Şimdi Ara

TIP OKUYANLAR/OKUYACAKLAR buyurun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
1.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şöyle bir yaşam imkansız değil, Erciyes mezunuymuş ama oranın eğitimi kaliteli zaten baya

Doç. Dr. Ali Durmuşyoutube
    Doç.Dr. Ali DURMUŞ - Cerrahın Bir Günü - A Day Of The Surgeon
    https://www.youtube.com/watch?v=BAEUq3RC1m8&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tus2028HedefKBB -- 5 Mayıs 2023; 21:49:17 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• erciyes taşra tıp sayılıyor mu?

(bence taşra tıp olsa da sorun yok ama neyse)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FED76F1B8 -- 5 Mayıs 2023; 22:19:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok ya erciyes iyidir yine

• Erciyes mezunu olması değil de cerrah olması burada kilit nokta

• 343code kullanıcısına yanıt

yani kars tıp mezunu cerrah olsan iyi midir?

• İyidir iyi olmasına da söylediğiniz şeyi yapması yazıldığı kadar basit değil

biliyorum. ben yapıldığı zamanı sormak istedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam İstanbul, İzmir ve Ankara harici her yer perifer(taşra) olarak geçer ancak periferde de oldukça kaliteli yerler var. Erciyes zaten bunların başında geliyor. Siralama olarak baya gerilerde TOP yerlere göre çünkü eğitimi çok zor ve şehir dezavantajı var. Gerçekten zoru seven ve kaliteli eğitim almak isteyen ve TOP yerlere puanı yetmeyen öğrencilere çok uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tus2028HedefKBB -- 5 Mayıs 2023; 22:27:33 >
  • Tus2028HedefKBB kullanıcısına yanıt

hocam izmirin bazı yerleri de taşra diye geçiyormuş. bunu forumdan öğrendim yani. neyse beni artık anadolu tıplı ( yani taşra tıplı ) olarak görün izmiri değiştirdim ismimde zaten. artık taşra tıpları savunacağım  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FED76F1B8 -- 5 Mayıs 2023; 22:30:10 >
    Bazen keşke Selçuk yerine Erciyes yazsaymışım diyorum ama burada bile zorlamamalarina rağmen bu kadar zorlandigimi hatırlayınca vazgeciyorum

Hocam sizleri neden bu kadar zorluyorlar anlamıyorum öğrendiğinizi hissediyor musunuz bari yani ilk kurulu falan hatırlar mısınız az buçuk

Hocam ben m*l olduğum için çıkmış ezberledim sadece. Hiçbir şey bilmiyorum desem yeridir. Lise bilgimin üzerine bir sey katmadim. Şimdi sıradaki komitelerde ve finalde de günü kurtarmaya bakacağım ama Yazın 2 ay falan Dönem 1 i toparlamaya çalışacağım böyle gitmez çünkü

hocam siz geçenlerde kopyaya bile gerek kalmadan yüksek alıyorum onlineda dememiş miydiniz? ilk dönem de notlarınız o kadar düşük değildi diye hatırlıyorum abartıyor olabilir misiniz? yani çalışmıyor olmanıza rağmen böyle çok zorlayan bi okul değil demek ki

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

bizde çıkmış sormuyorlar mesela

• noobodynow kullanıcısına yanıt
    Hocam 3. Komiteye çok sağlam calistim ve okul da sag olsun 85 90 gelecek. Fakat 1 ve 2. Komitelerde ne derslere girdim ne ekstra çalışma yaptım sadece son hafta çıkmış ezberledim.

4. Komite de bu hafta içi ve ben yine daha başlamadım, sadece çıkmış ezberleyip gireceğim

• bizde de hocam okul da onlıne degıl  

bu sekıl bızde 10 alamazsın okulun cok kolaymıs.

• Karakurum07 kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle olması belki de daha iyi olurdu. En azından sınıfta kalırdım ama bir şeyler öğrenirdim

hocam bıldıgınız son hafta calısarak nasıl 20 puan bıle alınmaması lazım garip.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.