Şimdi Ara

özür diliyorum içim yanıyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar beni tanıyan bilen vardır belki arest oynayan 63 % 90 warrior mavilider..

5 dakika önce soyuldum.Oyundaydım dc oldum girdiğimde yam charlarla beraber bomboştu.

5 dakikada hem kendi charımı hem yan charımı soyabilecek olan varsa lütfen sölesin...

Bu tamemen oyunun bir hainliğidir ve artık oyunu bırakıyorum...

Tavsiyem sizde bırakın benim başıma gelen bir gün sizinde başınıza gelecektir.1 yıllık emeğim gitti yapıcak bişi yok..

• quote:

Orjinalden alıntı: mavilider

arkadaşlar beni tanıyan bilen vardır belki arest oynayan 63 % 90 warrior mavilider..

5 dakika önce soyuldum.Oyundaydım dc oldum girdiğimde yam charlarla beraber bomboştu.

5 dakikada hem kendi charımı hem yan charımı soyabilecek olan varsa lütfen sölesin...

Tavsiyem sizde bırakın benim başıma gelen bir gün sizinde başınıza gelecektir.1 yıllık emeğim gitti yapıcak bişi yok..

oyunu bıraksakta emegimiz bosa gidicek(manevi acıdan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deadly_ -- 15 Haziran 2006; 20:56:12 >

• geçmiş olsun kardeş
  • geçmiş olsun kardeşim bende soyulduğumda çok üzülmüştüm acını paylaşıyorum
    soygunculara
  • bunu bana yapsalar yapan kişiyi garanti öldürürdüm kimse engel olamazdı
  • Geçmiş olsun..

quote:

Orjinalden alıntı: mc_emrah

bunu bana yapsalar yapan kişiyi garanti öldürürdüm kimse engel olamazdı

İddaya girerim,%100 mümkün değil öldüremezsin..
  • Geçmiş olsun
  • ciddi mi kanki kankam yaa var ya işte böyleleri de var şifreni güvenip verion 4q charı böyle soyuyorlar.Bizim buralardada var böyleleri....Abicim itemleri yazsana giden 1 aydır oyuna girmiom...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ætilla -- 15 Haziran 2006; 11:20:44 >

• Artık bu hack olayina bir çözüm bulmaları lazım
  • Geçmiş olsun.

quote:

Orjinalden alıntı: D@n93rMert

Geçmiş olsun..

quote:

Orjinalden alıntı: mc_emrah

bunu bana yapsalar yapan kişiyi garanti öldürürdüm kimse engel olamazdı

İddaya girerim,%100 mümkün değil öldüremezsin..

Bu ikinci kısma aynen katılıyorum.
  • MAVİLİDER MSN PLS EKLE AYNI SORUNLA KARSI KARSIYAYIM msn pls arkadaşım
  • quote:

Orjinalden alıntı: SOMEONE İN THE DARK

MAVİLİDER MSN PLS EKLE AYNI SORUNLA KARSI KARSIYAYIM msn pls arkadaşım

ah kardeş bu acı paylaşmakla sönmez ah ah ah...Ben bilirim kaç kare soyma girişimi olduğunu...Varya şu oyunun bi açığı muhakkak vardır.Bu gün biri ile tanıştım adam lwl artırıo ya datadan +8 yaptı bana jpg ile attı
  • geçmiş olsun düşmanımın bile başına gelmesin(o kadar da deil ) ama zikilmiş büzüün hesabı yapılmas
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavilider

arkadaşlar beni tanıyan bilen vardır belki arest oynayan 63 % 90 warrior mavilider..

abi bu nasıl olur daha dün Akşam Aposttaydık birlikte Ya
  • aynısı bana da oldu yan charı temizlemişler ben de bıraktım oyunu
  • Geçmiş olsun Bizde soyulursa bırakıcaz söz
  • senin bayaa emeğin var charında mesela benim lvl 46 bi archer var şu an soyulsa umrumda oLmaz ama tekrar sölüom senin emeğin büyükmüş geçmiş oLsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.