ÖZSÜT Pastaları (Tadım Notlarım ve Fotoğraflar) (22. sayfa)
-
-
Havalar da soğumuşken sıcak çikolatası iyi gider
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
eski tadı ve kalitesi var mı hocam?
-
Benim de en çok merak ettiğim konu bu. Don lastiğinin bile kalitesinin düştüğü ülkemizde pastanın kalitesinin düşmemesi ihtimalini düşünemiyorum bile
-
Eskiden çeşit bile daha fazlaydı.
Çeşit azaldı.
Şubeden şubeye ciddi kalite fark ediyordu eskiden.
Beklemiş olanlar vardı yerken keyif vermiyordu, taze denk gelirse yemeye doyum olmuyordu.
Şimdi fazla şubede kalmadı.
Eskiye nazaran kek oranı biraz arttı gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hatırlıyor musunuz hocam.
Eskiden Karaorman kestane vardı.
En efsanesi oydu.Dehşet ötesi bir tadı vardı.
Benim için pastanın şahı oydu.
Gerçekten üst seviyeydi.Şu an yok.
Şimdi genel olarak piyasada San Sebastian cheesecake diye birşey tutturdular.
Bolca çikolata sosu yiyorlar.
-
Tabi ki
Efsaneydi,
Şimdi çoğu pastayı 2 gün önceden sipariş vermek gerekiyor
Hazırda olmuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X