Özer takımı cok kötü duruma soktu hiçbir olumlu haraketini görmedim oyunu basit oynamak yerine zor olanı yapmaya calısıyor buda takımızı zor duruma sokuyor.
Yavaş yavaş kendine geliyor, sıkıntı yok bence
şimdi konu açıcaktım.. bu aykut hocanın özer aşkı nedir yahu.. aşktan daha öte bi bağ var.. özer her topu bitirdi gol kaçabilirde her top ezilirmi kardeşim bi tane olumlu hareketi olmazmı maç boyunca sövdüm özere
quote:
Orijinalden alıntı: radyasyo_N
yapma hocam bu aksam ne yaptı özer 2 tane pozisyonu harcadı ve hatalı verdigi pasları ben sayamadım
O golu kacirmasa guzel olucakti, sakatlanirim piskolojisi var hala.
İlk yarı çok sırıttı ama ikinci yarı takımla birlikte toparlandı bence.
ya bırakın şimdi özeri felan galibiyetin tadını çıkarın niang ta kötüydü ona bakarsanız. Gökhan gönülde son dk 3. golü atamadı gözüm kapalı vursam ben bile sokardım o topu. Hepsi Fenerbahçemiz için ter döken emektar lar 1 maç 2 maç kötü oynayanların hakkını yemeyelim.
Ne diyoduk ŞAMPİYON FENERBAHÇE
bencede fena değildi özer , o boş pozisyonu kaçırmasaydı güzel olurdu gerçi
2. yarı takımla toparladı.Mutlaka ortasahaya Türk transfer lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: heredot_t
quote:
yapma hocam bu aksam ne yaptı özer 2 tane pozisyonu harcadı ve hatalı verdigi pasları ben sayamadım
İyi demedim hocam, en azından bu gene için. Ama çok istekli, azimli. Kendine güveni geliyor. Kendine güvenen bir Özer her koşulda takıma katkı sağlar.
Arkadaşlar bu adam 1.5 senedir Fener'de, fakat 9 ayı sakattı. Ayağına top değmeyen süreç bu. Bir dahaki sezon boyunca da kredisi var bende
Özer bencede iyi oynamıyo güven vermiyo
Evet bize emre'nin alternatifi lazım. Bu maç Topuz'u Emre'nin yerine Stoch'u kanada koyar diye bekliyordum ama unutmamak gerek Özer'de Aykut Hocanın çocuğu gibidir. Aslında boş kaleye golü kaçırmasa şu an Özer için çok olumlu yorumlar yapıyor olabilirdik. Kalan maçlarda kendini gösteremezse seneye kadroda olmasında pek yarar görmüyorum.
Berbattı. Çok pas hatası ve top kaybı yaptı.Maçın en net pozisyonunu boş kaleye kaçırdı...
quote:
Orijinalden alıntı: lombi
10 kişi oynadık resmen. Yeteneksiz herif ya. Bi insan hiç mi isabetli pas atamaz.
10 mu ilk yarı 9 kişi oynadık selcuk , özer , ikinci yarı özer biraz daha iyiydi ama 2-3 kere düştü anlamadım..
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: heredot_t
quote:
İyi demedim hocam, en azından bu gene için. Ama çok istekli, azimli. Kendine güveni geliyor. Kendine güvenen bir Özer her koşulda takıma katkı sağlar.
Arkadaşlar bu adam 1.5 senedir Fener'de, fakat 9 ayı sakattı. Ayağına top değmeyen süreç bu. Bir dahaki sezon boyunca da kredisi var bende
çok zor pasları atmaya çalsıyor biraz daha basit dusunse daha faydalı olacagını dusunmekteyim
Adamın adı çıkmış artık ne yapsa yaranamıyor..
Oyunu basit oynamamasına sinir oluyorum kolayca verebileceği pasları veremiyor üstüne üstlük topuklan vermeye calısıyor her topu ayağının dışıyla vuruyor top alakasız yerlere gidiyor topu alıp 2 3 kişinin arasına giriyor topu dar alana sokuyor buda top kaybına neden oluyor bence oyunu ne kadar basitleştirse o kadar takıma yararlı olacagını düşünüyorum şahsen.
İlk yarı çok kayıp yaptı ama adamı resmen dövdüler.Ben her şeye rağmen beğendim.Asıl eleştirilmesi gereken futbolcu Niang.O da yapıcı olmalı..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme