< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 9 Temmuz 2024; 15:21:13 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Özgür Özel 'Ya zam ya seçim!' Saat 21:00
-
-
Wooow efsana bir hareket :D Kesin hükümet düşer Erdoğan dayanamaz yarın erken seçime gider...
Not: Erdoğan'ın en büyük şansı şu tarz sığ bir muhalefet olması olsa gerek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 9 Temmuz 2024; 15:59:29 > -
Ben pek bir şey olacağını sanmıyorum.
Susurluk zamanında aydınlık için 1 dk karanlık eylemlerinde basın desteği vardı. Şimdi basın bu ahlaksız mahalle elinde.
-
özel bu protesto şekliyle kendi liderlik ağırlığını sağlama almak istiyor.
velevki bu talep tutmuş olsun, başlatan özel olacak ve özel'de kendi adaylığının meşrulaşması adına önemli bir siyasi adım atmış olacak.
Bu talebe imamoğlu ve yavaş nasıl bir tepki verecek ben asıl onu merak ediyorum..Özel'in arkasından destek verirlerse kendi adaylıklarının önünüde keserler. Özel aslında birazda bunu zorluyor ve kendi şovunu hazırlıyor "lider benim" demek için. Tipik bir KK kafası adımları bunlar hep..
-
-
çok şey olur. konudaki pesimistler gibi düşünmüyorum. ve de ne akp'nin, ne rte'nin olayı başka yöne çekmeye gücü kaldığını da hiç sanmıyorum. erken seçim lafları haldır haldır ortalığı yakıyor. akp sadece, yarım ağızla "siçim miçim yok be ağbiycim" diyebiliyor.
çünkü kendileri de biliyor, halk seçim isterse zaptırapt ile susturamazsın. durumu görece iyi sayılanlar anlayamıyor. beyler, bıçak harbiden kemiğe dayandı. uyumayın. iktidar bu ülkenin 2. partisidir artık. daha da düşecek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ulan sus arkadaş sus ya senin piro deden eyt başımıza bela etti sıra sana mı geldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel adım.
Özkan henüz buna bir yorum yapamadı değil mi? Gelmiş burada sığ muhalefet diyor hala.
-
Ya seçim ya geçim.
Eyvah... Ak parti yine maaşlara bu gazla zam yapar her şeye zam gelir. Yandık... Eyt de bu şekilde oldu içinden geçtiler resmen...
-
TÜİK, dükkan açsa iflas eder.
-
halkın çoğunluğu erken seçim istiyor gibi %65 civarı orası kesinde bu 90 model demode şeyleri rte kendine çevirir burası türkiye.
-
yok ya, defterlerde kalem oynatır, kar gösterirler. gerçi reel kar ortada yokken, bir de vergi öderler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 9 Temmuz 2024; 17:40:19 >
forumda, tuzu kurular, memurlar var. sanırım forumun genel profili bu yönde. halkın açlıkla mücadele halinde olduğunu, açlık sınırı altında yaşamaya çalıştığını kavrayamayan çok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 9 Temmuz 2024; 17:42:6 >
rambocum özgürcüğünün millet vekili maaşlarına uçmuş memur maaşlarına bir lafı yok.
ayrıca 25.000 tl olsa ne olucak 3-4 ayda kepçeyle alınıp bu seferde 35.000 tl olsun diye ağlanılcak paran dahada dip olucak.
erken seçim istesin özgür zam değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Temmuz 2024; 18:29:47 > -
Hayatları magazin. Tencere tava filan da unutmayın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Paralel evrende bile bu fiyatlara "bsg" diye tepki verirler eminim.
belediye akp den chp ye geçmesine rağmen 0 katılım hava tam kararık değilki birde o saatte, o bile yanlış seçim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Temmuz 2024; 21:7:39 >
TÜİK, dükkan açsa iflas eder. |
Özkan henüz buna bir yorum yapamadı değil mi? Gelmiş burada sığ muhalefet diyor hala. |
forumda, tuzu kurular, memurlar var. sanırım forumun genel profili bu yönde. halkın açlıkla mücadele halinde olduğunu, açlık sınırı altında yaşamaya çalıştığını kavrayamayan çok.
|
anca denize düştüklerinde sarıldıkları için zaten bu haldeler bu kıştan sonra da iplemesinler de göreyim :D |
belediye akp den chp ye geçmesine rağmen 0 katılım hava tam kararık değilki birde o saatte, o bile yanlış seçim. |
Koca 2 mahallede 2 kisi ac kapa yapti bizim ev tam sınırda ve yuksekte 2 mahalleyi de görüyorum sjsjsjjsjs chpnin yüzde 50 60çektiği yerlerde yaşıyorum bu arada
Erken secim isteyemeyen utangac muhalefeti kim tınlasın? Erken secim olsa bunlar özeli aday yapar yuzde 40 alir oturur kk kadar da alamaz çünkü aleviler kurtler oy vermez |
Ya seçim ya geçim.
|
Benzer içerikler
- türkiye"nin en büyük hırsızı kim
- dream games maaş
- fissler boykot mu
- 14 temmuz filmi yasak mi
- migpack apk
- e devlet kimlik kısıtlama
- disney plus üyelik iptali
- noter bilgi ne demek
- 112. kanal aktif etme iphone
- imei kayıt ücreti
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X