aslında böyle makaleleri daha çok yazmalıyım, çünkü konuya ilgi çok gördüğüm kadarıyla. demek ki insanlar böyle şeyleri merak ediyor, kendilerini buluyorlar. bu konularda yoğunlaşacam artık.
ayrıca "tipim nasıl ss li" konularının kimseye faydasının olmadığını benden daha iyi biliyorsunuz.
Aslında böyle makaleleri daha çok yazmalıyım derken en azından alıntı olarak yaz altına sahiplenmenin anlamı yok
sahiplenme değil bro. sanırım anlam eksikliği olmuş orda. dh siteye, yani buraya yazmak anlamında dedim.
Orayı düzeltirsen iyi olur sen yazışsın gibi bir anlam var
sadece 1 var özgüvenim yüksektir
5 in özgüvenle alakası yok. Bazı heriflerin kafasını duvara vurmak lazım yanlış mıyım?
Çoğu var özellikle işkence çektirme isteği
1,2,3 var , 7 de var sayılır ama kendimi diğer insanlar kadar zeki ve ilginç görmeme durumu yok , tam tersi hatta. Özgüven eksikliğim var kabul ediyorum.
acilen kendimi değiştirmem gerek
sadece 1 var gerisi tırt
2 var sadece.
bir ortamda falan pozitif bir özelliğim söylenince nedense rahatsız oluyorum
HEPSİ VAR IQ
quote:
Orijinalden alıntı: Mümkün
aslında böyle makaleleri daha çok yazmalıyım, çünkü konuya ilgi çok gördüğüm kadarıyla. demek ki insanlar böyle şeyleri merak ediyor, kendilerini buluyorlar. bu konularda yoğunlaşacam artık.
ayrıca "tipim nasıl ss li" konularının kimseye faydasının olmadığını benden daha iyi biliyorsunuz.
Keşke biraz da çözümleri ile ilgili yazılar ekleseydin :)
bu forumda bu aralar güzel paylaşımlar yapılıyor.
+rep karşşiim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme