Şimdi Ara

OZU PİLOTAJ SORULARI ALAYIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
3
Favori
2.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Okulumuzun bir tane Boeing 737 simülatörü var dersleri alırken orada da eğitim var sanırım ama aşırı önemli değil ilk zamanlarda son yıl önemli son yıl zaten bizi mülakatlara güzelce hazırlıyorlar bilgisine sahibim üst sınıflardan aldığım kadarıyla. Simülatörü kullanmak ücretsiz öyle zırt pırt değil tabi ama görevlileren rica ederseniz uygun zamanlarda kullanabiliyorsunuz
  • Halaskar_ H kullanıcısına yanıt
    Evet gerçekten yüksek birkaç akrabam THY de ve Atlasjette(batmadan önce) çalışıyordu. Birisi kaptan pilot 50-60 arası bir şey alıyor tabii fazla mesaisi Şusu busu da var. Atlasjette olan ona nazaran yaklaşık 10 bin daha az alıyordu. Maaşlar bir hayli Yüksek yalnız üstte de bahsedilmiş pilotluk futbolculuk gibi düzenli kontrollerden geçiyorlar lisans iptali olursa sağlıktan geçemezlerse geçmiş olsun. O yüzden birçok pilot maaşlarını ikinci bir İş yatırımına veya pasif gelir sağlayacak bir yere yatırıyor. Hatta inanması güç ama bu kişilerin maaş yetmediği için sitem ettiğine birçok kez şahit oldum Maaş ne kadar yüksekse hedefler de yükseliyor haliyle yetmeyebiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pilotless kullanıcısına yanıt
    Hocam aldığınız eğitimin de farkı oluyor illa ki mesela bizim okulun THY ve pegasusla iyi niyet anlaşması var mezun olduktan sonrası için ve bu bölümü istiyorsam istersem 1. olayım yani en iyi ve bana en uygun yer burası diye yine buraya gelirdim
  • Anladım hocam haklısınız Eskişehir pilotaj ve sizin okul bu pilotaj fakültelerinin başını çekiyor zaten. Bu okullardan mezun olanlar her yerde birbirini kolluyor diye duymuştum. Çok güzel bir okulda çok güzel bir bölümde Hayalimi yaşıyorsunuz. Yolunuz açık olsun :)

• Pilotless kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam . İnşallah siz de istediğiniz yerde istediğiniz şeyleri yapıyor olursunuz :))
  • brom benim pilotajla ilgili merak ettiğim konu Kanada 500.000 TL olayı:)
    sen şimdi mezun olduktan sonra artık cv doldurmaya hazır bir pilot adayı mısın yoksa daha tamamlaman gerken eğitimler okul harici ödemen gereken harçlar paralar var mı binli liralardan bahsetmiyorum tabi on bin liraları aşan paralar dediğim..yoksa benim sandığım durum dışarıda pilotaj eğitimi alırsak bize patlayacak tutar mıydı şimdiden teşekkürler bir de şu sorum olacaktı okulun ücreti hakkında bir bilgin mevcut mu 60.000 gibi bir sıralamayla yanlış hatırlamıyosam ücretli sıralaması 200.000 olan bir yere tercih vermek akıl karı mıdır değil midir herkes salak diyecek bana tabii ama merak konusu olan şey 200.000deki adamla 2200deki seni ayıran zeka haricinde bir şey var mı şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13trance -- 10 Mayıs 2020; 20:28:27 >
  • 13trance kullanıcısına yanıt
    Hocam kanada olayını tam bilmiyorum ama mezun olduktan sonra ödemen gereken yüksek meblağ olarak uçuracağın uçağın tip eğitimi var mesela a320 uçuracaksın onun ücreti 30 bin dolar falan ama tabi şirket maaşından kesebiliyor onu tek seferde ödemek zorunda değilsin yani 40.000 e girip gelen de var çok bir fark yok dediğin gibi onlarla aynı konumdayız okulun ücreti de 60.000 tlye yakın bir ücret yıllık olarak bir de ayrıca 3 taksit halinde ödenen 54000 euro var o uçuş ücreti
  • Pisagorabi P kullanıcısına yanıt
    Göz çizdirmek hem devlet hem özelde sorun olmuyor değil mi? Ah şu astigmat... Miyop 0,25 e 0,50 astigmat ise 1.25 e 1.75

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gözlügum var 1.5 ve 2 numara miyop biraz da astigmat diye lisede hava askeriyeye almamislardi pilotajda cizdirmenin olmasi iyimis hep hayalimdi pilot olmak umarım puanım yeter

• O derecelerin problem olacağını sanmıyorum . Ama yine de bir araştırın derim . Ben hazırlıktayken bir arkdaş vardı çizdirmişti olmuyor diye biliyorum
  • Hocam hangi netler ile girdiği yazma şansın var mı? + Hazırlık okuduysan ingilizce eğitimleri tatmin edici mi?

• Megumin kullanıcısına yanıt
    Hocam tyt 100 ayt 77,5
    Hazırlık da okudum bence bir şeyler almak isteyen biri için verimli ben biraz tembellik ettim kendime çok şey katamadan geçtim yine öğrendim biraz tabi ama pilot olmak için yeterli değil şu anda maalesef ama dediğim gibi bu benden kaynaklanan bir problemdi bence
    Geliyorum hocam yanınıza alın beni kanatlarınızın altına uçalım birlikte.
  • Megumin kullanıcısına yanıt
    Gelin hocam bekliyorum :)
    https://forum.donanimhaber.com/dis-hekimligi-2018-girisliler--134742482-6#135139405

2018de diş kazanmışsın?
  • Lordemircann L kullanıcısına yanıt
    keşdlclwelfpewkfmcld lordum yavaş

O ayt ne hocam ya :( obp nizide söyler misiniz ?

• THY akademiye bakış açınız nasıl,okul gezisiyle orayı ziyaret etme imkanı bulmuştum ve oradaki hocalara sorduğumuzda üniversiteyi okuyup uçuş eğitimi almanın daha avantajlı olduğunu söylemişti.

Merhaba, burslu pilotaj okuyan bulmak çok zor eğer cevaplarsanız çok sevinirim. Uzun süredir pilotaj istiyorum. Eskişehire gitmek istemediğim için de hedefim şuan Özyeğin yada bu sene pilotaj bölümü açan Bahçeşehir. Maalesef fiyatlar çok yüksek ve sadece %100 burs var. Şunu merak etmiştim uçuş okulu ücreti ve okul ücreti ayrıymış galiba. Yani Ayjet’e ve Özyeğin’e ödenen ücretler varmış. Burs alınca ikisini de karşılıyor mu? Okula ödediğiniz bir eğitim ücreti var mı? Teşekkürler.

• tommeraas T kullanıcısına yanıt
    Burslu girersen ikisi de karsilaniyor hocam

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.