Şimdi Ara

Ozür dilerim ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar çok çok özür dileyerek bu topic i açıyorum.Size çok gereksiz gelebilir (ki bence de ole ama merak) ama genede sorucam.Seal of star,seal of moon ve seal of sun diye üç ozellik var oyunda.Benim merak ettiğim bu osellikli silahların dıstan gorunumu.Seal of star ı biliyorum silah mor mor yanıyo peki ya diğerleri ? Seal of sun ve seal of moon da aynı sekilde mi gosukuyo yoksa farklı mı çok merak ediyorum

Ayrıca sunu da ekliyim bi soru daha bazı kalkan ve silahklar parkıyor yani bole userinden çizgiler geçiyo be neden oluy ? Bildiğim kadarıyla kalkan da block fazla olunca parlıyo (yanlıssa duzeltin lutfen) peki ya silahta?

Şimdiden tesekkurler...

• SOM ve SOSUN daha parlaktır ayriyetten gördüğün sield lar da +3 olmalı.

+3 te beyaz bi ışıkla parlar
    +5 te mor
    +8 sarı

Fakat bu artılı silahlar arka arkaya farklı renklerle de parlıyo olabilir tam emin değilim
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Jackal

SOM ve SOSUN daha parlaktır ayriyetten gördüğün sield lar da +3 olmalı.

+5 te mor
    +8 sarı

Fakat bu artılı silahlar arka arkaya farklı renklerle de parlıyo olabilir tam emin değilim

kucuk bi duzeltme

+3 de beyaz
    +5 de mor
    +7 de sarı
    +9 da yeşilimsi mavimsi değişik bişey(tam bende bilmiorm)
    +11 de »böyle«

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IoI -- 11 Eylül 2006; 10:38:43 >
  • +9 da elektirikli gibi oluyo açık mawi gibi bişi greece serwerın da german learder bunu stalda gösterdi sewerda tek manyak karizmatik bi bow
  • peki bunları nerden alabiliris(yani sos elixir gibi bişe varmı) yoksa silahın orjinalimi sos som fln oluyo
  • evt silahın kendisi sos olacak sos elixir diye bişey yok keşke olsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Jackal

SOM ve SOSUN daha parlaktır ayriyetten gördüğün sield lar da +3 olmalı.

+5 te mor
    +8 sarı

+8 olayına kafam takıldı da tam sarı parlamıyor dikkat ettiysen biraz baska renkler de var (GOOKKUSAGININ TUM RENKLERİİ yippie !)
  • BUNA KAFA YORMAYA DEYMEZ ABi DEİSİK 10 CESIT RENK WAR ORDA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.