Şimdi Ara

ozkan (fatih) elektronik e telefon ile ulasmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar fatih elektronik de bozuk makinam var. Istanbulda degilim telefon ile ulasmaya calisiyorum ama bendeki telefonlara kesinlikle cevap verilmiyor. Yakin zamanda telefon la ulasabilen varsa yardimci olursa sevinirim.
    Bendeki telefonlar :

0212 514 08 71
    0212 528 08 08
    0532 617 14 53

• İnternet sitesine gir bir bak belki değiştirmişlerdir numarayı
  • baktim degistirmemisler. hatta bana ilk kontak numarasi diye verdikleri sonu 0808 ile biten numaranin fax numarasi oldugu yaziyor internet sitesinde ayrica bir sinirim bozuldu o ise.
  • telefonla ulaşmak zor oluyo kendilerine maalesef

fatiherturul@hotmail.com msn adresleri
  • 10 dakika once fatih beyle gorustum
  • quote:

Orjinalden alıntı: consellers

10 dakika once fatih beyle gorustum

aradigin telefonu soylersen ben de gorusebilirim
  • 0532 617 14 53

normal telefondan uşasmak bazen zor olabiliyor..

cunku telefonları talszi telefon sarjı bitiyor..

unutuyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi consellers -- 17 Eylül 2007; 16:21:03 >
  • quote:

0532 617 14 53

su an aradim ve acmiyor o numarayi.. sanirim numarami taniyor ve acmiyor ya da sen mesaj yazmis olmak icin mesaj yaziyorsun.
  • mesaj yazmak gibi bir takıntım yok..

ama telefonu titresimde..

ve ben odemeli aradıgım halde geri aradı...

benimde makınam var onda
  • quote:

mesaj yazmak gibi bir takıntım yok..

benimde makınam var onda

tamam kusura bakma.. sinirimden satasiyorum saga sola.. denemeye devam ediyim ben.
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_enemy

quote:

mesaj yazmak gibi bir takıntım yok..

benimde makınam var onda

tamam kusura bakma.. sinirimden satasiyorum saga sola.. denemeye devam ediyim ben.

onemli degil...

• @the_enemy:

Telefonlarını açmak, telefonun şarjının bitmesi gibi sorunları var arkadaşım, sabırla devam et, ulaşacaksın...
  • Bu cumartesi arkadaşları uyardım telefonlarınıza cevap vermiyorsunuz diye. Telefonlarında bir sorun var ama info@ozkanelektronik.net adresinden mail atın size geri dönerler. Yer darlığı olduğundan ve bazen han'ın elektriği gittiğinden ulaşmak zor oluyor.Benim xbox friend listemede akşama tekrar söylerim.
  • bende söylemiştim sanırım yogun oldukları zaman fişi çekiyorlar baya boş arıyan oluyor sanırım
  • Fazla yoğunlukdan ve tel sevmemelerınden dolayı olabilir bu tip durumlar..En kesin çözüm yanlarına gitmek bence,benım izmitten kalkıp eminönüne gitmem gibi (:
  • bence çok ayıp bişeyi bunlar bahane bile olamaz ne demek telefon sevmyorlar ,telefonda sorun var falan filansonuçta makineni teslim etmişsin ve adamlara guvenmişsin telefon numaraları yaziyorsa cevap vermek durumundalar arkadaşın yerine koyuyorum da kendimi sinir bozucu bir durum gerçekten kotu olmuş boyle yapmaları
  • quote:

Orjinalden alıntı: arash0

bence çok ayıp bişeyi bunlar bahane bile olamaz ne demek telefon sevmyorlar ,telefonda sorun var falan filansonuçta makineni teslim etmişsin ve adamlara guvenmişsin telefon numaraları yaziyorsa cevap vermek durumundalar arkadaşın yerine koyuyorum da kendimi sinir bozucu bir durum gerçekten kotu olmuş boyle yapmaları

1 saat içinde 40 defa telefon çaldıgına şahit oldum orada.İşleri varsa açmıyorlar.Kimseye kasıtları oldugundan değil.Ya devamlı çaldıracaksın ya da kalkıp yanlarına gideceksin.

• oylede en azından bunu soylemeleri gerekirdi arakadaşa mesela bizim telefon çok meşgul açamıypruz şu adrese mail atsan yada şu benim msn adresim burdan ulaşa bilirsin gibi uyarmaları lazım dı bence.
    quote:

Orjinalden alıntı: myfranco

quote:

Orjinalden alıntı: arash0

bence çok ayıp bişeyi bunlar bahane bile olamaz ne demek telefon sevmyorlar ,telefonda sorun var falan filansonuçta makineni teslim etmişsin ve adamlara guvenmişsin telefon numaraları yaziyorsa cevap vermek durumundalar arkadaşın yerine koyuyorum da kendimi sinir bozucu bir durum gerçekten kotu olmuş boyle yapmaları

1 saat içinde 40 defa telefon çaldıgına şahit oldum orada.İşleri varsa açmıyorlar.Kimseye kasıtları oldugundan değil.Ya devamlı çaldıracaksın ya da kalkıp yanlarına gideceksin.

• adamlar 3 kirmizili makinalarla ugrasmaktan acamıyorlar ki ben ordaykende acmıyorlardi.ama bu işte en iyi de onlar.
  • Ulaşırsın elbette ulaşmamama gibi bir durum sözkonusu olmazda, yapılan iyi bişeyde değil, ama ön yargılı olmamak gerekir han'ın elektrikleri kesikse yapılacak bişey yok tabiki ama şarj bitmesi açık unutmaları vs bence bunlar bahane, reklamın varsa tavsiye ediliyosan açacaksın telefonu nekadar yogunda olsan. arkadaşın olayı benim başıma gelse sinir krizine girer işten fln izin alır gider han'ı basardım şahsen

ayrıca bence madem bu işte en iyiler deniyor, ozaman milleti sinir krizine sokmaya haklarıda yok, adam arasın arasın cevap verilmesin sonrada ? boşver açmasın adamlar işin en iyisi en azından yaparlar makineyi ama arayınca telefonu açmazlar :) böyle bişey yok tabi.. tüketici herzaman haklıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skynex -- 17 Eylül 2007; 19:17:52 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.