Şimdi Ara

Özlüyoruz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ViaEA

quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Man in the Suit

Hagi > Alex > Sneijder

Sneijder Alex'te büyük futbolcudur.. Alex avrupa maçlarında ne yapmış? Sneijser alatın ayakkabıya aday olmuş adam.. Ajaz, Real, İnter, Galatasaray gibi takımlarda oynayan oyuncu ile Parma'da bile tutunamamış bir oyuncuyu bir tutmak ve hatta daha iyi göstermek olacak iş değil bence..

Oynanan takımla büyük oyunculuğun ne alakası var? O zaman Victor Valdes > Muslera, Oblak ve dahası...

Çok alakası var.. adam o takımlarda yıldız oyuncusu idi.. altın ayakkabıya adaydı.. 130 defa hollanda milli takımında oynadı.. Sneijder gibi bir dünya yıldızını orta karar takımların yıldızlarıyla karıştırmayın..

Real Madrid'de hiç bir zaman yıldız oyuncu olamadı. Inter'de sadece 1 sezon yıldızdı.

sizin bahsettiğiniz oyuncu parmada hiç bir şey olamadı..

Oynanan takımla yıldızlık seviyesinin hiç bir alakası yok. Mesela Sneijder dünya çapında asla RvP kadar etki yaratamadı. Ama RvP'den daha çok kupa gördü.

Yılın kadrosuna girmek efsane yapıyorsa Rüştü de zamanında yılın kadrosuna girdi. O zaman o da dünya futbol efsanesi :) (2002 UEFA Yılın Takımı)

o senin görüşün..

• Üşüyoruz reis.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Hagi > Alex > Sneijder

Sneijder Alex'te büyük futbolcudur.. Alex avrupa maçlarında ne yapmış? Sneijser alatın ayakkabıya aday olmuş adam.. Ajaz, Real, İnter, Galatasaray gibi takımlarda oynayan oyuncu ile Parma'da bile tutunamamış bir oyuncuyu bir tutmak ve hatta daha iyi göstermek olacak iş değil bence..

Kariyer olarak kıyaslamadım ülkede ne iş yaptıklarını kıyasladım.
  • quote:

quote:

quote:

Hagi > Alex > Sneijder

Kariyer olarak kıyaslamadım ülkede ne iş yaptıklarını kıyasladım.

Türkiye'de kendi takımlarına katkı kısmında belki alex kısmen önde olabilir.. ligde başarılı olmuş gibi gözükebilir. Avrupada ne yapmış? günümüz futbolundan uzak durarak oynayan 10 numara.. Kendi oynamak isteyince oynuyor.. Sneijder takım oyunun 10 numarası takımı oynatan 10 numara.. Senijder'in sanssızlığı terimden sonra asla iyi kadro ve hoca bulamadı. gecen seneki Galatasaray sneijder ve yarımda Bruma demekti. 1.5 oyuncu ile gecen seneki durumu elde ettik.. onların yanında 2 oyuncu daha olsa şampiyon bile olurduk.. rakipler neredeyse komple 11 uyumlu oyuncu ile oynuyor.. bizde her hafta sistem değişimi her hafta oyuncu değişimi.. Yasin gibi bir adam galatasaray'ın kanatlarında oynuyor senelerdir.. Bir arada aydın yılmaz vardı.. şimdi hiç bir takım almıyor genc aydını.. arada bir gol atar imzasını yenilerdi..

• Beyler konu Alex mi büyük Sneijder mi büyük konusu değil. Konu sahada kendini 10 numara sayan, önünde boşta iki kişi varken topu taca atma başarısı gösteren bir adam. Sneijder 1 sene daha sözleşme sahibiydi. Adam giderken bu sözleşmeden kalan parayı alabilme imkanına sahipken almadan gitti. Bu bile saygıyı hakkettirecek bir davranış. Diğer husus ise 1 yıl sonra sözleşmesi bitecek olan bir adama 8 milyon para sayıp, üstüne Sneijder'ın yıllık parasını verdik. O mevki eksik değilken neden böyle bir adım atıldı? Sadece haftada bir adet maç oynuyoruz. Ziraat denen kupayı saymayın Sneijder 1 sene daha katkı veremez miydi?

Sneijder misyonunu filan doldurmadı bu takımda. Daha hala çok şey katabilirdi. Bu adam bir profesyonel. Aldığı 5 10 kiloyu vermesi bir ay. Kendini fit hale her zaman sokabilecek bir oyuncuyken gittik medyanın kilolu goygoyuna yitirdik adamı.

Bugün Sneijder olsaydı hem derbilerde, hem bu saçma sapan puan kaybı yaşadığımız maçlarda kesinlikle daha farklı oyun sergilerdik. Gole kadar kaleye şut vuramadık. Ön taraftaki Arap bozuntusu her topun içine etti.

• Hak ettik biz hak ettik

sneijdere laf atanların yüzüne cevabı yapıştırmadık diye bu sözde 10 numara çöpelhandayı hak ettik

BİR SÜRPRİZ OLSA DA DEVRE ARASI GELSE YİNE AH AH
  • Sneijder hayranı, delisi ve hatta aşığı olan biri olarak buradaki görevini tamamladı. Eğer yapabilecek olsaydı Nice ile de yapardı. Yapamadı.

Benim takımımda görmek isteyeceğim 2 kişiden biriydi kendisi gördüm. Zlatan gelmez o yüzden o iş yaş. Daha da bu takıma kim gelmiş kim gitmiş zerre üzülmem.

Sneijder bu kadardı. Sneijder olsaydı kabul edelim ilk maçlardaki tempoyu rüyanızda bile göremezdiniz çünkü sistem onun hızına göre olmak zorunda.

Özlüyorum ama Drogba gibi fazla kalıp kendinden soğutmaya başlamadan gitmesi iyi oldu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki

Sneijder hayranı, delisi ve hatta aşığı olan biri olarak buradaki görevini tamamladı. Eğer yapabilecek olsaydı Nice ile de yapardı. Yapamadı.

Benim takımımda görmek isteyeceğim 2 kişiden biriydi kendisi gördüm. Zlatan gelmez o yüzden o iş yaş. Daha da bu takıma kim gelmiş kim gitmiş zerre üzülmem.

Sneijder bu kadardı. Sneijder olsaydı kabul edelim ilk maçlardaki tempoyu rüyanızda bile göremezdiniz çünkü sistem onun hızına göre olmak zorunda.

Özlüyorum ama Drogba gibi fazla kalıp kendinden soğutmaya başlamadan gitmesi iyi oldu.

Hiç kusura bakmayın Sneijder'ın misyonu doldu lafı dilinize pelesenk olmuş. Daha hala Galatasaray için Sneijder bir ihtiyaç. Galatasaray'ın tempolu filan oynadığı yok ne yazık ki. Sadece deli gibi topa basıp, bal yapmayan arı misaliydik.

Geçen sene 15 asist yapmış bir oyuncudan söz ediyoruz ki, o 15 asistte kadroda bulunan oyuncular, yani genel ilk 11 şöyle ;

Muslera - Sabri - Hakan Balta - Chedjou - Carole - Selçuk - Yasin - Bruma - Sneijder - Tolga - Podolski

Bugün ise sürekli sakatlık rotasyonu, kart cezalıları ve diziliş değişimleri nedeni ile kadro değişiyor ama genel olarak ;

Muslera - Mariano - Denayer - Maicon - Latov - Fernando - Ndiaye - Tolga - Belhanda - Feghouli - Gomis

Sadece Muslera ve Tolga dışında 11 direk değişmiş. Önceki seneye bakarak kadro kalitesi özellikle defans bölgesi müthiş bir kaliteli değişimi yaşamış. Yine Selçuk yerine Fernando gibi ligin üstünde bir ön libero gelmiş ki geçen sene en çok sıkıntı çekilen bölgeydi Melo'dan sonra. Sneijder geri gelip o bölgeden oyun kurmaya çalışıyordu. Kısaca Bruma ve Podolski dışında kadro kalitesi bir hayli artmış. Bruma'nın eksikliği hala söz konusu ama Gomis Podolski açığını gayet iyi kapadı, hatta daha iyi performans sergiliyor denebilir.

Durumu bu açıdan değerlendirirsek Belhanda hamlesi tamamı ile gereksiz oldu. Çünkü Belhanda maliyetli bir oyuncuydu. Bu maliyet ile Belhanda yerine ekstra alanlara transfer yapılabilirdi, misal sol bek, misal gelecek için veya yedekten katkı yapabilecek oyuncu gibi. Hemde elimizde Belhanda'nın daha hırslı, sorumluluk alabilen, karar verme mekanizması çok üst düzey bir oyuncuyu elde tutacak, ek külfet olmayacaktı.

Nice'ın bulunduğu Fransa ligi ile aramızda dünya uçurum var. Biz kendimizi dev aynamızda görüyoruz ama ligimiz Arap liglerinden hallice.

Dünya starı bir oyuncuyu sıradanlaştırmak ancak bize yakışırdı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.