Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 OZONE STRIKE PRO CHERRY MX RED SWITCH MEKANIK KLAVYE Satın Al 11 Haziran 2020 03:48 1 1 OZONE STRIKE PRO CHERRY MX RED SWITCH MEKANIK KLAVYE Klavyeyi bir süredir kendim kullanıyorum, 1ms tepki süresi üzerinde bulunan kulaklık mikrofon usb girişleri sessiz mekaniği vs. gayet memnundum. Yeni bir klavye geldiği için satıyorum. Tek kusuru resimde göreceğiniz gibi birkaç tuşunun temizlendikten sonra kurutulması aşamasında içe doğru bükülmesi ve bunu düzeltmeye çalışırken olan ufak kırıklardır.(Resimdeki tuşlara bakın lütfen.) Kesinlikle kullanıma engel bir durumu yoktur, hatta dışarıdan pek belli olmuyor ben bilinsin istediğim için özellikle fotoğrafını çektim. Dileyene WhatsApptan videosunu da atarım. Kutusu ile beraber verilecektir. Not:Dükkanımdaki tüm ürünlerim ihtiyaçlarım dahilinde takasa açıktır. Lütfen her türlü teklifiniz için pm atınız. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Elazığ Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ÇEŞİTLİ MOUSELAR, AJAZZ AJ159, LOGITECH G600, CORSAIR KATAR PRO, CM MM720, MIONIX CASTOR... Yiğit Bölükbaşı tarafından dolandırıldım ALINIK İKİ KOL SERİES S (İstanbul İçi) Satılık/Takaslık MM710