Şimdi Ara

ÖZKALELİ Doğal, Katkısız, Pekmez ve Marmelat çeşitleri. Kargo Dahil seçenekleriyle (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
6
Favori
23.388
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Denizli pekmezini hiç duymadınız yada duymazdan geliyosunuz galiba Pekmez deyince akla hemen zile gelirmişte pehh

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 00:00a kadar verilen siparişler yarın gün içerisinde kargoya verilecektir. pazartesi gün içerisinde verilen siparişler salı günü kargoya teslim edilecektir.

Bölgemizde yurtiçi şubesi bulunmadığı için dağıtım aracına teslim etmekteyiz.

Bilginize...

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAMET/ -- 10 Mart 2013; 21:38:31 >
  • şurada da benzer zile ürünleri var. ben zile kömesini (sanırım cevizli sucuk gibi birşey), bir de tabak şeklinde katık tarhanasını gözüme kestirdim. buradan birşey alan oldu mu?
  • Ben deneme kolisinden almak istiyorum. Ancak harnup pekmezi yerine yerine dut pekmezi koymanız mümkün olur mu acaba??
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAMET/

quote:

Orijinalden alıntı: SkyPrince

Ben deneme kolisinden almak istiyorum. Ancak harnup pekmezi yerine yerine dut pekmezi koymanız mümkün olur mu acaba??

Tabikide siparişlerde eş değer ürünlerde bu esnekliği sağlıyoruz. sipariş verdikten sonra sanalpazar'dan mesaj atıp bilgi vermeniz gerekmektedir.

veya istediğiniz üründen istediğiniz kadar alıp toplamda 50tl ve üzeri siparişlerinizde de kargo ücreti bizden.

Saygılar...

Teşekkürler siparişimi verdim

• quote:

quote:

quote:

Ben deneme kolisinden almak istiyorum. Ancak harnup pekmezi yerine yerine dut pekmezi koymanız mümkün olur mu acaba??

Tabikide siparişlerde eş değer ürünlerde bu esnekliği sağlıyoruz. sipariş verdikten sonra sanalpazar'dan mesaj atıp bilgi vermeniz gerekmektedir.

veya istediğiniz üründen istediğiniz kadar alıp toplamda 50tl ve üzeri siparişlerinizde de kargo ücreti bizden.

Saygılar...

Teşekkürler siparişimi verdim

Yöresel tatlara verdiğiniz önem ve sipariş için teşekkürler.

Şimdiden afiyet olsun

Saygılar...

• Şu zamana kadar forumdan salça siparişi verilmemiştir, sanırım normal salçalar gibi değerlendiriliyor.
    Bu tadı yemeklere, soslara katacağı lezzeti mutlaka yaşamalısınız, ekmeğe sürüp dahi yiyebilirsiniz.

Eşinize, annenize en azından bir kere deneme şansı verin pişman olmazsınız.

ÖZKALELİ SALÇA

En seçkin domateslerden üretilen Özkaleli tuzlu domates salçası her türlü yemeğinizde , soslarınızda güvenle kullanabileceğiniz ayrı bir tatdır. Vakum teknolojisi ile yapılan salçamız 2 yıl süre ile tazelik ve lezizliğini korumaktadır. 6kğlık ve 2,5 kğlık plastik ambalajlarda piyasaya sunulmaktadır. Ayrıca üretiminde kullandığımız domatesin laboratuar özellikleri aşağıdaki gibidir;

Domatesin Bileşenleri
    %

Toplam Katı Madde
    6-8,5
    Çözünmeyen Katı Madde
    1
    Çözünebilir Katı Madde
    4-6
    Şeker
    2-3
    Asit
    0,3-0,5
    Çözünebilir Protein ve Aminoasit
    0,8-1,2
    Mineral
    0,3-1,2
    Tuz (Soyum Klorür)-NaCL
    0,05-0,1
    Brix : Domatesin içerisinde bulunan katı madde miktarını gösteren değerdir. Tüketici açısından brix veya kuru madde salçanın yaklaşık kaç kg domates kullanılarak yapıldığının ifadesidir.

Domates Salçası brixi genelde 28-30.(yaklaşık 6 kg domatesten 1 kg salça eldesi demektir.)
    Püre Brixi %11-24 arası. Brixin düşük olması salçanın kıvamının daha az olduğunun dolaysısıle daha az domates kullanıldığının belirtisidir.
    Bostwick : Vizkozite ve konsistens domates mamülleri ve özellikle salça açısından kaliteyi belirleyen önemli bir kriterdir.

Konsantre edilmemiş, domates suyu ve pulpun viskozitesini etkileyen en önemli faktörlerden biriside domates çeşididir. Domatesin doğal bileşenleri ve özellikle pektin miktarı viskoziteyi beliryen önemli bir faktördur. Bazı araştırmacılara göre uzun oval çeşit domateslerde yuvarlak domateslere göre daha çok pektin bulunmaktadır. domatesin işlenmesi esnasında bir miktar hücre duvarıda pulpa geçmektedir. Buda pulpun konsistensini etkilemektedir. Bunun sebebi hücrelerin ana yapı taşlarından birinin selüloz olmasıdır.

Tuz : Domateslerin doğal yapısında %0,05 ile %0,1 arası tuz (Sodyum Klorür-NaCl) bulunur.

Renk : Domateslerde doğal renk unsurunu karotenoidler belirler. İstenilen rengi elde etmek için kaliteli hammadde ve bu hammaddeye uygun proses şartları belirlenmelidir. Yeşil oranı fazla olan domateslerde renk daha açık olmaktadır.Yeşil domateslerdeki klorofilin ısıyla esmer renkli feofitinlere dönüşmesi şeklinde açıklanabilir. Isıl işlem uygulamasında her zaman renk ve besin değeri kaybı söz konusudur. Pastörizasyon ve sterilizasyon sıcaklıkları ve süreleride renk unsurunu etkileyen önemli faktörlerdendir.

• Deneme kolisi için hiçbir ücret ödemiyormuyuz yani ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özkale'linin internet satış mağazası da varmış..
    http://www.zilepekmezi.com/giris.asp?sayfa=urun&islem=indirimli
    Güzel tanıtım bilgileri var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

Özkale'linin internet satış mağazası da varmış..
    http://www.zilepekmezi.com/giris.asp?sayfa=urun&islem=indirimli
    Güzel tanıtım bilgileri var..

Evet fabrikanın kendi sitesi de mevcuttur görseller ve fiyatlar birebir aynıdır, fabrika fiyatına satmaktayız.
    Bizim sunduğumuz fark sanalpazar üzerinden uygun, hesaplı kredi kartı ödeme imkanları. müşteriye her an bilgi vermektir.
    kendileri dostumuzdur yurt dışına da bir çok yere göndermektedirler.

Saygılar...

•  ÖZKALELİ Doğal, Katkısız, Pekmez ve Marmelat çeşitleri. Kargo Dahil seçenekleriyle

Özkaleli Alıç Marmelatı Tokat ve civarı dağlarda tamamen doğal olarak yetişen alıç meyvasının toplatılmasıyla üretilen %100 doğal bir marmelatdır. (reçeldir) Kalp ve damar tıkanıklarına sindirim sistemi hastalıklarına yüksek tansiyona mide rahatsızlıklarına ve uyku düzensizliklerinin önlenmesinde etkilidir.

http://www.sanalpazar.com/Zile-800-Gr-Lik-Alic-Marmelati-8-Tl__isp6626987

• Üç adet ürün aldım. Fakat kargo bilgilerine şimdi bakıyorum. Kargo bilgilerinde alıcı öder diye yazıyor. 27 tl lik alışveriş için kargo öedemesinin sizin tarafınızdan yapılacağını biliyordum.Kargo ücreti ödemeyi kabul etmiyorum. Bilgilerinize...
  • Merhaba,
    O zaman basnada deneme ürünü
    nden gönderin fiyat farkını ben size havale yapayım. bu şekilde ürünler bana 33 tl ye geliyor. en azından 3 adet ürün yerine 7 adet ürün almış olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetera -- 11 Mart 2013; 14:08:21 >
  • En kısa zamanda alic ve kusburnu marmelati ile birlikte harnup pekmezi ve kome siparisi vericem...yalniz bir sorum var alic ve kusburnu marmelati katkisiz degilmi..çocuğa yedircem için teyit etmek istedim, bilmeyenlet için sunuda yazayim bahse konu marmelatlar bildiginiz ilactir sifadir yani..

• quote:

Orijinalden alıntı: antireis

En kısa zamanda alic ve kusburnu marmelati ile birlikte harnup pekmezi ve kome siparisi vericem...yalniz bir sorum var alic ve kusburnu marmelati katkisiz degilmi..çocuğa yedircem için teyit etmek istedim, bilmeyenlet için sunuda yazayim bahse konu marmelatlar bildiginiz ilactir sifadir yani..

Ürünlerimizin hiçbirinde katkı maddesi yoktur, marmelatlarımızda dahi şeker yerine üzüm şırası ile tatlandırılmaktadır.
    çocuklarınıza gönül rahatlığı ile yedirebilirsiniz.

ÖZKALELİ MAMÜLLERİ KALİTE BELGELERİ
    http://www.zilepekmezi.com/giris.asp?sayfa=sabit&sabitid=303

Saygılar...

• quote:

quote:

En kısa zamanda alic ve kusburnu marmelati ile birlikte harnup pekmezi ve kome siparisi vericem...yalniz bir sorum var alic ve kusburnu marmelati katkisiz degilmi..çocuğa yedircem için teyit etmek istedim, bilmeyenlet için sunuda yazayim bahse konu marmelatlar bildiginiz ilactir sifadir yani..

Ürünlerimizin hiçbirinde katkı maddesi yoktur, marmelatlarımızda dahi şeker yerine üzüm şırası ile tatlandırılmaktadır.

Saygılar...

Saygı bizden üstadım...peki toplu siparisi nasıl yapiyoruz, ayrı ayrı alinca kargo ücreti olmuyormu, siz nick uzerindenmi takip ediyorsunuz siparişleri, yoksa kişiye özel koli hazırlayıp yeni ilanmi aciyorsunuz...

• quote:

Orijinalden alıntı: cetera

Merhaba,
    O zaman basnada deneme ürünü
    nden gönderin fiyat farkını ben size havale yapayım. bu şekilde ürünler bana 33 tl ye geliyor. en azından 3 adet ürün yerine 7 adet ürün almış olurum.

Ne yazık ki ürünler araca teslim edildi. sizin aldığınız Zile 800 Gr lık Kuşburnu Marmelatı deneme kolisinde Zile 450 Gr lık Kuşburnu Marmelatı bulunmaktadır.

Bölgemizde yurtiçi şubesi bulunmadığı için paket içeriğinde sonradan değişiklik yapamıyoruz. bu yüzden sipariş veren müşterilerimizden de sanalpazar üyeliklerine eksiksiz adres bilgisi girilmesini rica ediyoruz.

Tekrar vereceğiniz siparişlerde size özel hediye ekleriz bu yanlış anlaşılmayı telafi ederiz.

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAMET/ -- 11 Mart 2013; 14:33:57 >

• quote:

quote:

quote:

Saygılar...

Saygı bizden üstadım...peki toplu siparisi nasıl yapiyoruz, ayrı ayrı alinca kargo ücreti olmuyormu, siz nick uzerindenmi takip ediyorsunuz siparişleri, yoksa kişiye özel koli hazırlayıp yeni ilanmi aciyorsunuz...

Toplu alımlarda bize liste verilmesi tercihimizdir. özel mesaj (pm) olarak listenizi bize ulaştırın ilan açıp size iletelim.

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAMET/ -- 11 Mart 2013; 14:34:05 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Saygılar...

Toplu alımlarda bize liste verilmesi tercihimizdir. özel mesaj (pm) olarak listenizi bize ulaştırın ilan açıp size iletelim.

Saygılar...

özel mesaj attım

• Sayfayi kirletmemek adına alinti yapmadim...ilginize tesekkur ediyorum en kısa zamanda listemi hazirlayip size ileticem...kolay gelsin...bu arada pm gelmedi bilginiz olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antireis -- 11 Mart 2013; 14:41:08 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.