Teknik Serviste işleri kolaylaştırmak için bişey düşündüm ve paylaşmak istedim..
Windows kurulumundan sonra yükledigimiz hatta yüklenmesi şart olan bazı programlar vardır. bildiginiz gibi mesala winrar, winamp, java, Flash player, vs.vs. bunun gibi biçok program...şimdi bir cd hazırlayalım ve cd yi takdıgımızda bu programlar ardısıra otamatik olarak yüklensin
mesala
cd yi takdım..hemen Winrar kurulumu başladı, Winrar kurulumu bitti hemen ardından biz hiçbir işlem yapmadan acrobat kurulumu başladı o bitti digeri o bitti digeri.........hepsi birbirini otomatik olarak takip edecek...
Böyle özel bir cd nasıl ve hangi program yardımıyla hazırlanabilir...
vaya bir dvd hazırlayalım takalım hem windows u yüklesin ardı sıra otomatik programlarıyüklesin
Hepinize Hizmet Dolu Günler Diliyor.. Şimdiden teşekkür ediyorum..
VİLKEN
bir zamanlar dediğin şeyin benzerini n-lite diye bir programla yapmıştım herhalde. ama dediğin gibi çalışmıyordu. yani katılımsız windows cd'si hazırlıyordun. ve cd'yene eklemek istiyorsun (winrar - winamp vs. ) hepsini cd içine entegre ediyordun bu windows'u yüklediğinde hepsi hazır oluyordu google'de katılımsız windows kurumu diye aratırsan ne demek isteğimi ayrıntılarıyla öğrenirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme