Şimdi Ara

OZONE STRIKE PRO CHERRY MX RED SWITCH MEKANIK KLAVYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Elazığ İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Ekipman Türü #Klavye
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 OZONE STRIKE PRO CHERRY MX RED SWITCH MEKANIK KLAVYE
    Klavyeyi bir süredir kendim kullanıyorum, 1ms tepki süresi üzerinde bulunan kulaklık mikrofon usb girişleri sessiz mekaniği vs. gayet memnundum. Yeni bir klavye geldiği için satıyorum. Tek kusuru resimde göreceğiniz gibi birkaç tuşunun temizlendikten sonra kurutulması aşamasında içe doğru bükülmesi ve bunu düzeltmeye çalışırken olan ufak kırıklardır.(Resimdeki tuşlara bakın lütfen.) Kesinlikle kullanıma engel bir durumu yoktur, hatta dışarıdan pek belli olmuyor ben bilinsin istediğim için özellikle fotoğrafını çektim. Dileyene WhatsApptan videosunu da atarım. Kutusu ile beraber verilecektir.

Not:Dükkanımdaki tüm ürünlerim ihtiyaçlarım dahilinde takasa açıktır. Lütfen her türlü teklifiniz için pm atınız.
    OZONE STRIKE PRO  CHERRY MX RED SWITCH MEKANIK KLAVYE OZONE STRIKE PRO  CHERRY MX RED SWITCH MEKANIK KLAVYE OZONE STRIKE PRO  CHERRY MX RED SWITCH MEKANIK KLAVYE OZONE STRIKE PRO  CHERRY MX RED SWITCH MEKANIK KLAVYE OZONE STRIKE PRO  CHERRY MX RED SWITCH MEKANIK KLAVYE OZONE STRIKE PRO  CHERRY MX RED SWITCH MEKANIK KLAVYE OZONE STRIKE PRO  CHERRY MX RED SWITCH MEKANIK KLAVYE OZONE STRIKE PRO  CHERRY MX RED SWITCH MEKANIK KLAVYE
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Elazığ Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    STEELSERIES APEX 7 TR RED SWITCH
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.