adnan sezgin faktörü kendini hissettirmeye başladı. özer volkan hakan balta serkan çalık barış gibi adamlar aldık. işte böyle transferlerle başarı gelir. tabi böyle gençlerin arasına kaliteli yabancılar da olmalı. lincoln ve linderoth gibi. bu sene bi geçiş dönemi bence. seneye çok güçlü bir GS izlicez gibi geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: somali
adnan sezgin faktörü kendini hissettirmeye başladı. özer volkan hakan balta serkan çalık barış gibi adamlar aldık. işte böyle transferlerle başarı gelir. tabi böyle gençlerin arasına kaliteli yabancılar da olmalı. lincoln ve linderoth gibi. bu sene bi geçiş dönemi bence. seneye çok güçlü bir GS izlicez gibi geliyor.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: somali
zaten canaydının hedefi seneye saraçoğlunda final oynamak bütün yatırımlar seneye aslında
quote:
Orijinalden alıntı: THR
quote:
Orjinalden alıntı: somali
zaten canaydının hedefi seneye saraçoğlunda final oynamak bütün yatırımlar seneye aslında
Alıntıları Göster
Bence GS nin en iyi transferi olur.. Sene gelecek diye okudum gazetelerde çok iyi transfer tebrikler GS ye..
quote:
Orijinalden alıntı: _bertuğ_
Bence GS nin en iyi transferi olur.. Sene gelecek diye okudum gazetelerde çok iyi transfer tebrikler GS ye..
Alıntıları Göster
Muhteşem oyuncu. kiraladığımız oyuncuların hepsini verip takas olsaydı keşkeç bide bu sene için niye almadık???
quote:
Orijinalden alıntı: osstation
Muhteşem oyuncu. kiraladığımız oyuncuların hepsini verip takas olsaydı keşkeç bide bu sene için niye almadık???
Alıntıları Göster
tek kelime ile süperr bi transfer. oyun stili aynı C.Ronaldo yu andırıyor. GS mize hayırlı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Ctrlshft
tek kelime ile süperr bi transfer. oyun stili aynı C.Ronaldo yu andırıyor. GS mize hayırlı olsun
Alıntıları Göster
bence oyun sitili tamamıyla lincoln e benziyor
quote:
Orijinalden alıntı: Quake58
bence oyun sitili tamamıyla lincoln e benziyor
Alıntıları Göster
Ben Delgadoya benzetiyorum. Delgoda 10 numara olamaz hiçbir zaman. Müthiş yetenekli ama saha içinde oyuna etkisi zayıf kalıyor. Bazen topu ayağına alıyor, Ronaldinho zannediyorsunuz. Gören zannederki maç yapmıyor Joga Bonita reklamında oynuyor. Maalesef çok atraksiyon var ama takıma faydası az.
quote:
Orijinalden alıntı: Negatiwe
Ben Delgadoya benzetiyorum. Delgoda 10 numara olamaz hiçbir zaman. Müthiş yetenekli ama saha içinde oyuna etkisi zayıf kalıyor. Bazen topu ayağına alıyor, Ronaldinho zannediyorsunuz. Gören zannederki maç yapmıyor Joga Bonita reklamında oynuyor. Maalesef çok atraksiyon var ama takıma faydası az.
Alıntıları Göster
bence kimse gibi oynamasin kendisi gibi oynasin yeter.o zaman daha basarili olur benim fikrime gore.
quote:
Orijinalden alıntı: Turquesa
bence kimse gibi oynamasin kendisi gibi oynasin yeter.o zaman daha basarili olur benim fikrime gore.
Alıntıları Göster
abi orta saha süper oldu ama nonda ümit ve hakan forvetiyle ne kadar olur bilemem Orta saha ya diyecek bişey yok tek kelimeyle süper ayrıca defans ta servet işi biraz bozuyo bakalım ilerleyen zamanlarda neler olacak
quote:
Orijinalden alıntı: Turquesa
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: linkinberk
bknz:ribery
quote:
Orijinalden alıntı: Lèon
quote:
Orjinalden alıntı: linkinberk
bknz:ribery
Alıntıları Göster
gs yıllar sonra ilk defa bu kdr ii transferler yaptı
gerektiginde elestirioruz ama smdi de ovmemiz lasım bu sene ii transferler yaptılar bn ozer i tanımıodum ama videolarına yorumlara fln baktm ii oyuncu belli ama ins gs ye yararlı olur ne ii oyuncular geldi de gecti (bknz berkant )