Al birini vur ötekine |
Özgür Özel 'Ya zam ya seçim!' Saat 21:00 (3. sayfa)
-
-
Şaşiran kişilere sabah akşam halk tv,sözcü tv izlememelerini arada diğer kanalları da izleyip,ortalama almalarinı tavsiye ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kış dogalgaz faturaları gelmeye başlasın herkes iliklerine kadar hissedecek sefaleti. Asgari ücretli ve emekliler zaten el fatiha :)))
-
Patlamış mısırımı aldım eğleniyorum ya keşke şu Ülke insanını yurt dışından seyredebilsem bide.Adamlar seçimi kazanmak için binbirtürlü yalan uydurdular EYT yi çıkardılar doları baskıladılar halk bu yalanları yuttu verdi oy şimdi erken seçim istiyoruz die zırlıyor Ağzına emzik versinler 4 sene boyunca başlarına geleceklerinden bir haberler Daha yeni başlıyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 10 Temmuz 2024; 9:29:31 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Özgür özel ile wc ye bile gitmem.
-
-
Beter olsunlar banane
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Böyle ışık aç kapa ile olacak şey değil bu, halk sokaklarda protestosunu yapmadıktan sonra bunlar zaten iktidarın işine geliyor.
-
demicler iyi bilir sokak işlerini.
-
Yaptığı şey saçma ve öngörüsüzdü.
-bir eylem yapacaksan bunu saatler öncesinden değil günler öncesinden bildirmen gerekirdi
-il ,ilçe parti örgütlerini organize etmen gerekirdi.
-kamuoyu oluşturman gerekirdi.
-seçmenini konsolide etmen gerekirdi
Saçma sapan iş yapıp kansız trollerin diline düştün. Hiç girme bu ışık açma kapama olayına, ne gereği var. En son 2002'de falan yapılmıştı diye hatırlıyorum. Halkın zaten takati kalmadı birde böyle boş beleş gündem maşguliyeti ile uğraşıyor.
Medya denen lağım en az üç gün sana burdan yürür. Gündem yine ekonomiden uzaklaşır. RTE'ye yine malzeme verildi.
Ha şunu da ekleyelim , günlük sosyal medya rutinimi yaparken ekşi'de 1000 entry , Twitter'da falan bunla ilgili 2000 girdi gördüm en son. Bu saçma sapan işi dolaylı yoldan bu sivri zekalı troller desteklemiş oldu.
Eylem görmeyen gözlere, duymayan kulaklara yapılmış eylemdi , öyle yada böyle konuşulduğuna göre etkili olmuş demekki ,şimdi düşününce" fazla mı yüklendim acaba?" diye iç geçiriyorum
Halk ne istediği umurumda değil,erken seçim falan yok herkes seçimin sonuçlarına katlanacak 4 yıl daha taş kemirip kıvranacağız.
Yok öyle 20 yıl başımıza musallat edip sıkıyı görünce caz yapmak .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 10 Temmuz 2024; 11:2:43 >
-
Bugün sosyal medyada insanların genelinin tepkisi dün yazdığım gibi etkiler içerisinde gerçekleşmiş.
İnsanların geneli bu eylemi bilmiyor değildi..Gayet herkesde bu eylemin farkındaydı aslında.
Olay, bu eylemi Özgür Özel'in istemesi ve İmamoğlu ile Yavaş'ın bu eyleme tek laf etmeden 3 maymunu oynayarak etkileşim yapmaması ve desteklememesi insanları etkilemiş görünüyor.
Özel bu eylemi açıklarken chp grup konuşmasını 13:00'da yapmıştı. Konuşması bittikten sonra İmamoğlu ve Yavaş kendi sosyal medya hesaplarından Özel'in bu eylem çağrısına destek istemedi. İnsanların genelini etkileyen durumda bu oldu. şuan tartışılan olay ise dün yazdığım gibi İmamoğlu ve Yavaş bu eyleme destek isteselerdi sonucun ne olacağı konusunda tartışmalar yaşanıyor.
chp de sorun çift başlı yönetim kavgasından kaynaklanıyor. Dün eyleme katılım oranı yüksek olsa bu Özel'in başarısı olacakdı ve İmamoğlu ve Yavaş'ın liderlik (adaylık) konumları tartışmaya açılacakdı. Özel şimdi bu eylemde başarısız olunca tüm ihalede ona kaldı, İmamoğlu ve Yavaş bu eylemi desteklemedikleri içinde tepki görmedi.
Ancak bu durum parti içinde İmamoğlu ve Yavaş'ın bu eyleme destek vermemesi olayını başka bir sürece çevirebilir. Partinin genel başkanına destek vermemek zaten etik açıdan doğru bir şey olmadığı gibi Özel'e yakın partililerin İmamoğlu ve Yavaş'a dahada cephe alacağı aşikar. Zaten şuan dahi sosyal medyada İmamoğlu ve Yavaş bu eyleme destek verseydi sonuç alınırdı tartışmaları Özel tarafını rahatsız etmeye başlamış dolayısıyla Özel burada bilinçli bir siyasi hamle yaparak partide kimlerin kendisinin yanında olduğunu ve kimlerinde karşı olabileceğini görmüş oldu.
Yani kısacası chp deki bölünmüşlük siyasi anlamda hiçbir tarafın başarı kazanmasını istememek ve engel olunması üzerinde sürdürülüyor. Giyilen kıyafetlerden vücut dillerine kadar Özel-İmamoğlu-Yavaş özelinde chp içinde çok ciddi çekişmeler var. Dünkü ışık kapatma eylemide bu çekişmeyi kabak gibi ortaya çıkardı şimdi. İmamoğlu ve Yavaş'da ilerleyen zamanlarda farklı eylem türlerinde halktan destek isteyip kendi kitlesini test edecekdir, bunu bekliyorum ben.
-
A.S ücreti konusunda eskiye dönülmeli.
Sürekli söylüyorum, eskiden a.s adı var kendisi yoktu.
Bir iş veren bu işyerinnde a.s uygulanır yazamazdı.
Devlet acemi çırak ilk iş başlangıç maaşını açıklamalı, çalışan deneyim ve başarısına göre maaş almalı.
Geçen yazmıştım, karşı markettin kasap görevlisi yıllarımı verdim, işe dün başlayan kişi ile aynı maaşı alıyorum.
Bu durum kabul edilemez, devlet iş veren ve çalışan arasından çıkmalı.
Dediğim gibi ilk deneyimsiz maaşını açıklayıp, aradan çekilmeli.
Ve artık, bu iş yerinde a.s uygulanır yazısı yerinden kalkmalı.
niye kendinizi unutuyorsunuz? ülkenin başından beri iplemeyen sizsiniz
"hizmet" hiç hiç hiç bir zaman umurunuzda olmadı ama yine gider verirsiniz oyu
sonra da koyun dersiniz millete
-
Alıntı
metni:ya zam ya seçim zam
-
youtubeGEBEŞ KAPLUMBAĞA - DEEP HUMORhttps://m.youtube.com/watch?v=SAroWvugP5w&pp=ygUSZ2ViZcWfIGthcGx1bWJhxJ9h
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X