Tıp özel okumaya değecek bir fakülte değil hocam |
Özel tıp tercih edilir mi? (2. sayfa)
-
-
Uplayalim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hemşirelik yaz
-
Özellerin çoğunda internler asgari ücret bile almıyor son sene
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sağlık olursa tıp dışı düşünmüyorum.
Up. Günde 1 2 defa uplayacagim tercihlere kadar. Bilgisi olan fikrini belirtsin, özellikle tecrubeliler.
Hocam özellerden apartman ünileri olanlar var bence onlar dışında tercih edin apartman ünilerindeki tıp bence tıp değil bir yerden sonra kalitesi de önemli
1 sene daha mezuna kal ve devlet tıp kazan bence
Özel var özel var…
Koç özel veya başka bir üniversited özel ikisi arasındaki çok fark oluyor hangisi mesela
Maalesef o kadar üst düzey özel tercih etmeyeceğim. Ortalama fakülteler olur, Demiroğlu Bilim vs.
Zor hocam, bütün eğitimime harcadığım parayı 1-1.5 senelik doktor maaşıyla çıkartacağım için mezuna kalmak çok mantıksız geliyor.
Up.
karşılayabiliyorsanız edilir. en kötü ihtimalle aile hekimi olur yata yata para kazanırsın temiz iş.
-
Hocam öncellikle umarım daha da iyisi gelir beklediğinizden. Ama bence taşrada tıp okumak yerine bence (%50 diyorsunuz bir de çok iyi) metropol şehirlerden birinde okumak daha mantıklı geliyor. Ailenizi de zorlamayacaksa çok ama çok mantıklı. Benim de bu sene hedef buydu ama kırıkla olunca maalesef başaramadım gibi. Tekrardan tebrik ederim bence vakıf tiplar arasında en iyi kampüs, olanak vs. sahip olan vakıf tıp fakultelerini araştırın derim. Pişman olmamak adına.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aile hekimleri yatarak mı kazanıyor
evet geçen aile hekimliğine gittim raporlu ilacı yazdırmak için, astım hastasıyım ilacı almam gerekiyordu nefesim daralıyordu. bekle dedi 30 dk hemşire ile muhabbet etti kahkaha ata ata. kimse de yoktu sıra vs. Cimer'e şikayet ettim tabii.
-
Birkaç yer hariç tavsiye etmem.
Genelde ordan burdan zorlaya zorlaya hoca topluyorlar akademik kadrosu yetersiz oluyor ayrıca öğrenciler devlet tıpa geçmesin diye zorlu sınavlar yapıyorlar ama o kadarlık eğitim verilmiyor.
En kötü sıralamalı devlet tıp buralardan iyidir.
demek ki sizinki sıkıntılıymış.aile hekim tanıdıklarım günde 100 hasta bakıyor
bilmiyorum ki çankaya'da bir asm idi. sıra hiç yoktu. zaten hasta bakıyoruz dedikleri uzmanın verdiği raporlu ilacı yazma, rapor işlemleri gibi şeyler. bir raahtsızlığın varsa zaten kendisi bakamıyor sevk ediyor. bence 10 sene tıp okumuş birinin öyle şeyler yapması garip.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X