Arkadaslar bircogunuz hemen tabiki devlet der ama biri istanbulda biri sehir disinda sizce sehrin avantajlari var diye ozele gitmek mantiklimi yuzde 75 burslu bi sekilde yoksa sehir disinami gitmeliyim mf4 95k
Up
quote:
Orijinalden alıntı: krmsll123
Up
psikoloji bölümünü seçecekler için
ODTU EGE ANKARA HACETTEPE İSTANBUL BOUN KOÇ
harici üniversitelere gitmeyin
Benim postumla ne alakasi var yazdiginin
quote:
Benim postumla ne alakasi var yazdiginin
direk atladım otomatiğe bağladım en azından konunu upladım
Up
Up
quote:
Up
şu an ben de bunu düşünüyodum.erciyes 2.öğretim işletme mi? yoksa nuh naci %75 işletme mi?
quote:
Orijinalden alıntı: R3DROS3V3RTIGO
bu işletme değil ki güzel üniversite arayasın zaten psikoloji okuyan kendi yerini açar isterse kıbrısta okusun
Up
quote:
Orijinalden alıntı: deadall21
şu an ben de bunu düşünüyodum.erciyes 2.öğretim işletme mi? yoksa nuh naci %75 işletme mi?
açıköğretimde oku zaten hepsi aynı yolar çıkar işletmede en kötü ihtimalle istanbul gibi üniversitelerde okunmalı
Up
quote:
Orijinalden alıntı: oymenimozum
quote:
Orijinalden alıntı: R3DROS3V3RTIGO
bu işletme değil ki güzel üniversite arayasın zaten psikoloji okuyan kendi yerini açar isterse kıbrısta okusun
o konuyu bizzat psikoloğumla konuşcam çünkü değişiklik oldu diye duymuştum o konuda
Mk postu balon yaptiniz
krmsll123K
kullanıcısına yanıt
hakkını helal et karşim
quote:
Orijinalden alıntı: deadall21
hiçbiri ikiside dandik o üniversitelerden mezun olursan 4 senen boşa gider hiç bir hedefine ulaşamazsın işletme bölümünde en kötü ihtimalle istanbul,marmara gibi bölümlerde okumalısın
Yorum aticaklar benim soruma cevap verin
Up
quote:
Up
ben de 78k oldum , endüstri istiyordum tutmuyor hiçbir yer %75 mef makine yazabilirim ama atıyorum %75 tamam eyvallah ama şuydu buydu o parasıydı bu parasıydı derken biyerlerimizden kan almasınlar ?
Sececegin bolume bagli.Eger sececegin bolumde kendini.gelistirmen gerekliyse ozel uni bunu sana saglar imkanlari sana sunacaklari ile + istanbul olmasida cabasi.Fakat burs kesilme,uni nin ortamina ayak uyduramama meseleleri olabilir onu da goz onune almalisin.Sayisalci degilim bolumler hakkinda cok asiri bilgi sahibi degilim ama.genel olarak.yorum yaparsam boyle.