Şimdi Ara

Özyeğin Üniversitesi DonanımHaber Öğrenci Topluluğu (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.728
Cevap
34
Favori
177.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emreee07

arkadaşlar seçmeli ders önerebilecek var mı acaba?

Sporla alakalı seçmeli dersler var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norvexses

Arkadaşlar benim ingilizce kurum elementary bu yüzden yaz okuluda okuyacakmışım. Yaz okuluna herhangi bir ücret ödeyecek miyim?

Ama sen elemantay den başladığın için hiç kalmadan son kur olan advenced e geçmen lazım para ödememek için aksi halde herhangi bir kurda kalırsan yaz okuluna para ödeyeceksin.
    Bide bu arada elemantary sınıfısının Çarşamba günü ders programı nedir?

• Beyler bu FEAS, LF,EF hangi binalar acaba ve yerleri nerede?

• Ali Unal A kullanıcısına yanıt
    Feas işletme fakültesi, hayatınızın girişimi yazan bina. Diğerlerini ben de bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elemantary sınıfının Çarşamba günü olan ders Programını atabilecek var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali Unal

Elemantary sınıfının Çarşamba günü olan ders Programını atabilecek var mı?

7 eylül de açıklanacak diye biliyorum. https://sis.ozyegin.edu.tr/OZU_GWT/login.jsp buraya girerek ders programım bölümünden bakabilirsiniz.
  • Ali Unal A kullanıcısına yanıt
    cafe neroyu karşına aldığında sağındaki EF solundaki FEAS. Servislerden gelirken de solunda kalan LF.
  • Amphion kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim ilginiz için

• Son olarak şöyle bir sorum olacak
    Mesela; MATH 101 D, ENG 101 AD, BUS 101 C
    Bu derslerin yanındaki harfler me anlama geliyor

• Arkadaşlar ben yurta kayıt yaptırmıştım başvurum onaylandı fakat şöyle bi sorum var 4 eylülden itibaren yerleşebiliyormuşuz ama derslerimin ne zaman başlayacağına dair bi bilgim yok ve buna göre gidip yurda yerleşmek istiyorum. bu sene hazırlık okuyacağım girdiğim kur orta öncesi. derslerin ne zaman başlayacağına dair bilgisi ve tavsiyesi olan varmı ?
  • 7 eylülde oryantasyonla beraber dersler başlıyor. 7 eylül saat 17'de ders programları belli olacak.

• JellyBrain kullanıcısına yanıt
    oha teşekkür ederim hazırlanmaya başlıyim o zaman oryantasyona gittiğimde yurta yerleşirim o hafta başlıyo yani dersler değilmi ?
  • Evet

tamamdır tekrardan teşekkür ederim
  • Arkadaşlar merhaba tekrardan, sizinle bir şey paylaşmak istiyorum.

2014ün mart ayından beri Koç istiyordum yani ama olmadı işte çok aşırı üzüldüm, hayallerim yıkıldı. Özyeğin oldu diye sevinemiyorum halbuki Özü'de ortalamanın gayet üzerinde, eğitimi güzel bir okul. 7 eylülde bu histen kurtulur muyum artık acaba ? Sürekli üzgün gezmekten çok yoruldum. Verebileceğiniz bir tavsiye var mı ? Koçlu birini görünce kedinin ciğere baktığı gibi bakar oldum. Teşekkürler.

bi sorum daha olucaktı webmail'e erişemiyorum şifreyi bilmediğim için. Sis'e girebiliyorum kayıt olduğum gün okuldan bi mail gelmişti ordan halletmiştim şifreyi falan. şimdi webmail için şifreyide ordan yaparım herhalde diye düşündüm ama ordan gelen maili bulamıyorumki bu çok enteresan bi durum :D sis'le aynı şifredir belki diye düşündüm ama o da değil nası halledicem ben bu webmail işini herhangi bi önerin var mı?

EDİT: Kullanıcı adı yazan yere verilen maili yazıyodum meğersem okulun verdiği kullanıcı adını yazmam gerekiyomuş genede teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IronHipster -- 3 Eylül 2015; 3:41:09 >
  • koçlaw kullanıcısına yanıt
    7 Eylül'de bu histen kesinlikle kurtulursun.Üniversite olarak gelebileceğin en iyi 3-4 vakıf üniversitesinden birine gelmişsin niye mutsuz olasın?Bir hedef belirlemişsin fakat hayatta her zaman her hedefi tutturamazsın.İleride bunu çok daha iyi kavrayacağını düşünüyorum.Mantıklı temellere dayanan alternatif planların da olmak durumunda ve sen bu çerçevede bana soracak olursan çok iyi bir karar vermişsin.Yaşadığın anın keyfini çıkar.Ucunda sonuç olarak ölüm yok.Öncelikle döneme bir başla,mutsuz olursan yine ayrılabilirsin.Artık yatay geçişler eskisi gibi zor değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikaraer -- 3 Eylül 2015; 6:19:46 >
  • 9 Eylül Çarşamba günü Görüşmek üzere

• ikaraer İ kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koçlaw -- 11 Haziran 2017; 23:53:17 >
  • koçlaw kullanıcısına yanıt
    Evet zam haberleri doğru.Ulaşım sorunu metro açılana ve İETT seferleri artana kadar devam edecek gibi görünüyor.Bana kalırsa ihalenin tekrar Gürsel'e verilmesi hataydı ama şu aşamadan sonra o konuda yapılabilecek pek fazla şey görünmüyor.Shuttle kullanmayalım diyoruz 2 ay sınavlara kadar servisler boş gidip geliyor ama sonra sınavlar başlayınca insanlar mecburen kullanıyorlar.O iki aylık zarar da firma tarafından rahatlıkla karşılanabiliyor.

• 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.