Şimdi Ara

ÖZÜRLÜ ASLANIN BÜYÜK BÜYÜK DEDESİ ŞAİR İRFAN AVİZEOĞLU İLE TANIŞIN [SSLİ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hll knk

Komik mi

Alıntıları Göster
    Seni ne ilgilendirir? Pardon siz kimsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Seni ne ilgilendirir? Pardon siz kimsiniz

Alıntıları Göster
    Sen az bi gelsene

• quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

Sen az bi gelsene

Alıntıları Göster
    Bırak kolumu sana diorum of

• Analdıysam arap olayım.

• Öyle bir an gelir ki kafanı taşa çarpar gibi beyninin tam ortasında bir harelenme hissedersin,şakağında...
    Hani bebek yeni doğduğunda ağlar ya içten içten hıçkırarak; aynı öyle, ağlamaya başlarsın...
    Niye ağladığını bilmez, sadece ağlar ve gözlerini açamaz,o an için tek bildiği şey, ağlamaktır...

Olay ne mi?
    Kişinin 9 aylık gebelikten sonra dünyaya gelip belirli bir süreç geçirip olgunluğa eriştikten sonra o an geldiğinde yukarıdaki mısralar diziliveriyor ve cevap arıyorsun.Sonuç şu;
    Eğer olaya sadece 2 gözün ve kalbinle bir bütün olarak bakarsan/bakmaya çalışırsan yanılıyorsun.
    Şakağında saklı olan gözün ile bakarsan/bakmaya çalışırsan ya deli olursun yada alim.
    Olay sanırım bundan ibaret."Sanırım" diyorum çünkü şu anki kendi durumum delilik ile alimlik arasında denge kurmaya çalışmak.Bu yüzden ne herşeyi olduğu gibi kabul ediyorum ne de olmadığı halde hakkında kesin bir sonuça dayanarak hareket ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.