Şimdi Ara

ÖZENÇLER OTOGAZ'DA LPG TAKTIRANLAR (ÇORUM ve ÇEVRE İLLER) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
440
Cevap
23
Favori
49.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mehmet bey merhaba öncelikle marka model farketmeksizin bulunduğunuz paylaşımlar ve ilginiz için çok teşekkürler.
    benim 2012 model focus 1,6 125 hp aracım var.
    aracımı ikinci el olarak aldığımda üzerinde brc lpg takılıydı.
    aracımdan şikayetim lpg ye çok geç geçmesiydi. ankarada sıradan bir yerde aracı bilgisayara bağladılar ve lpg ye geçis ısısının 39 derece olduğunu ve bunu en son 32 dereceye indirebileceğini söyledi ve bende kabul ettim , bu arada gaz filtreleri de değişti fakat bu ayardan sonra aracımın hem motor lambası yandı hemde araç gaz benzin farketmeksizin gaza yüklenildiğinde sanki araba arkasından biryere bağlıymış gibi bişeyler oluyor.. eğer bu sorun gaz ile alakalı ise servisinize gelmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: necip18

mehmet bey merhaba öncelikle marka model farketmeksizin bulunduğunuz paylaşımlar ve ilginiz için çok teşekkürler.
    benim 2012 model focus 1,6 125 hp aracım var.
    aracımı ikinci el olarak aldığımda üzerinde brc lpg takılıydı.
    aracımdan şikayetim lpg ye çok geç geçmesiydi. ankarada sıradan bir yerde aracı bilgisayara bağladılar ve lpg ye geçis ısısının 39 derece olduğunu ve bunu en son 32 dereceye indirebileceğini söyledi ve bende kabul ettim , bu arada gaz filtreleri de değişti fakat bu ayardan sonra aracımın hem motor lambası yandı hemde araç gaz benzin farketmeksizin gaza yüklenildiğinde sanki araba arkasından biryere bağlıymış gibi bişeyler oluyor.. eğer bu sorun gaz ile alakalı ise servisinize gelmeyi düşünüyorum.

Necip Bey Merhaba ;

Aracınızdaki sorun muhtemel olarak lpg ayarının yanlış olmasından kaynaklı yakıt karışım arızasıdır , servisimize gelmeniz halinde bu sorunu çözebiliriz. Selamlar...

• Emre bey 1 yılı aşkın bir süreden sonra tekrardan selamlar ;) geçen yıl servisinizde bakım yaptırmıştım çok memnun kalmıştım tüm forumdaşlarada tavsiye ediyorum. Emre bey yarın nasipse merzifondan eskişehir'e giderken yıllık bakım yaptırmak istiyorum fakat eşim ve 2 küçük çocuğun yanımda olacagi için orda fazla bekleme olması beni zor durumda bırakacak bu sebeple belirli bir saat belirleme imkanı varsa benim için iyi olacak. Telefon numaranızı ogrenebilirsem sabah arayıp randevu almak istiyorum. Hayırlı geceler herkeze.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ESTEEM

Emre bey 1 yılı aşkın bir süreden sonra tekrardan selamlar ;) geçen yıl servisinizde bakım yaptırmıştım çok memnun kalmıştım tüm forumdaşlarada tavsiye ediyorum. Emre bey yarın nasipse merzifondan eskişehir'e giderken yıllık bakım yaptırmak istiyorum fakat eşim ve 2 küçük çocuğun yanımda olacagi için orda fazla bekleme olması beni zor durumda bırakacak bu sebeple belirli bir saat belirleme imkanı varsa benim için iyi olacak. Telefon numaranızı ogrenebilirsem sabah arayıp randevu almak istiyorum. Hayırlı geceler herkeze.

Merhaba ESTEEM ;

Sizin memnuniyetiniz bizim memnuniyetimizdir. Servisimize geldiğinizde hiç sıra beklemeden sizin aracınızla ilgilenilecektir. Geldiğinizde BURHAN BEY / Mehmet Bey 'e durumu iletmeniz yeterli olacaktır. Selamlar...

• ozenclerotogaz kullanıcısına yanıt
    hocam uzun zamandır yazılarınızı takip ediyorum benim de zaman zaman sorularıma da cevap verdiniz ilginize teşekkürler , yukarıda okuduğum bir kısım dikkatimi çekti cruze için (ki ben de almayı düşünüyorum)--- lpg de en hassas araçların başında gelir demişsiniz curzlarda da astrada olan ecotech motor mevcut olmasına rağmen astradan daha hassas ve nazlı olmasının nedeni nedir bilgilendirirseniz sevinirim--- bu arada cruze tercih etmemin nedeni daha fazla özelliği daha ucuza alabilme imkanını sunması

---bu arada daha önce sıfır cruze aldım 2000 km de landi taktırdım ankarada ancak daha 500 km'yi bulamadan lpgya geçmedi ve yaklaşık 1500 km sonra araç titreme göğüsleme yapmaya başlayınca -tabi arıza lambasını da yaktı bu arada- tamamen lpg'yi kapatıp ankaraya gidip söktürdüm. tamam bu araç hassas ama 500 km de de bu sorunu yaşatmasını araçtan çok lpg kitine bağladım çünkü söktürdükten sonra herhangi bir sorun yaşamadım şimdi tekrar almayı düşünüyorum ama bu yaşadığım sorunlar korkutuyor beni neyse fazla uzatmadan lafı bitireyim cevabınızı bekliyorum iyi çalışmalar

• ozenclerotogaz kullanıcısına yanıt
    Bu arada 1.4 turbo cruzlarda da durum ayni mi LPG takılabilir mi

• Mehmet usta merhaba. Bir pm attım. Müsait olduğunuzda cevaplarsanız sevinirim

• İstanbul'dan BRC montajı için Çorum'a Gelen Müşterimizin Aracı (10 fotoğraf)

Bugün ki BRC montajımız İstanbul'dan. 34 VT 8387 Plakalı Ford Focus aracına BRC montajı yaptırmak amacıyla 700 km yolu ÖZENÇLER OTOGAZ için gelen müşterimiz YUSUF MİMİR'e servisimizi tercih ettiği için teşekkür ediyor , aracını kazasız belasız güzel günlerde kullanmasını diliyoruz. — Özençler Brc Garage'de.

ÖZENÇLER OTOGAZ'DA LPG TAKTIRANLAR (ÇORUM ve ÇEVRE İLLER) ÖZENÇLER OTOGAZ'DA LPG TAKTIRANLAR (ÇORUM ve ÇEVRE İLLER) ÖZENÇLER OTOGAZ'DA LPG TAKTIRANLAR (ÇORUM ve ÇEVRE İLLER) ÖZENÇLER OTOGAZ'DA LPG TAKTIRANLAR (ÇORUM ve ÇEVRE İLLER) ÖZENÇLER OTOGAZ'DA LPG TAKTIRANLAR (ÇORUM ve ÇEVRE İLLER) ÖZENÇLER OTOGAZ'DA LPG TAKTIRANLAR (ÇORUM ve ÇEVRE İLLER) ÖZENÇLER OTOGAZ'DA LPG TAKTIRANLAR (ÇORUM ve ÇEVRE İLLER) ÖZENÇLER OTOGAZ'DA LPG TAKTIRANLAR (ÇORUM ve ÇEVRE İLLER) ÖZENÇLER OTOGAZ'DA LPG TAKTIRANLAR (ÇORUM ve ÇEVRE İLLER)

• quote:

Orijinalden alıntı: ozenclerotogaz

İstanbul'dan BRC montajı için Çorum'a Gelen Müşterimizin Aracı (10 fotoğraf)

Bugün ki BRC montajımız İstanbul'dan. 34 VT 8387 Plakalı Ford Focus aracına BRC montajı yaptırmak amacıyla 700 km yolu ÖZENÇLER OTOGAZ için gelen müşterimiz YUSUF MİMİR'e servisimizi tercih ettiği için teşekkür ediyor , aracını kazasız belasız güzel günlerde kullanmasını diliyoruz. — Özençler Brc Garage'de.

ÖZENÇLER OTOGAZ'DA LPG TAKTIRANLAR (ÇORUM ve ÇEVRE İLLER) ÖZENÇLER OTOGAZ'DA LPG TAKTIRANLAR (ÇORUM ve ÇEVRE İLLER) ÖZENÇLER OTOGAZ'DA LPG TAKTIRANLAR (ÇORUM ve ÇEVRE İLLER) ÖZENÇLER OTOGAZ'DA LPG TAKTIRANLAR (ÇORUM ve ÇEVRE İLLER) ÖZENÇLER OTOGAZ'DA LPG TAKTIRANLAR (ÇORUM ve ÇEVRE İLLER) ÖZENÇLER OTOGAZ'DA LPG TAKTIRANLAR (ÇORUM ve ÇEVRE İLLER) ÖZENÇLER OTOGAZ'DA LPG TAKTIRANLAR (ÇORUM ve ÇEVRE İLLER) ÖZENÇLER OTOGAZ'DA LPG TAKTIRANLAR (ÇORUM ve ÇEVRE İLLER) ÖZENÇLER OTOGAZ'DA LPG TAKTIRANLAR (ÇORUM ve ÇEVRE İLLER)

elinize sağlık,o kadar yolu tepip gelen arkadaş hiç bir zaman pişman olmayacak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ESTEEM

Emre bey 1 yılı aşkın bir süreden sonra tekrardan selamlar ;) geçen yıl servisinizde bakım yaptırmıştım çok memnun kalmıştım tüm forumdaşlarada tavsiye ediyorum. Emre bey yarın nasipse merzifondan eskişehir'e giderken yıllık bakım yaptırmak istiyorum fakat eşim ve 2 küçük çocuğun yanımda olacagi için orda fazla bekleme olması beni zor durumda bırakacak bu sebeple belirli bir saat belirleme imkanı varsa benim için iyi olacak. Telefon numaranızı ogrenebilirsem sabah arayıp randevu almak istiyorum. Hayırlı geceler herkeze.

Merhaba ESTEEM ;

Sizin memnuniyetiniz bizim memnuniyetimizdir. Servisimize geldiğinizde hiç sıra beklemeden sizin aracınızla ilgilenilecektir. Geldiğinizde BURHAN BEY / Mehmet Bey 'e durumu iletmeniz yeterli olacaktır. Selamlar...

İlgi alaka için teşekkür ederim, o gün plan değişti, servise gelme imkanım pek yoktu,bir müddet erteledim sadece, inşallah yakın zamanda ayrıca geleceğim. iyi çalışmalar.

• Mehmet bey merhaba. Ben vezirkopruden serif ogretmen. Musteri memnuniyetiniz gercekten hat safhada, masallah diyelim.
    3. Kez yolum size dusecek sanirim.
    2005 1.6 golf fsi icin :-)
    İnsallah bunda da sizinle en ufak sikinti yasayacagimi dusunmuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srfdrd3555

Mehmet bey merhaba. Ben vezirkopruden serif ogretmen. Musteri memnuniyetiniz gercekten hat safhada, masallah diyelim.
    3. Kez yolum size dusecek sanirim.
    2005 1.6 golf fsi icin :-)
    İnsallah bunda da sizinle en ufak sikinti yasayacagimi dusunmuyorum.

Merhaba Hocam ;
    Geç cevap için kusura bakmayın , işlerin yoğunluğundan dolayı geç cevap yazmak durumunda kaldım ki zaten telefon ile görüştük.Müşterilerimizin memnuniyeti bizim memnuniyetimiz umarım yeni aracınızda da memnuniyetınız devam edecektir. Sizi servisimizde görmek bizi ziyadesiyle memnun edecektir. Görüşmek üzere...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajf39

quote:

İstanbul'dan BRC montajı için Çorum'a Gelen Müşterimizin Aracı (10 fotoğraf)

elinize sağlık,o kadar yolu tepip gelen arkadaş hiç bir zaman pişman olmayacak

Arkadaşlar Merhaba,
    24.03.2014 tarihinde Çorum Özençler Otogaz'da 2011 Model Otomatik 18500 km deki Ford Focus marka aracıma Brc marka Lpg kiti taktırdım. En başta şunu söylemeliyim gerçekten yapmış olduğum onca yola değdi. Şu zamana kadar en ufak bir sıkıntı yaşamadım. En ufak bir performans kaybı söz konusu bile değil. Mehmet Özenç ve ekibinden Allah Gani Gani Razı Olsun.

Bu işlerden az çok anlayan kayınpederim ve bazı arkadaşlarım ne gereği var o kadar yol gimenin İstanbulda Lpg'cimi kalmadı söylemleri montajı görünce ve aracı kullanınca neden bunca zahmete katlandığımı anladılar. Yaklşık beş senedir Lpg'li araç kullanmam diyen kendi babam bile bir ara beni de götür benim aracada taktıralım diyor artık. (Mehmet Bey 2001 Model Megan RXT için ilk fırsatta montaja geleceğiz inşallah)

Size çok açık konuşayım Mehmet Bey bile bu kadar yol gelmenize gerek yok sizi İstanbul'daki arkadaşlarımıza yönlendirelim dedi. Ancak çeşitli forum sayfalarında yüzlerce soruya bıkmadan usanmadan gayet açıklayıcı cevaplar veren Mehmet Bey'e sorulan sorulardan sadece bir kaçını İstanbul'da ki bazı firmalara sorduğumda aldığım yanıtlar beni açıkçası hüsrana uğrattı. Örneğin: (Yolda ayar yapıyormusunuz? Cevap: Bu tür standart araçlarda yol ayarına gerek duymuyoruz. Merak etmeyin sıkıntı olmuyor!!!)

Daha teknik sorulara girmiyorum bile...

Oysa ki Mehmet Bey'le yaklaşık yarım saat yolda ayar yaptık. Şimgi Lpg kitini ben bu adama yaptırmayayım da kime yaptırayım. Adam Çorum'dan İstanbul'daki müşteriyi böyle kapar işte. Heee bu arada sanmayın ki bu konuda ben tekim benim gibi Özençler otodaza şehir dışından gelen çok müşteri var. Lpg kullanıcıları artık çok bilinçlendi. Bu nedenle bu işi yapan firmaların sanayi ağzını, sanayi montajını, sanayi tarzı yaklaşımı bırakıp Özençler Otogaz gibi müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaları gerekmektedir. Müşteriyi Lpg taktırdığı firma ile Servis arasında pinpon topu yapan firmaların piyasada tutunamadığı bir gerçek. Neyse lafı çok fazla uzatmak istemiyorum yazacak çok fazla şey olmasına rağmen.

Birazda Yakıtla İlgili Detay Vereyim:
    265TL yakıtla (52,38Lt.) Çorum'a vardım. Sanırım Yakıt Fiyatıda 5,06 idi. Km'de 0,38Kr.
    165TL yakıtla 1. Dolum 20+66TL (32,33Lt.) Lpg 2,66 BEST OİL - 2. Dolum 79,17TL (29LT) Km'de 0,24Kr. OPET
    İsttanbul Bahçelievler Yenibosna MOGAZ Lpg 2,49TL' 31,73Lt 79TL Otogaz Tamamı Şehiriçi kullanım Km'de 0,31Kr - (NOT: Bugün itibari ile Mogaz 2,43 oldu / 07.04.2014)

Lpg taktırmayı düşünen arkadaşlara Özençler Otogaz kesinlikle tavsiyemdir.

• Semih Bey Merhaba ;

Öncelikle şehir dışından gelip servisimizi tercih ettiğiniz için biz teşekkür ederiz. Sizlerin bu şekilde memnun olması bizleri ziyadesiyle mutlu etmekte ve işimize daha fazla sarılmamıza sebep oluyor. Aracınızı ve BRC nizi güzel günlerde kullanmanız dileğiyle , selamlar , saygılar...

merhabalar Mehmet bey

On gün önce Tokattan gelip 1.6 Ford mondeo 125 bg lik aracıma brc montajı yaptırmıştım ..
    Öncelikle misafirperverliğiniz için çok teşekkür ederim ..Nöbetten çıktığım için çok yorgundum sağolsunlar yemekhanelerinde o güzel yemeklerinden yedikten sonra misafir bekleme odalarındada birgüzel uyuyup dinlendim ...uyandığımda da montaj neredeyse bitmişti zaten...herşey için çok teşekkürler ..

Gelelim ilk yakıt verilerime : şehirdışı deneme fırsatım henüz olmadı .şehiriçi 100 km ye 9.8 lt lpg yaktı .yani tokatta 2,78 den 30 tl lik lpg ile 110 km menzilim var.buda benim için baya iyi bi değer benzinde 45-50 krş yakıyordu..

Mehmet bey size ve ekibinize çok teşekkür eder, hayırlı işler dilerim...

Tokattan selamlar

Semih USLUER

• Ben de dün 23 Nisan mesai olmamasını fırsat bilip Samsun'dan kalkıp Çorum'a Özençler Oto'da LPG dönüşümünü yaptırdm. Aracım 2005 Focus 1.6 Ghia. Benim de LPG'ye karşı aşırı önyargım vardı fakat Mehmet Bey ve ekibi o kadar kaliteli bir iş çıkardı ki gözümü kapatsam bu araç LPG'de mi gidiyor anlamam bile. Bi ara Samsun-Çorum arasında 180 km/h ye kadar çıktık ama ne bir performans kaybı ne bir sallama titreme hissetmedim bile. Hatta rampada çok araç solladık. Montaj ve işçilik o kadar kaliteli ki kaputu açtığınızda enjektörleri görmeseniz bu araç LPG'li diyemezsiniz. Ben aracı servise bırakıp 4-5 saat sonra uğradığımda hala yapmamışlar montajı zannettim :)

Buradan tekrar Mehmet Bey ve Özençler Oto ailesine teşekkür ediyorum. Keşke daha önce LPG dönüşümü yaptırsaymışım. Neyse nasip bu zamana imiş. Periyodik bakımlarda görüşmek dileğiyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: ealtun

Ben de dün 23 Nisan mesai olmamasını fırsat bilip Samsun'dan kalkıp Çorum'a Özençler Oto'da LPG dönüşümünü yaptırdm. Aracım 2005 Focus 1.6 Ghia. Benim de LPG'ye karşı aşırı önyargım vardı fakat Mehmet Bey ve ekibi o kadar kaliteli bir iş çıkardı ki gözümü kapatsam bu araç LPG'de mi gidiyor anlamam bile. Bi ara Samsun-Çorum arasında 180 km/h ye kadar çıktık ama ne bir performans kaybı ne bir sallama titreme hissetmedim bile. Hatta rampada çok araç solladık. Montaj ve işçilik o kadar kaliteli ki kaputu açtığınızda enjektörleri görmeseniz bu araç LPG'li diyemezsiniz. Ben aracı servise bırakıp 4-5 saat sonra uğradığımda hala yapmamışlar montajı zannettim :)

Buradan tekrar Mehmet Bey ve Özençler Oto ailesine teşekkür ediyorum. Keşke daha önce LPG dönüşümü yaptırsaymışım. Neyse nasip bu zamana imiş. Periyodik bakımlarda görüşmek dileğiyle.

Sayın Hocam ;

Aracınızda sistem olarak BRC'yi , yetkili dönüşüm servisi olarak biz ÖZENÇLER OTOGAZ'ı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Aracınızı güzel günlerde kullanmanız dileğiyle , selamlar , saygılar...

• Mehmet Bey merhaba, müşterilerinizin ve forum sakinlerinin memnuniyetinden hiçbir şeyin eksik olmadığını görmek, işinizi ne kadar severek ve titizlikle yaptığınızın göstergesidir. Hele Vezirköprü den meslektaşlarımı buralarda görmek beni çok şaşırtmadı açıkcası. 2012 yılı Hyundai Admire aracıma tavsiyelerinizle Merzifon Yayla Otogazda BRC My11 kiti takmıştık. Şimdiki aracım ise Seat İbiza Sporttourer 1.4 85Hp atmosferik motorlu bir araç. Kullanma kılavuzunu incelerken kitapçıkta Lpg montajı ile ilgi resimler ve yol bilgisayarında GAS lambasını gördüm. Dolum deposu ağzının ise benzin deposu kapağının arkasında harici dolum aparatı ile yapıldığını gördüm.
    * Zannedersem aracımda subap hassasiyeti yok.
    * Yol bilgisayarından etkin verim almak ve sanki orjinali gibi montaj için sıralı lpg veya ldi montajı yapılabilinir mi?(Ldi gereksiz görebilirsiniz ama benim için önemli olan araca tam adapte bir sistem)
    * Merzifonda montaj yapılmadan önce Ümit Beyden bir kaç özel ricada bulunmuştum sizden d bulunabilir miyim? (Lpg tankının altına keçe, enjektör kablo ve hortumlara gırtlak boru vs.)
    *Kullanım kılavuzunda lpg düğmesini vites kolunun hemen önündeki düğme grubuna diğer düğmelerin aynısı gibi yerleştirmişler bu mümkün mü?
    * Aracım şehir içinde 9-9,5 lt şehir dışında 5,5-6 lt benzin harcamakta lpg sarfiyatı tahminen ne olur?

Uzun sorularım için sabrınıza sığınır saygılarımı sunarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cotyora666 -- 25 Nisan 2014; 22:25:05 >

• Mehmet Bey yğunsunuz galiba, cevaplarınızı merakla bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cotyora666

Mehmet Bey merhaba, müşterilerinizin ve forum sakinlerinin memnuniyetinden hiçbir şeyin eksik olmadığını görmek, işinizi ne kadar severek ve titizlikle yaptığınızın göstergesidir. Hele Vezirköprü den meslektaşlarımı buralarda görmek beni çok şaşırtmadı açıkcası. 2012 yılı Hyundai Admire aracıma tavsiyelerinizle Merzifon Yayla Otogazda BRC My11 kiti takmıştık. Şimdiki aracım ise Seat İbiza Sporttourer 1.4 85Hp atmosferik motorlu bir araç. Kullanma kılavuzunu incelerken kitapçıkta Lpg montajı ile ilgi resimler ve yol bilgisayarında GAS lambasını gördüm. Dolum deposu ağzının ise benzin deposu kapağının arkasında harici dolum aparatı ile yapıldığını gördüm.
    * Yol bilgisayarından etkin verim almak ve sanki orjinali gibi montaj için sıralı lpg veya ldi montajı yapılabilinir mi?(Ldi gereksiz görebilirsiniz ama benim için önemli olan araca tam adapte bir sistem)
    * Merzifonda montaj yapılmadan önce Ümit Beyden bir kaç özel ricada bulunmuştum sizden d bulunabilir miyim? (Lpg tankının altına keçe, enjektör kablo ve hortumlara gırtlak boru vs.)
    *Kullanım kılavuzunda lpg düğmesini vites kolunun hemen önündeki düğme grubuna diğer düğmelerin aynısı gibi yerleştirmişler bu mümkün mü?
    * Aracım şehir içinde 9-9,5 lt şehir dışında 5,5-6 lt benzin harcamakta lpg sarfiyatı tahminen ne olur?

Merhaba Sayın Hocam ;
    Diğer müşterilerimiz gibi sizi de memnun bir şekilde burada tekrar görmek çok güzel. İşlerimizin yoğunluğundan dolayı biraz geç cevap yazmak durumunda kalıyorum , kusura bakmayın.
    *Aracınız BRC ile tam uyumludur .
    *Aracınızda kronik subap sorunu yoktur.
    *LDİ direkt enjeksiyonlu araçlara takılabilir sizin aracınız port enjeksiyonlu olduğu için uygun ürün BRC MY11 dir.
    *İsteklerinizi memnuniyetle yerine getirebiliriz.
    *LPG dönüşümü sonrası aracınız litre bazında %15 daha fazla lpg tüketecektir.Bu durumda yaklaşık 10lt/100 km benzin tüketen aracınız 11.5 lt LPG tüketecektir.

Bilgilerinize sunarız. Selamlar , saygılar...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cotyora666

Mehmet Bey merhaba, müşterilerinizin ve forum sakinlerinin memnuniyetinden hiçbir şeyin eksik olmadığını görmek, işinizi ne kadar severek ve titizlikle yaptığınızın göstergesidir. Hele Vezirköprü den meslektaşlarımı buralarda görmek beni çok şaşırtmadı açıkcası. 2012 yılı Hyundai Admire aracıma tavsiyelerinizle Merzifon Yayla Otogazda BRC My11 kiti takmıştık. Şimdiki aracım ise Seat İbiza Sporttourer 1.4 85Hp atmosferik motorlu bir araç. Kullanma kılavuzunu incelerken kitapçıkta Lpg montajı ile ilgi resimler ve yol bilgisayarında GAS lambasını gördüm. Dolum deposu ağzının ise benzin deposu kapağının arkasında harici dolum aparatı ile yapıldığını gördüm.

Merhaba Sayın Hocam ;
    Diğer müşterilerimiz gibi sizi de memnun bir şekilde burada tekrar görmek çok güzel. İşlerimizin yoğunluğundan dolayı biraz geç cevap yazmak durumunda kalıyorum , kusura bakmayın.
    *Aracınız BRC ile tam uyumludur .
    *Aracınızda kronik subap sorunu yoktur.
    *LDİ direkt enjeksiyonlu araçlara takılabilir sizin aracınız port enjeksiyonlu olduğu için uygun ürün BRC MY11 dir.
    *İsteklerinizi memnuniyetle yerine getirebiliriz.
    *LPG dönüşümü sonrası aracınız litre bazında %15 daha fazla lpg tüketecektir.Bu durumda yaklaşık 10lt/100 km benzin tüketen aracınız 11.5 lt LPG tüketecektir.

Bilgilerinize sunarız. Selamlar , saygılar...

Mehmet Bey bugün aracımın kullanma kılavuzunda lpg ile ilgili kısımlarını buldum ve fotoğrafını çektim. Böyle bir montaj yapma şansımız var mı?
     ÖZENÇLER OTOGAZ'DA LPG TAKTIRANLAR (ÇORUM ve ÇEVRE İLLER) ÖZENÇLER OTOGAZ'DA LPG TAKTIRANLAR (ÇORUM ve ÇEVRE İLLER) ÖZENÇLER OTOGAZ'DA LPG TAKTIRANLAR (ÇORUM ve ÇEVRE İLLER) ÖZENÇLER OTOGAZ'DA LPG TAKTIRANLAR (ÇORUM ve ÇEVRE İLLER) ÖZENÇLER OTOGAZ'DA LPG TAKTIRANLAR (ÇORUM ve ÇEVRE İLLER)

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.