Şimdi Ara

özet :kizlara fazla yüz vermeyin okkalı bir cevap yazmam lazım beyler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

quote:

Orijinalden alıntı: Ferrarisini Satan Adam

İlkokullular staj yapmaya mı başlamış?

O ilkokulluysa sen embriyosun

adam haklı beyler dağılın
  • Kardeş ben senin gibi kezbanları göklere çıkaran kimsenin daha kızlarla ilgili bi başarısının olduğunu görmedim iki tersleseydin şimdi kraldın daha da bi yol olmaz bundan kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nirvana08

Kardeş ben senin gibi kezbanları göklere çıkaran kimsenin daha kızlarla ilgili bi başarısının olduğunu görmedim iki tersleseydin şimdi kraldın daha da bi yol olmaz bundan kolay gelsin

aynen kardeşim haklısın ne diyeyim tek sıkıntı bu diğer kızlar gibi değildi çok güzel di ve çok güzel öpüyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: pvp_headshot

quote:

Kardeş ben senin gibi kezbanları göklere çıkaran kimsenin daha kızlarla ilgili bi başarısının olduğunu görmedim iki tersleseydin şimdi kraldın daha da bi yol olmaz bundan kolay gelsin

aynen kardeşim haklısın ne diyeyim tek sıkıntı bu diğer kızlar gibi değildi çok güzel di ve çok güzel öpüyordu

Valla kardeşim yerinde olsam daha da mesaj atmam atarlı bi son mesaj yazarım daha da her nerde çalışıyorsan orda yüzüne falan bakmam belki düzelir de tekrar iyi öpersin

• quote:

quote:

quote:

Valla kardeşim yerinde olsam daha da mesaj atmam atarlı bi son mesaj yazarım daha da her nerde çalışıyorsan orda yüzüne falan bakmam belki düzelir de tekrar iyi öpersin

aynen kardşeim yazdı oldu oldu olmadı artık insan değeri bile olmayacak bilgi işlemciyim biz de yaparız ona kıyak

başına erkekleri salayım da görsün kezbanlığı

• Bana bi kız 'ben zor biriyim' dese direkt lafı yapıştırır, yoluna gönderirim
    İşin olmasın kardeşim bu tip kızlarla, bir de kendini yalama etmişsin.. Kız ne yapsa onun peşindesin, kız bunu çözmüş seni oyuncağı yapar :) dikkat et

• quote:

quote:

quote:

quote:

aynen kardşeim yazdı oldu oldu olmadı artık insan değeri bile olmayacak bilgi işlemciyim biz de yaparız ona kıyak

başına erkekleri salayım da görsün kezbanlığı

Yok hocam erkekleri falan salma üstüne kendi halinde takıl baktın dönmedi salarsın kobraları [

• quote:

Orijinalden alıntı: Chequx

Bana bi kız 'ben zor biriyim' dese direkt lafı yapıştırır, yoluna gönderirim
    İşin olmasın kardeşim bu tip kızlarla, bir de kendini yalama etmişsin.. Kız ne yapsa onun peşindesin, kız bunu çözmüş seni oyuncağı yapar :) dikkat et

kardeşim haklısın keşke bende öyle yapsaydım diye şuan çok pişmanım

30 dakikadır cevap yazmıyor whatsapı açmasını bekliyorum açsın yağıştıracağım lafları tavsiye var mı laf için okkalı olsun ama
  • pvp_headshot kullanıcısına yanıt
    Ben ne kadar geçmiş artık, cevap yazmamak en iyisi olur desem de içinde kalacağı için gidip yazarsın
    O yüzden aklıma bi şey gelmiyor çünkü ben bi şey yazmazdım :) bi yol olmaz kardeşim o kızdan
    Anca canın sıkılınca buluşmaya çağırırsın o kadar.. Salla gitsin

• quote:

Orijinalden alıntı: VezHack

bırak gitsin bi yerleri kalkmış havaya.
    Sen buna seni seviyorum felan deyince iyice kalkacak bırak gitsin.

okkalı bir şeyler yazmak istiyorum hocam var mı tavsiye ? utansın biraz kezban oh be sonunda sizin sayenizde kızdan nefret ettim sağol dh
  • quote:

Orijinalden alıntı: armstrong26

Ssdeki ilk mesaja " tabi değerli dingil senin tohumuna paramı saydım ben" şeklinde cevap verseydin en azından onurlu bir şekilde biterdi. Kendini ezdirmişsin

okkalı bir şeyler yazmak istiyorum hocam var mı tavsiye ? utansın biraz kezban oh be sonunda sizin sayenizde kızdan nefret ettim sağol dh
  • kizin karsisinda nasil ezilmissin la oyle icim acidi. bu duruma dusucegime ölürüm daha iyi moruk.

• quote:

Orijinalden alıntı: VECIHI

kizin karsisinda nasil ezilmissin la oyle icim acidi. bu duruma dusucegime ölürüm daha iyi moruk.

bir önceki konuda çok gaz verdiler
  • el cevap: keyfin bilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: armstrong26

Ssdeki ilk mesaja " tabi değerli dingil senin tohumuna paramı saydım ben" şeklinde cevap verseydin en azından onurlu bir şekilde biterdi. Kendini ezdirmişsin

hocam ne söylerse söylesin gelişine vur sen taktiğe falan gerek yok sende o cevher vardır

• quote:

Orijinalden alıntı: MoneyTalks

el cevap: keyfin bilir.

peki hocam şu dakikadan sonra durumu kurtarma şansım var mı acaba bugün yazdıklarımın hepsi seni denemek içinde felan yazsam bir nebze ezikliği kurtabilirmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pvp_headshot -- 25 Ocak 2015; 0:04:53 >
  • quote:

quote:

peki hocam şu dakikadan sonra durumu kurtarma şansım var mı acaba bugün yazdıklarımın hepsi seni denemek içinde felan yazsam bir nebze ezikliği kurtabilirmiyim

bir kere sayı vermişsin. Bence kurcalama he he de geç. Bu kadar eziklemeyin be abi kendinizi hatun kısmına. İmkan varsa yüz yüze görüş baktın hala triplerde aç rehberi sil gitsin, kızmı yok

• quote:

quote:

quote:

bir kere sayı vermişsin. Bence kurcalama he he de geç. Bu kadar eziklemeyin be abi kendinizi hatun kısmına. İmkan varsa yüz yüze görüş baktın hala triplerde aç rehberi sil gitsin, kızmı yok

en okkalı cevapları yüzyüzeyken veririm sanırım yarın devam ederse eğer görüşürsem vereceğim odunu bu satten sonra başka kız mı yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

en okkalı cevapları yüzyüzeyken veririm sanırım yarın devam ederse eğer görüşürsem vereceğim odunu bu satten sonra başka kız mı yok

Lan oğlum kızdan özür dileyerek hata yaptın 1, şu yapacağınla da iyice sıvamış olacaksın 2

Artık bırak bu olayın peşini, yani bildiğin oluruna bırak. Sen tüm yolları kapama peşindesin. Belki bir oluru vardır ilerleyen günlerde, kızı iyice soğutma

Bırak olayı akışına

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• okkalı yazman bi şey değişirmez artık baya baya ezik bi şekilde özür dilemişsin, istediğin kadar okkalı şeyler yaz..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.