Şimdi Ara

OZU PİLOTAJ SORULARI ALAYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
3
Favori
2.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merak edenler varsa sorabilir çok zor bilgi bulunan bir bölüm olduğu için yardımcı olmaya çalışırım

• Pisagorabi P kullanıcısına yanıt
    Cidden çok zor. Göz ile ilgili bütün detayları alabilir miyim acaba? Ve kaç sıralamayla hangi yıl yerleştiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam göz çizdirmek sorun oluyor mu mülakatlar nasıl boy kilo endeksi hakkında bilgilendirebilir misiniz teşekkürler

• Maaşlar gerçekten bahsedildiği kadar yüksek mi?

• 2018 de yerleştim ben 2200 sıralamayla . Göz için şunu söyleyebilirim askeriye kadar kesin sınırlar kesinlikle yok bildiğim kadarıyla miyop ve hipermetrop için baya bir tolerans var astigmat için de belli ölçüde var diye biliyorum ama yanlış yönlendirmek de istemem sınavdan sonra yazmayı düşünürseniz tercih döneminden önce zaten sağlık raporunuzu alıyorsunuz bir problem yoksa tercih ederisniz ben öyle yapmıştım. Ayrıca çizdirirseniz de problem olmuyor .
  • Muhammed0123 M kullanıcısına yanıt
    Hocam göz çizdirmek problem olmuyor . Mülakat yok bizde almanız gereken bir sağlık raporu var kapsamlı bir rapor shgm nin yetki verdiği hastanelerden . Boy kilo için şirketlerin sınırlamaları oluyor işe girerken ama üniversiteye girerken benim girdiğim yıl sadece eskişehirde vardı özellerin hiç birinde bir kısıtlama yoktu göz atın yine de bir okulların sitelerinden
  • Halaskar_ H kullanıcısına yanıt
    Hocam biz de yüksek diye biliyoruz ama bakalım :) korona vurabilir havacılığı ciddi anlamda işe girerkenki rekabetten dolayı bir problem yaşamazsak maaşların tatmin edici seviyede olduğu söyleniyor hatta mesela thy de 4 maaş da ikramiye var yılda emirates , qatar vs çok fazla zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kpss ve dgs online soru çöz
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yerleştikten sonra sağlık raporu almada falan sıkıntı çıkarsa o yılın boşa gidiyor gibi bir şey duymuştum ama doğru mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okulunuzun kendi pisti var mı ve ayrıca uçuş yakıtı için para ödüyor musunuz ve herhangi bir burs alıyor musun ?
  • Özü de ortam nasıl hocam. Kampüs otopark kişilerin sosyal statüsü vs. Üniversite hakkında gözlemlerinizi paylaşabilir misiniz?
  • Mchunchu kullanıcısına yanıt
    Okulun kendi pisti yok ayjetle çalışıyor okulumuz 2-3 farklı yerde alabiliyoruz uygulamalı dersleri istanbul,bursa,balıkesir gibi yakıt için ücret ödeme durumu kesinlikle yok . Belli bir miktar burs da alıyorum yol,yemek,nakit adı altında
  • Hocam ortam iyi genel olarak . Kampüs canlı sürekli eğer böyle bir talebiniz varsa . Otopark meselesi bu sene bizim için bir problem oldu normalde ücretsizdi ikinci dönem dönemlik 300 tl yapıldı ben ve bir çok kişi protesto edip ödemedi ücreti zaten uygulamaya geçildikten kısa bir süre sonra korona olayından dolayı okul kapandı . Kişilerin sosyal statüsü de açıkçası ortalamanın üstünde maddi olarak okul ücretleri gayet yüksek zaten ama pek problem yaşamazsınız diye düşünüyorum özellikle ilk 5k da falan girerseniz zaten iyi bir nakit bursu aldığınız için sıkıntı olmuyor.
  • 1-Hocam o youtubeda gördüğümüz öğrencilerin yaptığı ücretsiz çay evi hala aktif mi 2-öğrenci profili nasıl ?
    3- japon Hamza izliyordum cafe Nero tiki falan dedi ne alaka o kampusteki kahve neden tiki oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC9BDA34A -- 10 Mayıs 2020; 17:33:37 >
  • hocam okuması çok masraflı mı ve göz tembelliği sorun çıkarır mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Claudy -- 10 Mayıs 2020; 19:14:12 >
  • Pisagorabi P kullanıcısına yanıt
    Hocam peki mezun olan öğrencilerin simülasyonda pratik yapması gerekiyor diye biliyorum ve bu simülatörün fiyatı çok yüksek deniliyor. Doğruluk payı var mı?

• Hocam 2200 sıralama eder mi o bölüm malum uçuş okulları pahalı olduğu için özeller çok az öğrenci alıyor sıralamalar yüksek ama bi Girne üniden mezun olan 15 K sıralama sizinle aynı maaşı alacak hemen hemen aynı şirkette uçarsa bir farkınız kalmayacak tek farkı üniversite yani bu durumdan hiç rahatsız olmuyor musunuz

• Pilotless kullanıcısına yanıt
    girne üniversitesi ücretli değil mi?

burssuz okursan lisans ücretleri dahil her şeyi toplarsan tip eğitimini aldıktan sonra işe girmek sana 300-400k ya patlar

• 1- Hocam çay evi aktif ama pek işlevsel bir şey olduğu söylenemez yani güzel bir şey kesinlikle ama toplasan 2-3 kere uğramışımdır
    2-öğrenci profili çok absürt değil sosyal statü olarak ortalama üstü ama aşırı da absürt değil yani
    3- evet bir cafe nero muhabbeti var okulda genel onlar genelde orada takılıp dersleri falan çok filemeyen bir kesim gibi hepsi değil tabi ama tiki kısım orada takılıyor demek istemiştir
  • cheers darlin kullanıcısına yanıt
    Girne’de iki okul bulunmakta Girne Amerikan Üniversitesi ve Girne üniversitesi İkisinin de tam burslu kontenjanı mevcut yökatlastan araştırabilirsiniz

• Hocam çok masraflı değil yani tabi ki mesela devlet yemkhanesinde yemek 2-3 lirayken bizde 14-15 lira ama çok daha çeşitli ve kaliteli yemekler ve okul zaten ilk 10k da girdiyseniz size yemek parası bile veriyor yurt ücretsiz ilk 10k için yurtta kalmak istemeyene yol parası veriyor ben yurtta kalmıyorum mesela yol parası alıyorum ayrıca nakit bursu da var okulda kısmi zamanlı çalışma imkanınız da var saatlik 12-13 lira civarı aylık 60 saate kadar çalışabiliyorsunuz yani eğer ilk 10k da girdiyseniz kendinize çok çok yetersiniz birikim bile yaparsınız . Göz tembelliği konusuna gelirsek de ben çok problem olacağını düşünmüyorum açıkçası ama yanlış yönlendrimek de istemem iyi bir sıralama yaparsanız raporu alırsınız ona göre tercih yaparsınız
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.