quote:Orijinalden alıntı: gurkan19 Eee yani soylediklerin benim soylediklerimi curutuyor mu Daha nasil aciklayayim Soyluyorum iste bir suru danismani vardi maasli cok da iyi maas aliyordu bir donem futbolculara verilen para kadar para verildi bu manejerlere diyorum Adam bize verdigi parasini faiziyle aldi hem de galatasarayi borca sokarak siyorum Hala acikla diyorsun Lafı eveleyip geveleme. Açıı açık uzun uzun anlat 'gördüklerini'. İsim ver ne şekilde ne kadar para kazandı onu söyle buyur meydan senin. Madem içindesin açık açık anlat, lafı geveleme.
quote:Orijinalden alıntı: Patavatlı quote:Orijinalden alıntı: gurkan19 Eee yani soylediklerin benim soylediklerimi curutuyor mu Daha nasil aciklayayim Soyluyorum iste bir suru danismani vardi maasli cok da iyi maas aliyordu bir donem futbolculara verilen para kadar para verildi bu manejerlere diyorum Adam bize verdigi parasini faiziyle aldi hem de galatasarayi borca sokarak siyorum Hala acikla diyorsun Lafı eveleyip geveleme. Açıı açık uzun uzun anlat 'gördüklerini'. İsim ver ne şekilde ne kadar para kazandı onu söyle buyur meydan senin. Madem içindesin açık açık anlat, lafı geveleme. Icinde degilim sadece bir donem gordum Oturup evraklari detaylica incelemedim vergi denetmenimiyim ben oturup evrak evrak bakicam gordugum ortamdan gozlerimden ve duyduklarimdan bahsediyorum Kaldiki soyledigin sey mantiksiz ve yasal degil Mahrumiyet denen birsey var bu sirketler icin de gecerli Detayli detayli fatura fatura bilsem yine soylemezdim Ayrica Bunun gorevi benim degil gs genel kurulunundur Mali ibra denen olay vardir suana kadar gs mali ibradan her zaman gecti Git arastir mali ibra demek ne demek eger mali ibra olmazsa ne olur Kisaca soluyum yine de yonetim yaptigi islerden harcadigi paradan sorumlu olur Onlara x adama gonderdigin para icin dava acabilirsin x sozlemesine itiraz edip dava acabilirsin Gs genel kurulu da her zaman mali ibrayi onayladigi icin yonetim ahmet 10m avro almis sorumlu olmaz