Şimdi Ara

özelliklerim yetiyor ama pes 2013 kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Pes 2013 oynuyorum ama özelliklerim yetmesine rağmen kasıyor.
    amd ekran kartım var.
    4gb ram
    toshiba laptop
    özelliklerim aşağıdadır.
    LÜTFEN YARDIM EDİN...

özelliklerim yetiyor ama pes 2013 kasıyor

• Sa..Arkadaşım Settings den çözünürlüğü 1024*768 yap görüntü(Quality) ayarınıda medium yap dene yine kasarsa , çözünürlüğü 800*600 yap görüntü ayarınıda low yap dene bakalım bi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 6 Ocak 2014; 1:04:52 >
  • kardeşim denedim ama yine kasma oluyor zaten öyle görüntü kalitesi çok düşüyor yani öyle bi zevki kalmaz :(

benim anlamadığım OK İYİ OK OK yazıyor ama kasıyor neden oluyor

ilgilendiğin için teşekkür ederim başka çözümü olan var mı
  • Bendede sorunsuz çalışan pes sonradan kasmaya başladı artık umudu kestim , bayadır oynamıyorum Pes 13'ü
  • ben şuan extreme 13 ü yüklüyorum son parttayım ama yardımlarınız ile inş kasmayı durdururum yoksa 7 gb boşa gidecek
  • Normal oyun kasıryorsa extreme de kasar belki daha fazla kasar sen ekran kartını bir güncelle bakalım düzelir bence ve oyunu mediumda aç..
  • ekran kartını nasıl güncelleyeceğim ekran kartım amd bi yardım et bide

kardeşim benim oyun türkçe yani medium düşükte mi oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayır orta yazar onu yapıcaksın ..

İşletim sistemin tam ne Win 7 mi ve kaç bit 32 mi 64 mü..
  • win 7 32 bit ekran kartı güncel miş. Arkadaşım düşükte bile kasma oluyor
  • http://support.amd.com/en-us/download/desktop/legacy?product=legacy2&os=Windows%207%20-%2032

Bu sayfadaki Catalyst Software Suite 'i indirip güncelle ekran kartını ..

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ve bu videoda eleman gayet rahat oynuyor senin ekran kartı ile Pes 13'ü ,eğer güncelleme ilede kasma düzelmezse pc'ye format at Win 7 64 bit kur tüm sürücüleri güncelle Pes'i kur..

http://www.youtube.com/watch?v=SG1KJje2aXQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 6 Ocak 2014; 22:04:40 >

• Tamm saol bugun deniyecegim formati gecen hafta attim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlara 64 dedim 32 atmislar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim Acaba SOĞUTUCU alsam düzelir mi? önere bileceğiniz var mı ? ya format attıracağım yada soğutucu sizce hangisi ?
  • verdiğin linkten programı yğkledim kurdum şimdi ne olacak otomatik günceleme oldu mu?
  • Soğutucu ile düzeleceğini sanmıyorum ama altın kural laptop kullanırken mümkün olduğunca altında soğutucu ile kullanmalısın zaten, özellikle çok oyun oynayan birisiysen soğutucu kullanman şart..

Ekran kartını güncellediğin halde düzelmediyse son çare pc'ye format atıp Win 7 64 biti kurmak sürüceleri ve ekran kartını güncellemek ve oyunu öyle denemek kaldı sana öylede kasıyorsa yapacak birşey yok arkadaşım ..
  • https://www.youtube.com/watch?v=S2xI1lxfDLE şunu denemeni tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.