Şimdi Ara

Özel Üniversiteler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özel üniversiteler hakkında ne düşünüyorsunuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulh07 -- 29 Eylül 2009; 22:36:51 >

• Nasıl yani gitmek doğrumu? Parası olan veya dereceye girenler gidebilir. Doğruluk veya Yanlışlık karşılaştırması yapacak bir durum yok ki.
  • Türkiye'de özel üniversite yok bu arada, yüksek ücretli vakıf üniversiteleri var (Ama mecburen özelden sayıyoruz.).

Üniversite var, üniversite var. Bilkent, Koç, Sabancı, İzmir Ekonomi, Bahçeşehir gibi üniversiteleri söylüyorsan, gitmeye değer bence.
  • benim bahsettiğim paralı bir üniversite... bu konuda bilgi almak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulh07

benim bahsettiğim paralı bir üniversite... bu konuda bilgi almak istiyorum.

Diyorum ya, üniversite var, üniversite var. Sen hangisini düşünüyorsun? "Özel üniversite" başlığını atıp "İyi midir? Bilgi almak istiyorum." deyip geçiştirmişsin.
  • quote:

benim bahsettiğim paralı bir üniversite... bu konuda bilgi almak istiyorum.

isiyosan bilkente bir uğra iyi mi kötü mü sen karar ver.Sonrasında bence Sabancı ve Koç geliyor.
  • Kıbrıs'da okuyan varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eh®imeN

noldu hocam yaw
  • quote:

Kıbrıs'da okuyan varmı acaba?

Hocam ben Kıbrıs'taki üniversitelerin çoğu hakkında pek iyi şeyler duymuyorum. Yakın Doğu Üniversitesi, Doğu Akdeniz Üniversitesi ve ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü diğerlerine göre nispeten daha iyi; ancak Kıbrıs'ta okuyacağına kesinlikle Türkiye'de oku. Bunu Kıbrıs'ta okumuş olanlardan da duyuyorum, düşün artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

quote:

Hocam ben Kıbrıs'taki üniversitelerin çoğu hakkında pek iyi şeyler duymuyorum. Yakın Doğu Üniversitesi, Doğu Akdeniz Üniversitesi ve ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü diğerlerine göre nispeten daha iyi; ancak Kıbrıs'ta okuyacağına kesinlikle Türkiye'de oku. Bunu Kıbrıs'ta okumuş olanlardan da duyuyorum, düşün artık.

Katılıyorum.Para verip özele gidiceksen biraz çalışıp tr içinde iyi halli bir yere girebilirsin

• quote:

quote:

Kıbrıs ile Türkiye arasında 2 katı fiyat farkı varmış...
    Türkiye'de 16 ise Kıbrıs'da 8 bin tl imiş...

• quote:

quote:

quote:

Kıbrıs ile Türkiye arasında 2 katı fiyat farkı varmış...
    Türkiye'de 16 ise Kıbrıs'da 8 bin tl imiş...

Tam tersi olmasın? Kıbrıs'ın ucuz bir yer olduğunu söyleyen hiç görmedim de. Kıbrıs'a giden arkadaşlarım var liseden, hepsinin de görüşü ortak.

Ayrıca forumdaki KKTC üniversiteleri konularını da bir zahmet araştırıver. Yorumları baştan aşağı oku, söylemek istediğim şeyleri anlarsın. Bu açtığın konu da birbirinden abuk sabuk sorulardan oluşuyor, farkında mısın?

• peki bulgaristan-sofia hakkında bilgisi olan varmı?
    genelde duyduyklarım iyiydi... fiyatıda uygun...
  • quote:

peki bulgaristan-sofia hakkında bilgisi olan varmı?

bir arkadaşım maceristanda okuyor ayda 2000 fln gidiyormuş herşey dahil.Yanlız gidipte burda barajı geçemeyen adam tıp okumaya kalkarsa orda bitiremez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mk4Ever.

quote:

peki bulgaristan-sofia hakkında bilgisi olan varmı?

bir arkadaşım maceristanda okuyor ayda 2000 fln gidiyormuş herşey dahil.Yanlız gidipte burda barajı geçemeyen adam tıp okumaya kalkarsa orda bitiremez.

hangi bölümü okuyor arkadaşın?
  • kıbırısa sakın gitme yazıq olur teyze oglu okuyor baya zor yaşam hersey özellikle yemek kalcak yer cok pahalı .hangi kentte yasiosan maddi durumuna göre sec izmir secceksen yaşar ve ekonomi secebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

kıbırısa sakın gitme yazıq olur teyze oglu okuyor baya zor yaşam hersey özellikle yemek kalcak yer cok pahalı .hangi kentte yasiosan maddi durumuna göre sec izmir secceksen yaşar ve ekonomi secebilirsin.

fiyat konusunu biliyor musun?
  • Ben şu an Bilgi Üniversitesi'nde okuyorum %50 bursla girdim bu sene. Puanım 324'tü sözel-2 de ve gs üniversitesi hariç tüm devlet üniversitelerine girebiliyordum. Ancak maddi durumum müsait sayılır, alabileceğim en iyi teknik imkanlara ve akademik kadro deneyimine sahip tek yer Bilgi Üniversitesi'ydi sanırım(Bu cümle Sinema-TV için geçerli).Hazırlığı geçtim, Şu an belki de İstanbul'un en güzel kampüsünde Santralistanbul'dayım ve her kesimden her türden insanların birbirine önyargılı yaklaşmadan nasıl kaynaşabileceğine şahit oluyorum.Üstelik Laurete ve Erasmus bağlantısı ile kendimi yurtdışına çok yakın hissediyorum. Buranın bir kapı olacağına inanıyorum. Diğer üniversitelerin aksine VCD bölümünden derslerle temelimi oluşturuyorum ve dört sene sonra okulumun farkını daha da güçlü hissedeceğimi sanıyorum.

ftv.bilgi.edu.tr

Bu arada fiyat; 20.500 YTL. Ben 10.250 veriyorum. bu fiyatı da 10 taksite bölüyorlar ya da daha fazla taksit için krediye yönlendiriyorlar. Ayrıca peşin ödersen %10 civarı indirimin oluyor.

• bulgaristan' da okusam bütün dersleri ingilizce olarak mı görücem?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.