Şimdi Ara

TRAKYA TIP YAZACAKLAR BURAYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Why

• celine_ zamorano C kullanıcısına yanıt
    Çok zor

• En azindan zorluk istemeyen yazmasın

• Trakya tıp sağlam bölüm diye biliyorum hangi sınıfsınız hocam siz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARDATONE TEFANKARDO -- 28 Temmuz 2022; 0:39:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sizde bu sene Trakyayı yazacak gibi vibe aldım

• trakyanın sağlık bölümleri harika ama burayı yazacaksanız şehirden fazla bir beklentiniz olmasın yapabileceğiniz max aktivite 6 yıl boyunca 3-5 kafede oturmak ve şehir ufacık olduğu için her gittiğiniz yerde bir tanıdık çıkacak kafede takılmak dışında yapılabilecek aktivivite yok, 15 yıldır burada oturuyorum şu tercih sonuçları açıklansa da gitsem burdan a*k. ek olarak şehir ufacık olmasına ve büyükşehir olmamasına rağmen büyükşehirlerle yarışacak derecede pahalı, pahalı derken öylesine demiyorum gerçekten pahalı, kenar mahallelerde 2+1 evler 800k'ya falan satılıyor, bir de arkadaşlarımdan duyduğuma göre izmirde falan dolmuşlar 2 küsür lirayken burada 4 lira (öğrenci) ve ulaşım sistemi berbat hatta bu gece 30 dakika boyunca otobüs bekledim. batıda başka bir üni tutuyorsa burayı yazmanızı önermem ama mecbur kalırsanız yazılabilir sadece fazla beklentiniz olmasın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TRAKYA TIP bence 5k daki bazı tıplardan bile iyidir ancak zordur foruma bakınca çoğu kişi zor olmasın diyor bu kafayla giderseniz kalırsınız
    Üstelik program iğrenç bir üniversite bu kadar mı kötü program yapar diyor insan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illsucceed -- 28 Temmuz 2022; 6:8:34 >
  • ahmetfeyiz kullanıcısına yanıt
    2023 de giricem ben hocam :)

• Okulun eğitimi iyidir / çok iyi hocalar da var kötü de var
    Okulun programı kötüdür - fazla tatil yapılmaz
    Okul program-derslerin sıkışması nedeniyle biraz zordur
    Komite sınavları orta düzeydedir çıkmış miktarı sansa baglıdır ( soru havuzu var sanırım rastgele seciyor)

• @Detrusorkası hocam trakya mı kocaeli mi tavsiye edersiniz? İstanbul'da oturuyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.