Şimdi Ara

Özgür Özel'in alenen geçmesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hesap sahibine niye takılmış anlamadım, öyle twitterda karşıma çıktı, kimseyide takip etmem.

Adam berbat muhalefete laf etmemek için konuyu değiştirmeye çalışmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Colda kullanıcısına yanıt

Hesabın sahibi asker değil ve ortaokul mezunu birisi diye biliyorum.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Körü körüne ve inatla oy vermeyen tek seçmen Ak parti seçmeni güzel kardeşim . Yeri geldiğinde şak diye cezalandırmayı bilir , vefa falan dinlemez , adaya da bakmaz . Son seçimlerde de gördük, 2015’te de görmüştük bunu .

Yerel seçimde kırmızı kartı gösterdik zaten. Sandığa gitmeyip katılımı düşürende Ak parti seçmeniydi.

Chp seçmeni böyle mi peki , konuşmaya gerek bile yok bence .

• OPTİMİST kullanıcısına yanıt

İlk cümlene çok güldüm. "En çok seçmen akp seçmeni" diyecektin herhalde. Sırf sen bile burada akpyi savunmak için zaman zaman aşırı biçimde saçmalıyorsun. Pek çok konuya giremiyorsun ya da gelen sorulardan sonra kaçıyorsun. Chpye demleniyor derken akpyi savunmak için "bunlar siyaset üstü, büyük akıl" falan diye saçmalan sensin mesela.

Akp seçmeni bu kadar fanatik olmasa bugün ne akp ne rte kalırdı ne de ülke bu halde olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 10 Ocak 2025; 0:5:37 >
  • Bugün haberlere baktım Saadet, Deva, Gelecek birleşiyormuş, bu rezillere aldılar bir sürü milletvekili verdiler.

Aynı şeyin laciverti güruh sonunda birbirine kavuştu.

• Şu herifin mitingine katılanlar hüloğcu tayfayla kapışır yanlız. Seviye o denli düşük.

• Napıcakki başka ne yapabilir? Meclis çoğunluğu Akp ve Mhp nin elinde miilletvekilleri teklifleri Akp ve Mhp nin onayı olmadan geçmiyor Ülkede seçim sisteminden bir haber insanlar kalkıp Muhalefeti suçluyor Muhalafetin suçi falan yok adam yeter artık memnun değilseniz seçimde isyan edin bana verin oy diyor nediyecek başka.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OPTİMİST kullanıcısına yanıt

20 senedir uyeyim. Forumda okudugum en fantastik mesaj bu olabilir. Uflediniz mi?

• KK'yı arar olduk alüminyum.

• Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

Seçmen davranışlarını okuyamazsan Gerçeklik ile ilişkin kopar, bu yoruma da "fantastik" dersin tabi, normaldir. "Sağ seçmen " en oynak , en pragmatist seçmendir. Son yerel seçimler ile 1-2 öncesini kaşılaştırısan görürsün.

Sandığa gitmeyen çoğunluk hangi siyasi görüşten olabilir sence. Küskün AKP'liler diye bir tabir var.

Bu kadar basit bir veriyi değerlendiremeyen insanlara oy selahiyeti vermemek lazım ama demokratik sistem içindeyiz, yapacak bir şey yok.

• headdhunterr H kullanıcısına yanıt

Hesap sahibinden çok kırmızı kart gösteren ortaokul mezunu gibi..

• "İNÖNÜ DEMEK MEMLEKETİN ONCA DERDİ VARKEN ALMANCA SATRANÇ DERİGİSİNE ABONE OLMAKTIR"

CHP Lideri Özgür Özel, İzmir'de Birinci İnönü Zaferi Yıldönümünde İsmet İnönü'yü Anma Programı'na katılan ve İnönü Müze Evi'ni ziyaret etti. Özel'in, müze çıkışında yaptığı açıklamada, İsmet İnönü ile ilgili kullandığı ifadeler dikkat çekti. Kısa sürede sosyal medyanın gündemine düşen açıklamalara kullanıcılar "Övdü mü yerdi mi belli değil" diyerek tepki gösterdi.

haberler
    Özgür Özel'in İsmet İnönü ile ilgili sözleri gündem oldu: Övdü mü yerdi mi belli değil
    https://www.haberler.com/politika/ozgur-ozel-in-ismet-inonu-ile-ilgili-sozleri-18249225-haberi/

Chp gönüllüleri buradan devam etsin...

• Mitingden önce dediler ki çok önemli açıklamalar vs var

Birde sanatçılara mitinglerimize geliyorsunuz vs diyordu

Abi Erdoğan %150-200 enflasyon ve dolar 35 TL iken seçim kazandı CHP muhalefetin sayesinde başka ülkede olamaz

Bir sürü konu var konuşulacak cebine kart koymuş gitmiş

Erdoğan başka bir evrende yaşıyor sanıyor ki dünyayı ben yönetiyorum , CHP başka bir evrende yaşıyor sanki Türkiye muhalefetin değilde Norveç muhalefet partisi adamlar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.