Bildirim
Özlü sözler Topici (25. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
"Dünya, uzay, gezegenler, yüzmilyarlarca galaksi, bu koca evren ve bu büyük denklem, hepsi bir bebeğin rahat bir şekilde gaz çıkarması için varlar, bundan daha fazlası değil." Öner Dunay
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
up -
Bırak da uzun, uzun, uzun zaman içime çekeyim saçlarının kokusunu, bir kaynağın sularına yüzünü daldıran bir susuz adam gibi yüzümü daldırayım içlerine, kokulu bir mendil gibi elimle sallayayım onları, sallayayım da anılar silkelensin havada.
"Bana baktın gözlerinle ıssız ufka dek. Anılardan yıkanmış gözlerinle, bana baktın saf unutuş olan gözlerinle. Bana baktın üzerinden belleğin, başıboş nakaratlar üzerinden, solmuş güller üzerinden…"
"Bir kıvrımıdır giysinin bana yaşamaktan kalan, başka şeyin yeri olmadı seni buluyorum en sonunda ben…" -
İster iyi ister kötü olsun, herkesin zehir içtiği yere devlet denir.
Friedrich Nietzche
Tarih okumuş herhangi birinin gözünde itaatsizlik, insana özgü bir erdemdir. İlerleme itaatsizlik sayesinde, itaatsizlik ve isyan sayesinde gerçekleştirilir.
Oscar Wilde -
Tanrı kadınları erkekleri evcilleştirmek için yarattı. Voltaire
Gelmeyeceğini bile bile beklemek saflık değil aşktır. Nazım Hikmet
Dost acı söyleyen değil acıyı tatlı söyleyebilendir. Mevlana
Erkek hoşlandıktan sonra tanır kadın tanıdıkça hoşlanır. W. Godlam
Yap gitsin! İnsan en çok hatalarından ders çıkartır. Al Pacino
Affetmek geçmişi değiştirmez ama geleceğin önünü açar. Paul Boese
Şikâyet ettiğiniz yaşam belki de başkasının hayalidir. Tolstoy
Hayatınızın kalitesini hayatınızdaki insanların kalitesi belirler. J. Brown
Boşuna yağıyor yağmur birlikte ıslanmayacağız ki. Aziz Nesin -
Up
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X