Şimdi Ara

Özlem Türeci ve Uğur Şahin bu defa da kanser ve MS aşısı için tarih verdi! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
4
Favori
13.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
123 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağlığın KARANLIK YÜZÜ - Dr. Uğur Yılmaz
    ● Bütün hastaneler kar amaçlı çalışır.
    ● İlaç üzerine kurulu bir sistemdir.
    ● Önce hastalığa göre bir ilaç uyduruluyor.
    ● Ondan sonra bilim adamları devreye giriyor.
    ● Zaten bilim adamları bunlarla direkt ilişki içindedir ve ordan yemlenir.
    ● Bilim adamlarına bunun ne kadar gerekli olduğu, hangi hastalıklarda kullanılacağı konusunda kitaplar, makaleler vs. yazdırılır.
    ● Bu şekilde ilacın uygulaması bilimsel bir temele oturtulmuş olur.
    ● Firmanın en büyük sıkıntısı o ilaca Türkiye'de satış iznini almak.
    ● Bunu birisi verecek. Neticede bir kişiye gelir dayanır bu.
    ● Kısa sürede bu yeni çıkan ilacın bütün piyasayı tuttuğunu görüyorsunuz.

Kaynak :
    Uzman Tabip Araştırmacı Gazeteci Dr. Uğur Yılmaz ilaç da yapılan vurgun ağını anlatıyor 11.04.2016

Kimse sizin kara kaşiniz gözünüz için bu PLANDEMI için aşı üretmiyor. Biraz dünya haline baksanız anlarsınız 7m insan bu sayının düşmesi lazım. Aşı olur gıda olur herifler heryerden saldırıyor. Anlayin artık dünyanın en büyük virüsü ztn bizleriz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• HIV insanlığa adamın birinin bir maymuna tecavüz etmesiyle geçti, aşırı dindar hristiyanlar da Tanrı HIV’ı insanlığı cezalandırmak ve bu iğrençlikleri sormak için gönderdi diyorlar. Senin bir farkın kaldı mı bunlardan şimdi?

HIV hakkında hala bilinmezlikler mevcut. 10 yıl kadar önce bir tedavi geliştirildi HIV kapan kişiler artık o tedaviyle 25 yıl kadar boyunca hiçbir semptom göstermiyorlar. Bu tedavi bulunmadan önce HIV kapanlar 5 yıl yaşayamazdı. Tekrar ediyorum bilim nesillerden nesillere aktarılır. Bu nesil hastalığı hala keşfediyor ve kısa tedaviler veriyor, gelecek nesiller de aşısını bulacaktır.

Çiçek virüsü dünyadan tamamen silindi, kızamık virüsü bitirildi. Madem dünya böyle senin dediğin gibi yönetiliyor, bu virüsleri neden bitirdiler?

Arkadaşlar bilim tek bir otoriteden, merkezden ilerlemiyor. Bilim özgürdür. Şu an sen de girip evinin bodrum katında bilim yapabilirsin, engelleyen bir şey yok. Dünyada binlerce bilim insanı HIV üzerine çalışıyor. Senin dediğine göre hepsi yüce bir otoriteye hizmet ediyor ve hepsinin amacı insanlığa eziyet etmek? Yahu aralarından biri HIV aşısını bulsa hem nobel alır hem paraya para demez. Hem adam kazanır hem insanlık kazanır. Binlerce bilim insanının hiçbirinde gram vicdan yok, gram ego ve başarı hırsı yok bilerek aşıyı bulmuyorlar öyle mi? Bunu gidin kahvehanedeki dayılara anlatın onlar sever...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aberrant Warden -- 16 Haziran 2021; 7:35:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bence almanya kapılarını türkiyeye sonuna kadar açmalı, açmalı ki orayı da lağım çukuruna çevirelim..

• McCarty kullanıcısına yanıt
    sanırım kişisel serveti 8 milyar dolar civarıydı, helal para, birde bizimkilerde bunun 5 katı var ama nerden geldiği belli değil.

• ilaç sektöründe çalışmış biri olarak asla ilaç sektörüne güvenmem.

Bence Yeterli denekleri buldukları ve milletin aşıya alıştıkları için şimdide kanser aşısı için yeterli kobaya sahip olduklarını düşünüyorum...

Bugüne kadar neredeydi kanser aşısı...

• 2023 mu? Hahaha.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biyoloji ve tıp bilmediğimden soruyorum, aydınlatan olursa sevinirim. Kanser benim bildiğim kadarıyla virüs veya bakteriyle oluşmuyor, dna'nın kendi kendine veya bir şekilde hasar alması kansere yol açıyor, nasıl oluyor da buna karşı bir aşı geliştirilebiliyor?

• Usbehci kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız. Hemen her insan ve onun da içinde bulunduğu oluşturduğu toplumlar, yeterli desteği, morali ve güveni aşıladığınız anda potansiyellerini en üst seviyeye çıkarırlar. Çünkü insan denilen bir ırktan bahsediyoruz ve bu ırk Japon, Türk, Alman veya Zambiya'lı fark etmez, zekaya, beceriye ve hünere sahiptir ve iyi işlenirse mucizeler yaratır. Doğru yönetilmek, bilime, yaratıcılığa ve sanata öncelik vermek, özgüven aşılamak yeterlidir. Ama bunu bilen rahip ülkeler her zaman bir başka ülke insanını psikolojik ve moralman ve eğitim olarak eksik kalmasına veya kendine güvenememesini sağlamaya çalışır manipüle eder. Ki ileride kendisinden daha güçlü bir ırkın gelişimine şimdiden engel olsun. Doğanın kanunu budur. Hiç bir rakibin senin kendisini geçmeni istemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: jaws78

Önce üslubunu düzelt diyorum.

Forumdan inanılmaz bir ergen arsız artışı var.

• Bilime söven, aşılara karşı, ve virüsün olmadığına inanan mal kitlesine vermesinler bu ileri teknoloji tıbbi ürünleri. Halk sağlığına zararsınız siz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marshall-Bruce

Biyoloji ve tıp bilmediğimden soruyorum, aydınlatan olursa sevinirim. Kanser benim bildiğim kadarıyla virüs veya bakteriyle oluşmuyor, dna'nın kendi kendine veya bir şekilde hasar alması kansere yol açıyor, nasıl oluyor da buna karşı bir aşı geliştirilebiliyor?

M rna= messenger rna

Zaten 15 sene önce mrna aşı teknolojisi kansere karşı araştırılmaya başlandı.

Kanser dediğimiz şey hepimizde her an oluyor. Hücreler yanlış bölünüyor. Bağşıklık sistemi bunları yok ediyor. Ne zaman ki yaşlandın bağşıklık kötü kanser yayılım gösterebiliyor. Katılım ve stress 2 ana faktör. Tai yaşam tarzı ve beslenme de önemli.

Mrna ile immun sistemi kanserli hücre tiplerine karşı aşılarlarsa bu iş çözülür.

Normal aşılar içinde virüsün inaktif hale geldiği aşılar veya virüsün spike proteini içerir.

Kanser virüs değildir o yüzden bu teknik işe yaramaz.

Ama mrna ile aids aşısı bile mümkün.

• gorkem0707 kullanıcısına yanıt
    Hala mı şu saçmalık ya. 7 milyar insan sayısını azaltmak hiçbir dev şirketin hoşuna gitmez, özellikle de ürün satabileceği potansiyel müşteri sayısının azalması hiç mi hiç hoşuna gitmez.

Üstelik madem PLANDEMİ diyen arkadaşlara göre bu olay büyük bir plan, o zaman neden ölüm sayısını yüksek tutacak bir virüs yaymamışlar? Neden ölüm sayıları bu kadar düşük kaldı? 7 milyar insanda 100 milyon insan bile öldüremedi bu virüs, bu muydu DEV PLAN?!

• Ben kendilerine minnettarım hatta Almanya'da Biontech firmasına hem teşekkür hem hastalık bilgi ve paylaşım amaçlı mail attığımda dönüşte yaptılar.

İşlerini iyi yapan ve insanlık için bir şey yapanlar insanlar.

İyi ki varlar ekip olarak.

• Hadi Insallah Allahim bu dogru olsun, babami henuz 53 yasinda rahmetli oldu, 7 ayda adam eridi bitti resmen. Allah kimseye vermesin amin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kıymetli kardeşlerim , bilime güvenin.Kanserin aşı ile önlenebilmesi mümkün.Bu konuda çalışmalar yıllardır yapılıyor.

• Basligi görünce elbet bir gün yazacak haberde diye düşündüm açıkçası :)
    Bilime olan inancım sonsuz ve bir saglikciyim ama aşı ile bu işin olabilecegine inanmıyorum şahsen belki bir iki kanser türü için oda belki. Bilemedim...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Starforces S kullanıcısına yanıt

o aşıyı bulurlarsa ödül falan almak ne demek, Nobel yerine onların isimleri en büyük ödül olarak verilmeye başlanır.

• Aberrant Warden kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    Bilim özgürdür.

Hiç güleceğim yoktu :)

Masallar dünyasından haberler.. Bilim tartışmak demektir, tek görüşün dayatılması demek değildir. Bilimin özgür olmadığını zaten www.ae911truth.org sitesindeki binlerce mimar&mühendis yıllardır haykırıyor ama ana akım medyadaki sansür yüzünden seslerini duyuramıyorlar.

Bilim özgür falan değil. Bilim zenginlerin elinde daha da çok para kazanma, insanları sömürme ve kontrol aracı haline geldi. Irak'ta kitle imha silahları var diyip Irak'ta 1.5 milyonunun ölümüne sebep olmak kadar dünya bilimsel. Kitle imha silahı yok raporu veren BM raportörünün evinin uzağında ölü bulunması kadar bilimsel.

En basiti bugün milyar dolarlar kazandıran kolesterol ilaçlarına ya da mide asidi ilaçlarına bakın.

İlaç firmaları istedikleri klinik çalışmayı yayınlar, işene gelmeyenleri yayınlamaz.

HIV demişsin, HIV ve AIDS ile ilgili kaç tane karşıt görüş dinledin?

Bir tarafın sesini kısıp sadece ilaç lobisinin desteklediği sözde bilimcilerin medyada yer almasını bilim sananlarla daha bakalım nereye gideceğiz.

• Ginga Bishounen kullanıcısına yanıt

çare sensin. günlük tutuyor musun? bir de forumda sinirleniyor musun? sinirlenince migren geliyorum diyor mu? bence sizin işiniz zor. migrene çare yok ama mücadele her ülkede var.

dur kızdırayım seni bakayım migrenin çıkacak mı? bence size çözüm beynin değişimi olabilir? ama değişimden önce hafızayı bir yere aktarmak lazım. migrenin çıkınca haber ver Özlem Türeci ve Uğur Şahin bu defa da kanser ve MS aşısı için tarih verdi! 

• quote:

Orijinalden alıntı: Sawasson

Türkiyede başlamıştı aşı çalışmalarına, son durum nedir

Yerli aşı FAZ 3 aşamasında. Yerli Covid-19 aşısı için FAZ 3 aşamasına katılacak gönüllü aranıyor. Gönüllü olarak katılmak isteyenler e-Nabız üzerinden "Gönüllü Ol" tuşuna tıklayıp katılabilir.

"Ülen ben kobay mıyım, deneme tahtası mıyım FAZ çalışmasına katılayım?" diyen varsa; yurtdışından gelen FAZ çalışmaları tamamlanmamış aşıları bir çok kişiye burada gönüllülere yaparak FAZ çalışmalarını tamamladılar.

Gavurun ürettiği aşıya kobay olacağımıza bizim hekimlerimizin ürettiği aşıya gönüllü olmak daha iyi değil mi? Ne demiş ATATÜRK; "Beni Türk hekimlerine emanet ediniz."

Özlem Türeci ve Uğur Şahin bu defa da kanser ve MS aşısı için tarih verdi!

Konu ile ilgili NTV haber için aşağıdaki linke tıklayın.

Yerli aşıda Faz-3 gönüllü başvuruları e-Nabız üzerinden başladı

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.