen/Peugeot servisine git ve aracın başından da ayrılma. -
bu işi size hangi yetkili servis yaptı ? istanbulda düzgün ve ahlaklı çalışan bildiğim çok olumlu yorum aldığım servisler vardı .. profilizde istanbulda olduğunuzu belirtmişsiniz buyüzden ist. için tavsiye vermek isterim .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daceroo -- 13 Nisan 2008; 8:10:50 > -
benim gittiğim servis av-car istanbul avcılarda ,yetkili servis yerine tavsiye edbileceginiz istanbulda özellikle avrupa yakasında işini düzgün yapan bır usta varsa benim işimi görür -
ben avcar için birşey demiyeyim yinede size çok yakın olan Ctr güneşli yenibosnada iyi bir alternatif , okmeydanına çıkarsanız en iyi desteği alabileceğinizi düşündüğüm Elmas orada , şayet maslak daha iyi uyar bana derseniz Gökşenler Maslakta.
Neden yetkili servis derseniz ben örneğin C4 'ünü çok seven biriyim ve kah almadan önce kah aldıktan sonra aracımla ilgili birçok bilgiyi ve paylaşımı Dh gibi , c4fanclub gibi forumlardan edindim. bu ortamlarda özellikle Elmas için ve Gökşenler için hiç olumsuz bilgiye ulaşmadım. Zaman zaman diğerlerinin adı olumsuz olarak geçti sizin örneğinizde olduğu gibi .
Elmas çeşitli dönemlerde servis kampanyaları düzenliyor ve bakım maliyetini ciddi oranlarda aşağıya çekiyor diğer servislerle ilgili böyle bir kampanya duyurusuna şahsen ben ulaşamadım ve Elmas citroen konusunda özellikle C4 konusunda expert bir servistir gerek duyarsanız ilgili isimlerini de paylaşırım sizinle. Gökşenlerde bir fatih usta var tabiri caizse her servise lazım nitelikte araştırmacı ve işini çok iyi bilen bir usta .
Özellikle bu iki servis bence sizin çok zamandır ihtiyaç duyduğunuz servislerdi. Keşke zamanında bu iki servisten biriyle dirsek teması kurmuş olsaydınız ne kadar iyi niyetli ve yardımcı olduklarını görecektiniz.
Hatta sıradan bir müşteri olarak Elmasa veya Gökşenlere bir uğrayıp adını vermeden bir servisin size yaptığı işlemleri ve ücretlerini ve hatalı yaptıkları değişim konusunda hakkınızı nasıl arayabileceğinizi bir sorun eminim size yardımcı olurlar. Bu aşamada Baylas bile zararınızı tazmin edebiliyor ve size sorun yaşatan servisin canına okuyor.
Neden bu kadar yetkili servisler üzerinde durduğumu merak etmiş olabilirsiniz. Ben ne bir baylas çalışanı nede servis elemanıyım . öncelikle canım aracımı ve üzerinde canlarımı taşıyacağım aracımı teslim edeceğim kişinin kırık çıkıkcı veya yontucu bir doktor değilde modern,bilgili ve yardımcı özel hastane olmasını tercih edeceğimdendir. Ve adını saydığım yetkili servisler öncelikle zaten yetkili sonrada bilgili ve yardımcılar. Trabzonda olsanız mesela sizi hiç kurda kuşa yem yapmadan Kofoğlunun adını verirdim size .
konuştuğum 100 civarında forum paylaşımcısı arkadaşımızın çoğu zaten istanbulda ve hiç özel servis veya ustaya ihtiyaç duymadılar. hiçbiri aşırı zengin olup da paralarını sorumsuz harcayacak insanlar değiller içlerinde öğrenciler bile var. Bu yüzden ilk tavsiyem yetkili servis illa da olmaz derseniz genede bir kırık-çıkıkcı araştırırız size..
biraz uzun oldu ama umarım yardımı olur size
Saygılar
-
quote:
Orjinalden alıntı: bremzeci
enjektör bakımında aracı bir cihaza bagladılar yaklasık yarım saat kadar araç rolantide çalıştı bu esnada yakıtı araç kendi deposundan degil bu baglanan cihazdan aldı anlıyacagın kardesim düdüklendim o servisi artık kullanmam piyasadan bakıcam
bende ankara otosayda carbon clear yaptırdım iki hafta önce peşin 50 ytl kredi kartına 59 ytl ye yaptılar sizin ordakilerde nasıl bir mantık var anlayamadım doğrusu -
Bende Ankara otosayda corbon clear+ Yazılım yükseltmesi yaptırdım, CC 50 Yazılım 10 =60 YTL ödedim. -
yani carbon clear işleminde zaten araç yakıtı makinadan alır sadece o makinanın için benzin ise benzinli diesel içinse dizel katkısı karıştırılarak çalıştırılır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inprise -- 7 Temmuz 2008; 21:46:45 > -
tavsiye edebileceğim servis kadosan oto san sitesinde hazarbey otomotiv var ulugöl citroenin eski ustabaşı da orada çalışıyor arif ustadan yardım alabilirsiniz .gayet iyiler peugeot konusunda türkiyenin en iyileri arasında diyebilirim ayrıca hem ucuz hemde orijinal parça kullanıyorlar tse ve iso belgeleride mevcut bir firma bir arayın sorunlarınızı danışın derim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X