Şimdi Ara

ÖZEL UNIVERSITEMI DEVLET UNIVERSITESIMI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ranz

ben de 78k oldum , endüstri istiyordum tutmuyor hiçbir yer %75 mef makine yazabilirim ama atıyorum %75 tamam eyvallah ama şuydu buydu o parasıydı bu parasıydı derken biyerlerimizden kan almasınlar ?

Ben de mef istiyorum da hem ailemi ikna edemedim hem de tereddütlerim var ya of
  • quote:

Orijinalden alıntı: merMD

quote:

ben de 78k oldum , endüstri istiyordum tutmuyor hiçbir yer %75 mef makine yazabilirim ama atıyorum %75 tamam eyvallah ama şuydu buydu o parasıydı bu parasıydı derken biyerlerimizden kan almasınlar ?

aslında mef istediğimden değil puan oraya anca yetiyor ne yaparın :D
    okulu görmüştüm ben bina kampusu yok ama güzele benziyor hem konumu iyi hem yurt dışı olanakları iyi %75 burslu 8 9 milyara denk geliyor 12 ayda verilemeyecek bir para değil bence
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: merMD

quote:

aslında mef istediğimden değil puan oraya anca yetiyor ne yaparın :D
    okulu görmüştüm ben bina kampusu yok ama güzele benziyor hem konumu iyi hem yurt dışı olanakları iyi %75 burslu 8 9 milyara denk geliyor 12 ayda verilemeyecek bir para değil bence

Yeni açılmış olmasından dolayı hiç sıcak bakmıyolar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.