Merhabalar Bir üniversitede öğrenciyim ve bölümümden memnun değilim. O sebeple tıp okumak için yeniden hazırlanmaya karar verdim. Maalesef 3 yıllık bir kaybım var ancak süreyi çok sorun etmiyorum sadece istediğim mesleği yapmak istiyorum. Bazı şeyleri yeni yeni anlamaya başladım epey geç olsa da. Önümüzdeki 1 veya 2 yıl denemek istiyorum ve tabi ki bu yıl kazanacakmışım gibi hazırlanacağım. Şu anda okuduğum bölümümden online tıbbi sekreterlik bölümüne yatay geçiş başvurusunda bulundum en kötü ihtimalle bile en azından sağlık alanında bir işim olur düşüncesiyle. Her 2 denememde de tıp gelmezse zaten bir başka yeri yazmam. Ayrıca online olacağı için zaman konusunda da problemim olmaz öyle umuyorum ki. YKS netlerim şu anda kötü durumda maalesef o sebeple en azından önlisans bitene kadar uğraşırım diye düşünüyorum bakalım onarabilecek miyim netlerimi bunu zaman gösterecek. Bana tavsiyeleriniz ne olur? Yapabilir miyim diye sormayacağım çünkü potansiyelimi gerçekten ortaya çıkarmak istiyorum en azından ileride pişmanlık duymak istemem :) Okuduğunuz için teşekkür ederim. Yorumlarınızı bekliyorum. Saygılar. |
Bildirim