Şimdi Ara

ozel universite dusunenlere (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bi bilgim yok o konuda kusura bakmayin
  • wd1605 kullanıcısına yanıt
    peki istanbulda yasayan biri olsaniz odtu siyaset bilimi ve kamu yonetimi mi yoksa bau tam burslu siyaset mi tercih ederdiniz :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeynep_s -- 20 Temmuz 2016; 1:21:51 >
  • Gençlere bende tavsiye vereyim.

- Okulun imkanlarını iyi araştırın. Gideceğiniz bölümün hocalarını araştırın.

- Okulun fetöyle ilgili bir bağlantısının olup olmadığını soruşturun. Sonra kayyım atanırsa sıkıntı çekersiniz.

- Gittiğiniz okulda çan sistemi var mı buna mutlaka bakın. Eğer katalog notları uygulanıyorsa her derste işiniz zor.

- Yurtdışı erasmus olanaklarını, yaptıkları ikili anlaşmalara bakın. İnternet sitelerinde yazar mutlaka.

- Gideceğiniz okulu iyi seçin, özellikle o okula giden sosyal çevreyle ilgili bilgi almaya çalışın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeynep_s

peki istanbulda yasayan biri olsaniz odtu siyaset bilimi ve kamu yonetimi mi yoksa bau tam burslu siyaset mi tercih ederdiniz :/

orasi sizin ailenizle olan iliskinize ve maddi duruma da bagli ama.okul tercihinde kaliteyse aradiginiz odtu derim ancak bau da odtuden cok asagi kalmaz bu bolumde.
    tesekkurler :)
  • hazır yaz okulları varken kampüsleri gezin...
  • Bau işletme mühendisliğini nasıl bilirsiniz? Ve ekşide sürekli olarak kampüsün kalabalıklığından ve düzensizlikten söz ediliyor yorumunuz nedir? Şimdiden çok çok teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kemerburgaz, ist kultur unisi hakkinda ne dusunuyosun hocam muhendislikler ve mimarliklariyla ilgili. Gidilir mi

• LEGINO kullanıcısına yanıt
    Kıyaslanamaz, tabiki Özyeğin. Okul zaten işletme fakültesiyle kuruldu yatırım büyük. Araştırabilirsin

• J.J kullanıcısına yanıt
    Az da olsa bilgim varken aktarayım. Kültür üniversitesinin mimarlığının daha iyi olduğunu duymuştum. Hatta okuyan bir öğrenci ile de görüşmüştüm. Okulun web sitelerinden hocalarına bakın derim, nitelikli hocalar olmalı.

• Tesekkurler hocam fakat benim bahsettigim ic mimarlik ayni fakultede ama fark yaratir mi bilmiyorum

Okan ve mef hukuk hakkında düşünceniz var mı

• yorulgun kullanıcısına yanıt
    Acikcasi daha iyi bi alternatif varsa tercih edin.gereksiz geliyor bana.cunku isletme okuyan adamla ayni kefeye koyanlar oluyor sizleri.hatta endustri muh.sizin önunuze geciyor.ama bahcesehir icin konusacak olursak besiktas kampusundeki tum bolumler icin gecerli bu kalabalik.hatta okulun bi binasi davalikti ve kaybetti diye biliyorum.eger dogruysa zaten yer yetersizdi bir de bazi fakulteleri kuzey kampus dedikleri yere(balmumcuya) tasirlar.bundan hangi fakulteler etkilenir orasini bilemem fakat.

• msy0708 M kullanıcısına yanıt
    Bana kalirsa ikisi de işe yaramaz.mef binadan bozmadır yeri de kotudur.okanin yeri meften de kotudur.sehirle baglantisi cok zayiftir.kendinize istanbulda okuyorum demeyin okandaysaniz.

• Arkadaslar özel düşünenler imkanları varsa muhakakkak gidip gorsunler.ancak dikkat ediniz oraya secilen cocuklar sizr kotu biseyler soylemezler.siz gozlemlerinizi iyi yapin yada orada okuyan birilerini bulmaya bakin.sozluklrrdeki yorumlari dikkate alin.malesef turkiyede bu iş ticarete döndü.iki bina kapatip ozel universite diye yutturabilirler.uyanik olun.

• quote:

Orijinalden alıntı: msy0708

Okan ve mef hukuk hakkında düşünceniz var mı

Diploma alacaksınız...

Ötesi size kalmış...

Yanılmıyorsam 24-25k larda %100 bursluları...

Devlete giremiyorsanız yada çok uzak kentlerde okuyacaksanız, bu vakıf üni.lere gidin, okurken de bulabileceğiniz en iyi hukuk bürosunda hukuk dilini öğrenmeye çalışın...

Bu soruyu sorduğunuza göre demek ki sıralamanız çok iyi değil, mezuna kalsanız bu senekini bile yakalayacağınız şüpheli...

Yok bu saydığınız 2 okula para ödeyerek gidecekseniz , eğer kendinize güveniyorsanız mezuna kalın...

Şansınız bol olsun...
  • J.J kullanıcısına yanıt
    Mühendislik ve mimarlık fakültesinde olması fark etmez. İçmimarlığın kendi fakültesi çünkü

• Bide arkadaslar ne okursaniz okuyun artik devir degisiyor.okul etiketinin etkisi artik azalmaya basladi.olay sizde bitiyor.siradan bi unide okursunuz ama kendinizi cok iyi yetistirirseniz ust duzey unideki adamlarla rekabet edersiniz.muhakkak okul disinda zaman harcayin.sosyal kulupler onemli.mesela bahcesehirde bu kulup mevzulari rezalettir.1 2 kulup disinda hic biri is yapmaz.ancak siz mulakatlara girdiginizde size not ortalamanizdan ziyade hobilerinizi sorarlar.bu kulupler de sizin bi nevi nişaneniz olur.genel kulturunuzu artirin,sosyal olun,insan taniyin.

• ÖZEL TIP DÜŞÜNÜYORDUM
    AMA ELİMDE İMKAN YOK.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.