Şimdi Ara

Özel üniversitelerle ilgili ilginç bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler misal bu sene Koç Endüstri burssuz kazandım. Seneye hem üniversiteye başlayıp derslerimi verip hem de Lys'ye girip yüzde 50'si burslusunu kazansam aynı bölümünün sene kaybı olmadan aynı özel üniversiteden devam edebilir miyim var mı böyle bir açık?

• beynınle yaşa dostum nasıl duşundun bunu ve daha once kımse nasıl dusunmemiş
  • Hmm.. Intelligent..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu MTOKcular geçen sene yapmış. 2. öğretimden normale geçmişler Aynı üniversitede. Hazırlığı geçtiğine dair belgeyi yetkili abilerin yönlendirmesi ile hallediyosun oluyo.
  • Bende düşündüm bunu eğer oluyorsa bu yola başvurabilirim.
  • baştan 1 den başlatırlar
  • olur baştan başlatmazlar...
  • Baştan başlatsalar ne olucak sonuçta hazırlığı vermiş biri olarak bi daha verebilirsin yeter ki kıl payı geçmiş olma hazırlığı bende yeditepe için aynı şeyi denicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qeweRLee

Baştan başlatsalar ne olucak sonuçta hazırlığı vermiş biri olarak bi daha verebilirsin yeter ki kıl payı geçmiş olma hazırlığı bende yeditepe için aynı şeyi denicem

Ben hazırlığı geçtim zaten. 85 puan Toefl'ım var. Bölüm değiştiriyorum bu sene.

Sonuçta Lys'de kazanmış olduğun hak burslu olarak kazanırsan ama şöyle bir şey olabilir özel üniversite yönetmeliğinde kendi isteğiyle kaydı silinen bir daha bizim okulumuza veya aynı bölüme kayıt yaptıramaz gibi bir ibare bulunursa o zaman sıkıntı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktoree

Beyler misal bu sene Koç Endüstri burssuz kazandım. Seneye hem üniversiteye başlayıp derslerimi verip hem de Lys'ye girip yüzde 50'si burslusunu kazansam aynı bölümünün sene kaybı olmadan aynı özel üniversiteden devam edebilir miyim var mı böyle bir açık?

koç için bilmiyorum ama bilkentte bunu yapmış bir arkadaşım var. ama diyorsan normal zamanda %50 burslusunu kazanamamışken okul dersleriyle birlikte bunu yapmak ne kadar realist, orasına yorum yok
  • Hazırlığı bu sene oku ingilizceyi geliştir seneye hazırlık sınavını vererek girersin böylece dediğin olur.
  • normalde de oluyor bu dediğin, tekrar gir %50sini kazan kaldığın yerden yarı burslu olarak devam ediyorsun. ama okul puanı falan kırılıyor sonraki sene haberin olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skugga1

quote:

Beyler misal bu sene Koç Endüstri burssuz kazandım. Seneye hem üniversiteye başlayıp derslerimi verip hem de Lys'ye girip yüzde 50'si burslusunu kazansam aynı bölümünün sene kaybı olmadan aynı özel üniversiteden devam edebilir miyim var mı böyle bir açık?

koç için bilmiyorum ama bilkentte bunu yapmış bir arkadaşım var. ama diyorsan normal zamanda %50 burslusunu kazanamamışken okul dersleriyle birlikte bunu yapmak ne kadar realist, orasına yorum yok

Buna yapan bir arkadaşının olduğunu öğrendiğim iyi oldu. Haklısın. Tabi ki realist değil hele üniversite havasını aldıktan sonra ama biraz idealist yaklaşıyorum olaya. Maddi olarak karşılayacak gücümüz var ailemin beni geçindirmesi biraz koyuyor ne yalan söyleyeyim. Ne kadar az yük getirirsem o kadar rahat hissediyorum.

• üzgünüm ama koçun %50 bölümlerinin bile çoğu ilk 10kdan alıyor, okul puanı kırıldıktan sonra bu dereceyi elde etmen imkansız gibi birşey bence
  • quote:

kontenjana dikkat ediyorlarsa olmaz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.