Şimdi Ara

ITU KKTC YAZIP ISTANBULDA OKUMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadasim boyle bir seyin oldugunu soyluyor ceng gecen sene 40k ile kapatmis bilgisi olan var mi pek mumkun gelmiyor bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar diplomanızda kocaman kıbrıs yazıyor ve kıbrısı tanıyan tek ülke türkiye sizce insanlar salak mı 40kda bırakmış bu bölümü risk almaya değmez kendiniz bilirsiniz. Isterseniz istanbul da mit profesorlerinden ders alın kıbrıs olayı tamamen siyasi bir olay. Diplomada ne kadar lisansinizi itü istanbulda alsanız da kktc yazacak. Yazilmamasinin en buyuk sebeplerinden biri bu
  • ITU KKTC YAZIP ISTANBULDA OKUMAK
  • İnşaat ne zaman biter acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • https://kktc.itu.edu.tr/index.php/tr/newscategoryblog/38-kurumsal-iletisim/796-31-01-2022-haber

Bu habere göre daha başlamamışlar. Haber ocakta yayınlanmış. Hazırlık kıbrısta okunuyor. Hazırlığı atlayabilirseniz direkt İstanbul'da başlıyorsunuz. Kampüsün inşaası tamamlanana kadar o bölümün öğrencileriyle aynı hocaların dersine girerek okuyorsunuz. Kampüsü 6 yılda mı bitirirler 2 yıl sonra birkaç bina dikip hadi yaptık gelin mi derler bilemiyorum.

• sterina S kullanıcısına yanıt
    Biraz riskli ama KKTC sıkıntı olmayacaklar için çok iyi bence

• 4 yil diye duydum

• anlamadım itü kktc yazıp normal itü kontenjanındakilerin okuduğu yerde ve aynı hocalarla mı ders alıyorsun bina tamamlanana kadar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hatayda universite okumak nasıl
    8 yıl önce açıldı
    Makedonya da Hukuk Okumak
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet

• yes

• kalyüncü kullanıcısına yanıt

itü de vakıf üniversitesi olmuş haberimiz yok

• tam aydınlatabilecek var mı 25k'ya yazsam ceng itü :(

• Hocam iyice araştırın buradan milleten bilgi almak yerine itüye gidin oradakilere sorun onlar size daha net cevaplar vericektir

• Arkadaşlar diplomanızda kocaman kıbrıs yazıyor ve kıbrısı tanıyan tek ülke türkiye sizce insanlar salak mı 40kda bırakmış bu bölümü risk almaya değmez kendiniz bilirsiniz. Isterseniz istanbul da mit profesorlerinden ders alın kıbrıs olayı tamamen siyasi bir olay. Diplomada ne kadar lisansinizi itü istanbulda alsanız da kktc yazacak. Yazilmamasinin en buyuk sebeplerinden biri bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.