< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tus2028HedefKBB -- 5 Mayıs 2023; 21:49:17 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tus2028HedefKBB -- 5 Mayıs 2023; 21:49:17 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FED76F1B8 -- 5 Mayıs 2023; 22:19:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
yani kars tıp mezunu cerrah olsan iyi midir? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
biliyorum. ben yapıldığı zamanı sormak istedim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tus2028HedefKBB -- 5 Mayıs 2023; 22:27:33 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
hocam izmirin bazı yerleri de taşra diye geçiyormuş. bunu forumdan öğrendim yani. neyse beni artık anadolu tıplı ( yani taşra tıplı ) olarak görün izmiri değiştirdim ismimde zaten. artık taşra tıpları savunacağım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FED76F1B8 -- 5 Mayıs 2023; 22:30:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
bizde çıkmış sormuyorlar mesela < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bizde de hocam okul da onlıne degıl |
bu sekıl bızde 10 alamazsın okulun cok kolaymıs. |
hocam bıldıgınız son hafta calısarak nasıl 20 puan bıle alınmaması lazım garip. |