Şimdi Ara

Özür Dilerim Ü.AYSAL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mabovski

iyi ki gitti yoksa kulübün kapısına kilit vurdururduk.

Kupalar çalınmasın diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

quote:

Orijinalden alıntı: dodoruh

quote:

Bir baska komisyoncu

Selcukun sozlesmesinde manajerine 2milyon tl verildi

Bu konuda bahsettiklerim gercektir

https://forum.donanimhaber.com/galatasarayda-fatih-terim-ve-hamza-hamzaoglunun-gonderilme-nedenini-acikliyorum--122035604

adam milyar liralık enerji işi yapıyor. Menejerlerle ortak olup 1-2 milyonun derdine düşmez.

sen yılda 50 bin tl kazanıyorsun diyelim

yeri geliyor 500 tl nin derdine düşmüyor musun?

ayrıca ne milyar liralığı ya

bu kadar kolay para kazanabiliyorlar mı

galatasaraydan sovüşledikleri kadar kolay kazanamıyorlar

Bu adamın yapacağını hiç sanmıyorum.
    http://www.ntv.com.tr/ekonomi/unal-aysalin-sirketinden-irana-4-2-milyar-dolar-yatirim,5m9NKYpKgEWkg6hhThY3fQ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türk insanının genel problemi. Kötünün kötüsünü görünce kötüye tapmaya başlar. Bugün bu yüzden bu haldeyiz. Uyanın.
  • ünal başkan kalsaydı da yasin e de selçuk burak gibi 5 yıllık sözleşme yapsaydı 3 milyondan.Kadro dışı kaldı cr7miz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AİGUN -- 4 Ocak 2017; 20:45:10 >
  • Yagli surati hangi argumanlarla savunabiliyorsunuz ya. Unal Aysal gibi bir baskan bir daha gelmez.
  • Özledik be reis
  • Çok büyük bir adamı resmen taraftar harcadı. Değerini bilemedik gerçekten. Dönüp baktıgımda bende kendisine kızmıştım o zaman ki transflerden, takımın gidişatından sonra. Ama gelen gideni aratıyormus gerçekten. Keske tekrar gelme ıhtımalı olsa
  • quote:

Bir baska komisyoncu

https://forum.donanimhaber.com/galatasarayda-fatih-terim-ve-hamza-hamzaoglunun-gonderilme-nedenini-acikliyorum--122035604

??

Selçuk İnan transfer olduğu dönemlerde ligin en iyi yerli orta sahasıydı, bonservis verilmeden alındığı için de menajerine transferden komisyon verildi.

En az 5 M € bonservis vereceğimize 2 M TL menajer parası verdik bunda aykırı bir durum yok, ayrıca menajerin talep ettiği parayı vermeden transfer yaparsan menajerin FIFA'ya şikayet etme hakkı bulunuyor. Bir oyuncunun menajerlik haklarını elinde tutan kişi ve şirket böyle paralar talep edebiliyor menajerler bu işten aylık maaş alan insanlar değiller böyle komisyonlarla para kazanırlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Patavatlı

quote:

Bir baska komisyoncu

??

Selçuk İnan transfer olduğu dönemlerde ligin en iyi yerli orta sahasıydı, bonservis verilmeden alındığı için de menajerine transferden komisyon verildi.

En az 5 M € bonservis vereceğimize 2 M TL menajer parası verdik bunda aykırı bir durum yok, ayrıca menajerin talep ettiği parayı vermeden transfer yaparsan menajerin FIFA'ya şikayet etme hakkı bulunuyor. Bir oyuncunun menajerlik haklarını elinde tutan kişi ve şirket böyle paralar talep edebiliyor menajerler bu işten aylık maaş alan insanlar değiller böyle komisyonlarla para kazanırlar.

bilip bilmeden konuşuyorsun

2M de menejerine verdik bu gayet doğaldır diyor sanki biliyormuş gibi

ben sözleşme yenilenmesinden bahsediyorum

hem selçuk dünya para aldı hem de menejeri

• Ayrıca bülent tulun kaç para maaş alıyordu?

Ünal aysalın fatih terimden sonra kaç danışmanı vardı?

ünal aysal kendi yedi yemedi farketmez yemediyse de yedirdi

kaç danışmanı vardı külübü sövüşlediler, manejerlerle sözleşme yenilemeye dahi dünyaca paraya anlaştılar

külüp ünal aysal döneminde neden battı sanıyorsunuz oyuncu maaşlarından

toplayın oyuncu maaşlarını 80 m bilemedin 100 m etsin tüm branşlar ( ki etmez o kadar) 170 milyon avro geliri vardı 70 milyon avro nerelere harcanıyor da bu külüp sürekli zarar ediyor, borç alıyordu

ünal aysal külübe para soktu geldiğinde evet ama giderken son imzaladığı karar bankadan borç çekip faiziyle kendi parasını almak oldu

yani 100 tl verdi ünal aysal 3 yıl sonra 140 tl olarak kredi çekti ( bunun maliyeti de 200 tl) 140 tl yi aldı ve gitti

Yani galatasaray 2 kez kredi kullanmış oldu

son imzaladığı evrak galatasaray'da budur.

Şuan ünal aysalın galatasaraydan 1 kuruş alacağı yok yani bir yıldırım demiroren kadar bile değildi

• quote:

quote:

quote:

Bir baska komisyoncu

??

Bak kardeş eğer bir oyuncu menajerlik haklarını bir kişiye (yada bir şirkete) devrettiyse bu kişi kulüpten para veya komisyon isteme hakkına sahiptir. Tabi futbolcunun da izni ve bilgisiyle.

Eğer o menajer ekarte edilip oyuncu ile anlaşma yapılırsa menajer kulübe ve oyuncuya dava açabilir, yaptırım uygulatabilir.

Fifa'nin koyduğu kurallar var ya oyuncuya pılını pırtını topla menajerinle de seninle de uğraşamayız diyeceksin yada oyuncuyu kaybetmemek için sözleşme yapıp menajerin komisyonunu da vereceksin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bir baska komisyoncu

??

Bak kardeş eğer bir oyuncu menajerlik haklarını bir kişiye (yada bir şirkete) devrettiyse bu kişi kulüpten para veya komisyon isteme hakkına sahiptir. Tabi futbolcunun da izni ve bilgisiyle.

Eğer o menajer ekarte edilip oyuncu ile anlaşma yapılırsa menajer kulübe ve oyuncuya dava açabilir, yaptırım uygulatabilir.

Fifa'nin koyduğu kurallar var ya oyuncuya pılını pırtını topla menajerinle de seninle de uğraşamayız diyeceksin yada oyuncuyu kaybetmemek için sözleşme yapıp menajerin komisyonunu da vereceksin.

Selçuk ile sözleşme imzalanmasa selçuk kayıp mı edilecekti 3 yıl daha sözleşmesi vardı

o kadar yüksek menajerlik bedeli neden

bilip bilmeden konuşuyorsunuz

bana anlatma boşuna ben içinden gördüm senin gibi dışından değil

ben söylüyorum ister inanırsınız ister inanmazsınız bana aksini idda ederek yorma kendini

bildiğimi gördüğümüme mi inanıcam senin oturarak yaptığın varsayımlara mı

Galatasaray maksimum 80m avro oyuncu gideri varken 160 m avro geliri var 80 - 100 m avro nerelere harcanıyor araştırılsa bir sürü şey çıkar ama hiçbir zaman araştırılmıyor

ne vergi veriyor, ne çalışanlara maaş ne de borç ödeniyor işte böyle gereksiz harcamalara gidiyor ahmetin mehmetin manajeri sana her ay fatura kesiyor

gs den her yıl en az 20 m avro dışarı çıkarılmıyorsa ben de hiçbir şey bilmiyorum

• Fatih Terim olmasaydı Dursun Özbek'den daha rezalet bir başkan olacağını herkes biliyor heralde?
  • arkadaş pek konuşulmuyor ama aysal döneminde diğer şubelerde de çok iyiydik bak şimdi ciddi anlamda rezilleri oynuyoruz. bakmayın bu özbek yönetimi futbolla göz boyamaya çalışıyor.
  • gittim aynı konu, geldim aynı konu
    size dursun ve benzerlerinin vizyonu müstehaktır, kitleler layık olduğunu şekilde yönetilir.
    dursuna layıksınız, daha da sözüm yok
  • ünal ve durdun birbirlerinden farkları yoktur. ünalın dursuna göre artısı o zamanlar en azından seksi kuluptük.
  • Transfer konusunda bence çok iyiydi. Muslera, Ulfa, Selçuk, Melo , Elmander, Şino, Drogba, filan şu kadroya bakıpta ağzının suyu akmayan yoktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: nil2014

Transfer konusunda bence çok iyiydi. Muslera, Ulfa, Selçuk, Melo , Elmander, Şino, Drogba, filan şu kadroya bakıpta ağzının suyu akmayan yoktur

İşte onlar Fatih Terim transferi Terim gittikten sonra 17 transfer yapıldı o 17 oyuncudan tutan tek oyuncu Telles oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taııbuv -- 3 Ocak 2017; 21:49:49 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bir baska komisyoncu

??

Selçuk ile sözleşme imzalanmasa selçuk kayıp mı edilecekti 3 yıl daha sözleşmesi vardı

o kadar yüksek menajerlik bedeli neden

bilip bilmeden konuşuyorsunuz

bana anlatma boşuna ben içinden gördüm senin gibi dışından değil

ben söylüyorum ister inanırsınız ister inanmazsınız bana aksini idda ederek yorma kendini

bildiğimi gördüğümüme mi inanıcam senin oturarak yaptığın varsayımlara mı

Galatasaray maksimum 80m avro oyuncu gideri varken 160 m avro geliri var 80 - 100 m avro nerelere harcanıyor araştırılsa bir sürü şey çıkar ama hiçbir zaman araştırılmıyor

ne vergi veriyor, ne çalışanlara maaş ne de borç ödeniyor işte böyle gereksiz harcamalara gidiyor ahmetin mehmetin manajeri sana her ay fatura kesiyor

gs den her yıl en az 20 m avro dışarı çıkarılmıyorsa ben de hiçbir şey bilmiyorum

Açık açık anlat o zaman kardeş "ben biliyorum, siz bilmiyorsunuz vs vs" modundan çık açık açık anlat.
    Şu olay şöyle oldu şu adam bundan bu kadar para kazandı diye varsa kanıtlarınla da anlat.

Olayı tüm açıklığıyla izah et, şunu şurada gördüm şunu ettim şunu biliyorum diye anlat biz de inanalım.
    Boş boş sallamakla olmuyor anlat buyur meydan senin.

Ünal Aysal sadece borsadan 300 küsur M TL kazandırdı, kulüp gelirlerinde ilk 20'ye soktu kulübü. Galatasaray en çok geliri olan 20 kulüp arasındaydı ve TOP 5 lig dışında bu listede olan tek kulüptü, 2011 Galatasaray'ı ile 2014 Galatasaray'ı arasında dağlar kadar fark vardı hem vizyon olarak hem de sportif başarı olarak.
    Borçların %77'si $ %23'ü TL bazında iken, %77'sini TL %23'ünü $'a çevirdi sadece bu hareketleriyle bile harcadığı parayı, yaptığı masrafı çıkarıyor.

Sağda solda 2-3 satır bişeyler okuyup divan üyesi kesiliyorsunuz başımıza.

• Patavatlı kullanıcısına yanıt
    Eee yani soylediklerin benim soylediklerimi curutuyor mu

Daha nasil aciklayayim

Soyluyorum iste bir suru danismani vardi maasli cok da iyi maas aliyordu bir donem futbolculara verilen para kadar para verildi bu manejerlere diyorum

Adam bize verdigi parasini faiziyle aldi hem de galatasarayi borca sokarak siyorum

Hala acikla diyorsun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.